p Kør-selv ferie i Nordspanien: Bid for bid i Cantabrien og Baskerlandet, Marianne Bested Larsen (DK) - Experiencias en el Camino de Santiago - Pilgrimsrejser på Caminoen
ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Kør-selv ferie i Nordspanien: Bid for bid i Cantabrien og Baskerlandet, Marianne Bested Larsen (DK)

Alt i alt var det en super tur – og vi er ikke færdige med området, det er helt sikkert. En ting er vi også enige om. Vi havde aldrig fundet nogle af de steder vi boede / de aktiviteter vi prøvede uden jeres assistance. Vi har heller aldrig oplevet en lignende service fra et rejsebureau. Vi vil helt sikkert anbefale jer – vi er allerede i gang med at sælge Spain is More og Nord Spanien til dem vi kender. De synes alle sammen, det lyder spændende.

Kære Virginia,
De hoteller o.l.,  som vi boede på, var kendetegnet af at være af virkelig god kvalitet. Der var ingen dårlige oplevelser imellem. For at tage dem fra en ende af:

Llanes: Overraskende pæn lejlighed af høj standard. Overraskende fordi det er en lille og ret lokal by. Lejligheden var på alle måder i orden, badeanlægget i kælderen imponerende for os at finde i et sådant hus i en lille by. Rengøring, sengeredning etc. hver dag herligt og helt uvant, når man lejer en lejlighed (hvilket vi ofte har gjort rundt omkring i Europa). Dejlig have, som vi også benyttede os af. Strandene i området fantastiske – vi var rundt på adskillige af dem. For nogle folk kan byen måske være lidt lille, selvfølgelig helt afhængig af, hvad man efterspørger. Vi havde en god og afslappende tid der.

Potes: Rigtig hyggeligt med god atmosfære. Dejlig have og swimmingpool, som specielt børnene satte pris på. Rigtig god restaurant, hvor vi spiste aftensmad 3 ud af 4 aftener. Morgenmads buffet med alt hvad man kan ønske sig og mere til. Bemærkelsesværdigt var det, at også vores børn på 5 og 8 år bagefter fremhævede hotellet som et dejligt sted at være, som de gerne vil tilbage til, selvom jeg umiddelbart ville have forventet, at det var et mere ”voksen” sted.

Agro turismo i Zumaia – dejligt sted, pæne værelser. Børnene synes, det var super hyggeligt med dyrene, som man kunne klappe og fodre. Vi havde ikke prøvet et agro turismo før, men vil bestemt gøre det en anden gang som et god alternativ til hotel/lejlighed.

Aktiviteter, som vi deltog i:

Kanotur. Fantastisk tur, meget smuk og en oplevelse som både store og små synes om og gerne vil gentage. Guiden fulgte med os i egen kajak hele vejen. Vi var ikke helt klar over, hvor lang tid turen ville tage, så vi holdt ikke så mange pause. Næste gang vil vi nok lave flere stop undervejs for at nyde alle de dejlige steder vi sejlede forbi. Det var en meget dejlig tur.

Besøg i Carbarceno dyrepark. Også en oplevelse, som vi nød og vil anbefale til andre, der er i området.

Barrancos – det skal vi prøve igen!  Det var rigtig sjovt og som du også havde sagt, børnene var så stolte, da de havde gennemført og synes og det havde været fantastisk – ja, det gjorde vi i øvrigt alle 4. Det var grænseoverskridende for vores søn på 8 år at rappelle ned af en 10 meter klippe – han blev faktisk bange – men bagefter var han ikke til at skyde igennem. Guiden var fantastisk sød. Generelt var det dejligt at se, hvor meget fokus der er på sikkerhed og specielt hvor godt de passer på børnene og tager sig af dem, så de føler det har været en rigtig god oplevelse – også der hvor det bliver ”farligt”.

Vi tog op med kabelbanen ikke så langt fra Hotel del Oso og gik en 6-7 km tur oppe på toppen. Det var meget smukt. Vores børn synes dog, det var for varmt at vandre rundt deroppe.

Og så har vi ellers besøgt diverse af de fantastiske strande, spist pintxos osv.

Vi var meget glade for guiden, du havde skrevet til os. Den blev brugt meget flittigt. Systemet med kuponerne, som vi skulle aflevere, fungerede tip-top. Alt det praktiske blev generelt så dejligt nemt.
Vi taler desværre ikke selv et ord spansk, så små oversættelser af de gængse retter på restauranter er en hjælp – ikke meget i detaljer, men bare så man ved, om vi taler om fugl eller fisk. Der var en række af dem i guiden, endnu flere ville ikke være af vejen. Eventuelt samlet på en separat side i guiden.

Alt i alt var det en super tur – og vi er ikke færdige med området, det er helt sikkert. En ting er vi også enige om. Vi havde aldrig fundet nogle af de steder vi boede / de aktiviteter vi prøvede uden jeres assistance. Vi har heller aldrig oplevet en lignende service fra et rejsebureau. Vi vil helt sikkert anbefale jer – vi er allerede i gang med at sælge Spain is More og Nord Spanien til dem vi kender. De synes alle sammen, det lyder spændende.

Mange hilsener
Marianne Bested Larsen og Familie

Tilbage

Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal