ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie
sim
Alternative Caminorejser

Guidede grupperejser på Caminoen


sim
Alternative Caminorejser

Caminoen med familie og børn

sim
Alternative Caminorejser

Caminoen på motorcykel

Alternative Camino-rejser

Klik og find spændende alternative ferier langs Caminoen. Find caminorejser i kajak, guidede grupperejser, caminoen med familie og børn, i bil, på motorcykel mv.

Den gængse måde at opleve Caminoen på, er til fods eller på cykel, men Caminoen kan sagtens opleves på andre spændende og alternative måder. Spain is More tilbyder de bedste alternative rejser langs Caminoen, hvor man stadig sikrer sig storslåede Camino-oplevelser. Hvad med en guided kajak-rejse til Santiago, eller en motorcykelrejse eller bilferie på de små veje som caminoen snor sig omkring, eller hvad med en helt særlig caminovandring med børn eller familien, hvor omdrejningspunktet er Caminoen, men hvor turen er tilrettelagt med korte etaper og masser af spændende aktiviteter for alle? Mulighederne er mange og herunder kan du finde din favorit blandt vores alternative caminorejser.

Spain is More’s alternative caminorejser kan kombineres og arrangeres efter ønske. Ønskes en anden rejserute på eksempelvis motorcykel- eller kør-selv-rejsen langs caminoen, kan programmet ændres. Ønskes flere overnatninger i Santiago efter kajakturen, en badeferie efter camino-vandreferien med familien eller måske et ophold i Madrid eller Barcelona som afslutning på rejsen, kan det alt sammen inkluderet. Kun fantasien sætter grænser! Vi håber du synes godt om vores alternative rejseforslag langs Caminoen og vi glæder os til at høre fra dig.

 

Alternative Camino-rejser

Vælg din destination

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

Inkl. flybillet og billeje: Kør-selvferie fra Bilbao til Santiago de Compostela langs Camino de Santiago

fra 8.475 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

Unik guidet kajak-rejse på Galiciens fjorde til Santiago de Compostela

Unik oplevelse på Galiciens smukkeste fjord - med naturen og gastronomien i højsædet. Caminoen af vandvejen, som Skt. Jakob ankom til Santiago.

fra 7.850 DKK/pers. Per person

Unik guidet kajak-rejse på Galiciens fjorde til Santiago de Compostela

Caminovandring med familien - langs Spaniens smukke nordkyst.

Caminovandring og kvalitetstid - aktiv familieferie langs Camino del Norte fra Laredo til Llanes. Rejsen til seje aktive familier.

fra 8.490 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse.

Caminovandring med familien - langs Spaniens smukke nordkyst.

Camiño dos Faros

150 km fra Ponteseco til Finisterre ved Costa de la Muerte

fra 7.400 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse.

Camiño dos Faros

Rejseerfaringer fra vores gæster

Lær Nordspanien at kende

Nordspanien inviterer på natur-, kultur- og gastronomioplevelser i verdensklasse. Klik her og læs mere om rejsemål, traditioner og seværdigheder i Nordspanien.

Derfor Nordspanien!

Nordspanien gemmer på utallige seværdigheder, naturparker og fantastiske byer, som blot venter på at blive oplevet, smagt og set. Lad Spain is More være din guide til det ukendte Spanien. Klik her og læs hvorfor Nordspanien er dit næste rejsemål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker
Top
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal