p Kør-selv ferie i Nordspanien: Fam. Roche (DK) - Experiencias en el Camino de Santiago - Pilgrimsrejser på Caminoen
ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Kør-selv ferie i Nordspanien: Fam. Roche (DK)

Hej Spain is More,
Vi havde 14 fantastiske dage i Spanien og i et meget fascinerende hjørne af landet. Hele turen var super og vi var positivt overrasket,
Hotellet i Madrid lå perfekt, tæt op af den gamle bydel. Meget venligt og hjælpsomt personale. Super.
Hotellet i Picos de Europa er en lille perle. Vi fik desværre ikke spist på hotellet, men nød i stor udstrækning omgivelserne. Turen fra Madrid til Potes tog knap 6 timer med et enkelt stop undervejs.
Her var v i på ATV tur - sjovt, og ikke mindst på Barrancos tur, som var alletiders. Måtte gerne have været dobbelt så lang, havde Tato, Fernando + 1 mere som super venlige guider. En tur vi snakker meget om endnu.
Så skulle vi på hulevandring og turen var fascinerende, men jeg selv var nok lidt hæmmet af angst, og glemte lidt at nyde det hele. Det var ikke helt som jeg havde forventet men noget mere grænseoverskridende. Jeg er var lidt for fokuseret på at få børnene helt frem og tilbage, men de klarede det i fin stil og Enriqo fik også mig helt " i mål" igen. En tur vi ikke ville have været foruden, men som var meget anderledes end forventet.

Derfra kørte vi op til Astei - og sikke et sted! Vi blev helt forelsket i stedet og ikke mindst værts-mor. Et perfekt udgangspunkt, hvor vi kørte langs kysten til San Sebastian, - og ligeledes til Bilbao og de mange lækre strande i området. I Munduka forsøgte vi at finde et sted at spise, hvor vi kunne få fisk, men det var ikke så let. Og det sted vi fandt var vanvittigt dyrt :-( Det var lidt svært at sige farvel til Astei, men vi fortsatte syd på - gennem Zaragoza til Matarana og endnu et super spændende hotel. Hotel-mor selv var yderst venlig og meget informativ omkring området. Lækker mad på hotellet og meget roligt. Eneste lille minus var lugten fra den nærliggende svinestald, som kom da vi åbnede vinduerne om natten. Men der er rigtig mange stalde i området - og sådan er det bare!! Selv opvokset på landet :-) Hun og hotellet skal have vores varmeste anbefalinger. Vi havde ingen planer i området og prøvede os blot frem. Og igen - ingen turister bortset fra spanierne selv.
Sidste stop var Barcelona. Et chok at komme tilbage til storbyen, men vi fik set centrum mm - og Camp Nou. Igen lå lejligheden (som var vældig god) meget centralt og vi kunne gå til Rampla'en og havnen uden problemer.

Alt i alt en rigtig god ferie med mange gode oplevelser. Vi var alle 4 glæde for sammensætningen og kan kun sige godt om det hele. Nordspanien IS MORE - og vi kommer helt sikkert igen.

"Spain is more" - I har tilrettelagt en perfekt tur for os, fundet udsøgte steder at bo og vi har set og mødt en meget venlig og yderst spændende del af Spanien. Dejligt at tage til Spanien uden at støde ind i overflod af turister men hovedsaglig spanierne selv. Vi har brugt jeres "grønne bog" meget og har kørt hele turen uden GPS, men via kort og jeres beskrivelser.

Tusinde tak for en god oplevelse.

Venlig hilsen
Familien Roche

Tilbage

Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal