Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Luksustogrejser i Spanien

Transcantábrico Gran Lujo, Expreso de la Robla, Costa Verde Express & Al Andalus

Oplev Spaniens luksus krydstogter på skinner

I Spanien findes tre af verdens mest luksuriøse togrejser. I smukkeste Belle Époque-stil, sendes tankerne i retning af ”Orientexpressen”, når der på ypperligste vis cruises gennem Spaniens kulturelle og gastronomiske herligheder.

Det 5-stjernede tog Transcantabrico Gran Lujo regnes blandt de mest luksuriøse tog-krydstogter i verden. Turen følger den spanske nordkyst fra San Sebastian til Santiago de Compostela. Næsten samme rute følger det 4-stjernede tog Costa Verde Express, hvor kupeerne er en smule mindre, men oplevelserne lige så facinerende. Det ligeledes 4-stjernede tog Al Andalus tager dig på en fantastisk rundrejse fra Sevilla i Sydspanien. Det 3-stjernede tog Expreso de la Robla følger den gamle smalsporede jernebane, som engang fragtede kul fra minerne omkring León, gennem bjergene til havnebyen Bilbao. Kupeerne er beskedne og med køjesenge, men oplevelsen er stadig fantastisk.

Alle togrejser er inklusiv helpension på selve togrejsen og alle kupéer har eget bad og toilet. Spain is More fuldender den eksklusive oplevelse med overnatninger på vidunderlige hoteller før og efter togrejsen. Bestil dit Luksustog-cruise i dag og glæd dig til en uforlignelig oplevelse.

Vis kalender

Vores blog

Besøg vores blog om tog