Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

Pilgrimme - beskyt skoven, plant et træ i Santiago

2019-03-22

Pilgrimme, nu kan I plante et træ i Santiago og deltage i det galiciske skovbeskyttelsesprogram!

Indtil 13 april kan pilgrimme, der kan vise at de har rejst en del af Camino de Santiago, være i stand til at tage et skridt videre og være med i bevarelsen af den galiciske natur,

hvorigennem de brugte deres sidste kilometer med at gå i gang med at plante et træ i Ciudade da Cultura, (kulturbyen) en sammenslutning af bygninger, gader og pladser, der ligger omkring 5 km fra katedralen i Santiago på Gaiás-bjerget.

I denne enklave, hvor alt drejer sig om viden, kultur og kreativitet, vil der vokse, hvad er man kalder ”Skoven ved Vejen” (Bosque del Camino), i alt 250 træer, vil der blive tilføjet til Galiciens skove, de 34 hektar natur og 12.000 træer af arter, der vil danne en forbindelse mellem Ciudade da Cultura og Santiago de Compostela.

Pilgrimme, der ønsker at deltage i denne aktivitet, skal efter registreringen gå til Pilgrim-kontoret i Santiago de Compostela (Rúa das Carretas, 33), hvor en bus tager dem til Cidade da Cultura.

Der vil der være en tur fra Centro Gaiás Museum til plantageområdet, og man ville kunne få en forklaring af grunden til dette arkitektoniske kompleks. Efter at have plantet et træ, kan pilgrimme et lille hvil og en lun forfrisknig i Cantina do Gaiás.

For at deltage i denne gratis aktivitet er det nødvendigt at registrere sig via Cidade da Cultura-hjemmesiden og i reservationsafsnittet skal du vælge mellem de dage, der er tilgængelige (onsdage eller lørdage fra kl. 11.00 til 13.00).

Pilgrimme skal fremlægge et bevis for (pilgrimscertifikat), at de har afsluttet deres Camino i Santiago de Compostela der bekræfter fuldført amere end 100 kilometer af Caminoen af religiøse, spirituelle eller andre motiverede årsager), Under registreringsprocessen skal du angive dit fulde navn, telefon, email, oprindelse sted hvor du startede Caminoen, og hvis du planlægger at tage en bus eller til fods til Cidade da Cultura.

Disse oplysninger blev leveret og oversat til dig af Spain is More. Vær opmærksom på, at Spain is More støtter til beskyttelsen af skovene i Galicien, men er ikke direkte involveret i denne begivenhed.

Tilbage