Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Pilgrims of León: Keith fra Sydafrika

Vi stødte ind i Keith som vi havde en behagelig snak med i solen om hans oplevelser på Caminoen.

2018-03-23

Hvordan fik du den ide at gå Caminoen?

For noget tid siden besøgte jeg Spanien med mine sønner, hvor vi besøgte Bilbao, hvor der er en fantastisk musikfestival. Bagefter besøgte vi Burgos, Santiago og Llanes. Vi løb ind i mange pilgrimme, og det var sådan, ideen voksede til, har jeg også ville blive pilgrim en dag.

Hvad synes du om Nordspanien?

Det er helt sikkert mere stille her i forhold til andre dele af Spanien, og der er langt færre turister. Også alle er meget venlige her. Og det ser ud til, at de lokale er positivt indstillet over for 'Caminoen'.

Hvor begyndte du din Camino?

Jeg begyndte at gå i Saint-Jean-Pied-de-Port. De første par dage var meget vanskelige, fordi der var meget sne. Mens jeg gik på La Mesata, fra Burgos til León, kunne jeg også se sneen i bjergene.

Tager du pauser mens du går på caminoen?

Jeg tager lidt ekstra tid her i León, hvor jeg bliver til (3 dage, red). Jeg vil gerne se lidt her, besøge katedralen, Casa Botines ...

Bor du på 'albergue' eller hotel?

I león bor jeg på et lille hotel. Jeg kan godt lide at have mit privatliv. Jeg forsøgte at bo på albergue i Roncesvalles, men det var galskab. Jeg tror ikke at det at bo på hoteller, når man går Caminoen, handler om luksus. Jeg er diabetiker, og jeg vil bare have mit privatliv. Jeg tror, ​​at alle går sin egen Camino, og det er ligegyldigt hvor du sover. Jeg er her for at gå!

Mange tak, Keith, vi ønsker dig en "Buen Camino".

Tilbage