p Anne, Kør-selv ferie i Nordspanien (DK-2016) - Experiencias en el Camino de Santiago - Pilgrimsrejser på Caminoen
ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Anne, Kør-selv ferie i Nordspanien (DK-2016)

Kære Rasmus,
En lille tilbagemelding efter vores dejlige tur til Nordspanien.
Alt i alt har det været en kæmpeoplevelse.
Vi har nogle helt overordnede betragtninger:
Et skønt klima (vi havde ikke forestillet os at der kunne være sådan i Spanien, troede som de fleste andre vel at der bare var varmt, varmt, varmt.) (oplevede dog såvel nogle og tredive grader i San Sebastian (hvor vi jo heldigvis havde de skønne strande - som køligt vejr (hvilket specielt vores teenagere var noget utilfredse med).
Det grønne landskab (hvilket naturligvis hænger samme med ovenstående.)
De helt utroligt smukke strande, med rent sand. Dem vi oplevede uden sten og tang (sammenlignet med Italien - ukommercialiserede strande (dvs. man kan slippe for afspærringer for hvor man må være - er ikke tvunget til at købe liggestole i dyre domme, og (ihvertilfælde ved ebbe) - god plads til alle!

Morgenmaden var overalt supergod (især sammenlignet med den ofte ringe morgenmad man får i Italien). Jeg erindrer ikke at vi var et sted, hvor der ikke var friskpresset juice f.eks. Men altså generelt langt over det forventede (og her var teenagerne begejstrede).

Pedraza har jeg allerede givet tilbagemelding på. Et lille fortryllende sted, velegnet til en enkelt overnatning.

Bilbao er bare en dejlig by. Hotel Melia var godt, men upersonligt og efter min mening lidt kedeligt (men altså igen med supergod morgenmad). Der var en såkaldt pool, men den var ikke stor og vel nærmere en jacuzzi uden mekanik. (4 x 6 m, og ofte overfyldt). Personligt havde vi nok foretrukket dit foreslåede hotel.

San Sebastian. Et fantastisk sted. Vi havde som skrevet rigtig godt vejr, der absolut indbød til strand. Vi prøvede dem begge og foretrak surferstranden, når bølgerne ikke var FOR høje.
Lejligheden lå perfekt. Var god og nøgleafhentningen uproblematisk.

Valle. Et helt specielt sted. Vi var (næsten) de eneste på hotellet - lidt bekymrende for det er vel tæt på sæson. Meget spændende og anderledes. Vejret var desværre ikke så godt og så er der ikke meget at lave på stedet (Der lå dog en ganske lille og hyggelig bar i byen, ligesom Santander fik et besøg).

Picos vakte først nogen beklagelser fra teenagerne. Endte dog med at blive en af de største oplevelser syntes de. Vandretur, tennisspil og en rigtig god pool. Morgenmaden her var nok den allerbedste.

Segovia er bestemt en smuk og flot by, men meget turistet i forhold til vores andre steder (eller ihvertilfælde på en anden måde).( Lucca, men på spansk.)

Vi vender helt sikkert tilbage til “Den grønne kyst” - og mangler jo et stykke ud vestpå endnu.

Mange hilsner
Anne

Tilbage

Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal