ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Camino Francés (Logroño-Burgos)

(Etape 8-12): 7 dage, 124 km's pilgrimsvandring. Gennem Riojas vinmarker. til Katedralen i Burgos.

Turen varierer fra de smukke bløde bakker beklædt med vinstokke og nåleskove i La Rioja til den enorme slette, med utallige små landsbyer, for hvilke Camino de Santiago gennem århundrede har været livgivende.

Har man tid og plads i programmet, kan man tage en sviptur til de verdensberømte klostre Suso og Yuso, som er på UNESCO's liste over verdenskulturarv. Man kan besigtige nogle af verdens ældste dinosaurusfodspor og, med en ekstra overnatning i Logroño, kan de gamle fæstnings- og vinbyer som kendetegner Rioja-regionen udforskes. På selve camino-ruten findes en alenlang perlerække af imponerende katedraler, ældgamle klostre og hundredvis af små idyllyske kirker. 

På denne pilgrimsvandrig opleves etape 8 - 12 af de 33 etaper som udgør Spain is More's pilgrimstur til Santiago de Compostela. 

Gør din rejse personlig! Spain is More tilbyder og garanterer følgende på denne rejse:

✔ Rejs hver dag året rundt.

Bagagetransport fra hotel til hotel kan tilkøbes.

Pilgrimspas inklusiv.

Hoteller – altid med eget bad – udvalgt efter placering, service og autentisk charme.

✔ Spain is More's Camino-guidebog med praktiske pilgrimsoplysninger, forslag til pakkeliste, anbefalelsesværdige restauranter, bykort med camino- og hotelplacering, pilgrimspas, gode råd og vejledninger, service-telefon-numre og m.m.

✔ Muligt at kombinere denne tur med andre rejser.

✔ Opdeling af etaperne: Ja, næsten altid!

Camino de Santiago Francés
 • Pris
  fra 5.800 DKK/pers.
 • Km
  122
 • Dage
  7 dage / 6 overnatninger
 • Sværhedsgrad
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  ? OBS : ingen steder, på nogen Camino, vandres/cykles langs stejle klippesider!

  1: Meget let. Flad og uden nævneværdige stigninger. Gode og oftest brede stier.

  2: Let. Flad med enkelte stigninger. Gode og ofte brede stier

  3: Medium. Lettere kuperet, evt. længere afstande mellem servicefaciliteter/byer. Gode, af og til smalle stier.

  4: Medium/Hård. Længere, stejlere stigninger, eventuelt med få servicefaciliteter/byer. Gode, af og til smalle stier. 

  5: Hård. Lang(e) stigning(er), evt. få faciliteter. Meget kuperet. Gode, af og til smalle stier.
Beskrivelse

Terrænet er fra Logroño til Burgos er let, ofte meget tørt og forholdsvis fladt. Caminoen går først gennem vinmarker, så langt øjet rækker. Få kilometer nord for ruten, løber Ebro-floden, hvoromkring nogle af de bedste Rioja-vingårde ligger. Har du tiden kan det bestemt anbefales med en ekstra overnatning i Logroño, til at besøge området.

Særligt langs den første etape, passeres flere vingårde. Mod syd har man udsigt mod bjergene, hvor (Rio-) Oja-floden har sit udspring. To UNESCO-kulturarv oplevelser ligger ligefor at besøge. Dels klostrene ved Santo Domingo samt de arkæologiske udgravninger ved Atapuerca, umiddelbart øst for Burgos. Begge bestemt et besøg værd. Hertil selvfølgelig de herlige byer, Logroño og Burgos - den sidste med sin imponerende katedral i centrum af byen. Undervejs ligger Santo Domingo, som en smuk velbevaret og historisk pilgrimsby. Alt ialt ligger der en lang række oplevelser og venter!

Servicefunktionerne er generelt gode, men der er nu lidt længere mellem landsyberne/byerne. Om aftenen er der altid restauranter på eller i nærheden af hotellet. Ruten går stort set hver dag gennem byer, som har supermarkeder, banker, vaskeservice, butikker og anden mulighed for proviantering. Mulighed for opdeling af etaper: Ja (se etapebeskrivelserne).

Mere information om Logroño - Burgos

Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1.- Ankomst til Logroño

Du ankommer til Logroño med bus eller tog fra enten Madrid, Bilbao eller Barcelona, alt afhængig af din flyrejse.

Omkring Ebro-flodens bredder ligger Logroño, som gennem århundrede har været en vigtig korsvej for "Camino de Santiago". I Logroño du vil bo på et dejligt hotel i det historiske centrum. Området er flydt med monumenter, kringlede gader, butikker, barer samt torve, hvor du kan nyde byens berømte tapas. I Logroño, som er La Rioja's hovedstad, er vin selvfølgelig en stor del af hverdagen. I Spain is More's guidebog, som du modtager før afrejse, vil du finde et udvalg af de bedste restauranter, vinkældre og tapasbarer.

Dag 2.- Logroño - Nájera29 Km

Parker og naturområder afslutter opholdet i Logroño og fra højsletten åbnes dørene til det bløde Rioja-landskab, fyldt med vinmarker.

Denne etape tager dig gennem hyggelige landsbyer til Najera, som hver især har forskellige traditioner, såsom keramik og vinproduktion. Bakkerne som du passerer giver udsigt over rækker af vinstokke, et smukt syn især i september, hvor høsten har nået sit højdepunkt.

Afstand: 29 Km

Dag 3.- Nájera - Sto. Domingo21 Km

Målet Santo Domingo de la Calzada, en idyllisk og historisk landsby i området, Rioja Alta. Ruten går gennem den indbydende by Azofra.

På denne rute vil du vandre gennem enorme korn-marker da du herfra bevæger dig ind i et område som også er kendt som Europas madkammer. Santo Domingo er en levende by. Der er mange gode restauranter og en meget velbevaret bymidte, der tiltrækker mange turister hele året rundt. Hvis du vælger at tilbringe en ekstra dag i byen kan du få tid til at opleve de verdensberømte kloste som ligger i kort afstad derfra. Spain is More kan være behjælpelig med at arrangere en spændende tur hertil.

Afstand: 21 Km

Dag 4.- Sto. Domingo - Belorado21 Km

På dagens etape går man for første gang ind i Castilla-Leon regionen. Herfra og resten af caminoen til León, vil du passerer gennem de åbne vider på den enorme Meseta-slette som strækker sig næsten helt til Madrid mod syd og til Astorga i vest. Det næste mål er Belorado, der ligger ved foden af et højdedrag, hvor gamle grotter og ruiner af et mytisk slot stadig kan ses.

Afstand: 21 Km

Dag 5.- Belorado - San Juan de Ortega25 Km

Dagens etape passerer flere interessante monumenter såsom Virgen de la Peña kirken, som er gravet ud i klipperne samt nogle ganske velplacerede borge (ruiner).

Denne del af rejsen passerer gennem bakkede landskaber og store skove (i store træk de sidste skove inden du når den anden side af León).

Afstand: 25 Km

Dag 6.- San Juan de Ortega - Burgos26 Km

Den første del af turen går gennem en lille fyrreskov før du stifter bekendskab med Burgos forstæder.

I Atapuerca, lidt før Burgos, ligger en af verdens vigtigste arkæologiske udgravninger. Her har man fundet et af verdens ælste skeletter, samt utallige forhistoriske objekter. Disse udstilles på museet 'Evolucion Humana' (museet for menneskets udvikling) i Burgos - et ganske spændende og lærerigt besøg.

Burgos blev grundlagt i år 884 og dets historiske arv er stor og spændende. Byen er fyldt med monumenter og med den gotiske katedral som byens kronjuvel. Faktisk blev katedralen i Burgos en UNESCO-monument allerede i 1984. Burgos har et unikt middelalderligt udtryk med mange hyggelige torve og pladser.

Afstand: 26 Km

Dag 7.- Hjemrejse

Afrejse fra Burgos med bus eller tog til Madrid, Bilbao eller Barcelona.

 
Pris information

fra 5.800 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse:990 DKK

Inklusiv
 1. 6 overnatning i dobbeltværelse – altid inkl. eget bad/toilet.
 2. 6 x morgenmad.
 3. Fly København/ Billund/ Hamburg/ Aalborg til Madrid/ Bilbao/ el. Barcelona t/r - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 4. Transport fra Madrid, Bilbao el. Barcelona til Logroño.
 5. Transport fra Burgos til Madrid, Bilbao el. Barcelona.
 6. Spain is More guidebog (1 eksemplar per gruppe af 4 pers. Ekstra eksemplar kan tilkøbes ved bestilling).
 7. Pilgrimspas.
 8. 24/7 nødtelefonnummer.
 9. Skatter og afgifter.

*Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). 

Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra lufthavn til lokal bus- eller togstation. 
Muligt/Valgfrit
 1. Personligør din Camino: Opdel etaper, tilføj spændende oplevelser mv.
 2. Bagageservice på pilgrimsruten kan tilkøbes. Hvis du tilkøber bagageservice bliver din taske/kuffert fragtet fra hotel til hotel på programsatte vandredage. Pris 400 kr./enhed af max 20 kg.
 3. Forlængelse af ophold i Madrid, León eller Santiago de Compostela kan tilkøbes.
 4. Prisen inkluderer 1 Spain is More rejseguidebog pr. 4 rejsende. Såfremt du ønsker at tilkøbe én eller flere ekstra eksemplarer, kan dettte gøres ved bestilling at 20€/stk eller 30€/stk ved bestilling senere end 6 uger før afrejse.
 5. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 6 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Rejseerfaringer fra vores gæster

Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal