ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com
sim
Tag dine drømme seriøst

gå eller cykel Camino de Santiago


sim
BLIV inspireret!

At inspirere er godt, at blive inspireret er fantastisk


sim
Søger du unikke oplevelser?

Kun med Spain is More kan du tilføje ekstraordinære oplevelser langs Caminoen. Gør din pilgrimsfærd unik. Oplev Caminoen med Spain is More.


sim
Genvejen til din personlige
  Camino

Kvalitets caminorejser siden 2009


Find din vej til Santiago

Livet er en samling af oplevelser, lad os være din camino-guide

Drømmer du om at gå eller cykle caminoen? Så få forventningerne indfriet med Spain is More. Vi er specialiseret i vandre- og cykelture langs den berømte pilgrimsrute Camino de Santiago. Vi tilbyder skræddersyede pilgrimsrejser for såvel enkeltpersoner som private grupper, med overnatning på de mest charmerende hoteller langs caminoen. Vælger du en Camino-rejse fra Spain is More, modtager du en omfattende og individuelt tilpasset guidebog, der hjælper dig til det fulde udbytte af din rejse. Her finder du beskrivelse af de enkelte etaper, kort med placering af samtlige hoteller, generelle tips og gode råd, forslag til pakkeliste og meget mere. Book allerede i dag og se frem til dit livs pilgrimsrejse.

Camino Francés

Den Franske Camino er den mest populære, mest traditionelle og internationalt mest hyldede, både af pilgrimme samt i film og bøger. En Camino-oplevelse for livet.

Camino Francés

Camino Primitivo

Den oprindelige Camino, som Camino Primitivo også kaldes, er den ældste pilgrimsrute til Santiago. Udfordrende, få pilgrimme og smuk natur er kendetegnene.

Camino Primitivo

Camino del Norte

Maleriske og alternativ Camino langs den den spanske nordkyst. Denne Camino vil opfylde ethvert krav til naturoplevelser, fysisk aktivitet og nydelse på samme tid.

Camino del Norte

Camino Portugués

Denne historiske rute, som starter i Portugal, er manges favorit. En smuk natur samt noget af det bedste mad og vin som Spanien og Portugal kan tilbyde.

Camino Portugués

Camino de Finisterre

At gå til “verdens ende” fra Santiago, at se havet og den barske kyst, Costa da Morte, er en berigende og enestående oplevelse. Ideel i kombination med andre caminoer.

Camino de Finisterre

Camino Inglés

Den engelske rute til Santiago blev oprindeligt benyttet af brittere samt pilgrimme som ankom fra nordeuropa til Spanien af søvejen. En smuk og autentisk rute med masser af historie.

Camino Inglés

Alternative Camino-rejser

Klik og find spændende alternative ferier langs Caminoen. Find caminorejser i kajak, guidede grupperejser, caminoen med familie og børn, i bil, på motorcykel mv.

Alternative Camino-rejser

Tilmeld dig nyhedsbrev

Lav din egen Camino de Santiago

Lav din egen Camino de Santiago

Du bestemmer hvornår, hvorfra og hvordan. Planlæg din pilgrimsrejse som DU ønsker.

Vores mest populære rejser til Nordspanien

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

fra 8.495 /pers.

Læs mere

H4.Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Camino Francés (St-Jean-Pied-de-Port - Logroño)

Camino Francés (St-Jean-Pied-de-Port - Logroño)

fra 7.900 /pers.

Læs mere
Camino Francés Light (Sarria - Santiago)

Camino Francés Light (Sarria - Santiago)

fra 7.095 /pers.

Læs mere
Camino Portugues (Porto-Santiago)

Camino Portugues (Porto-Santiago)

fra 9.950 /pers.

Læs mere

Rejseerfaringer fra vores gæster

Om Camino de Santiago

Få dine spørgsmål om Caminoen besvaret.

Historien om Camino de Santiago

De første beretninger om pilgrimme langs den legendariske Camino de Santiago stammer fra det 8. århundrede, hvor man mente at have fundet de jordiske rester af Apostlen Jakobs (Santiago, på spansk). Caminoen, vejen til Santiago - eller Jakobsvejen på dansk - betragtes som en af de vigtigste kristne pilgrimsruter, og gennem tiden har millioner besøgt apostlen Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela.

Caminoen følger ikke én bestemt rute, men nogle anses for mere betydningsfulde og historiske end andre, hvorfor disse tiltrækker et større antal pilgrimme. Den mest kendte og oftest benyttede er den 800 km. lange franske rute gennem Nordspanien. I middelalderen var turen til Sankt Jakobs grav meget populær, og for mange pilgrimme var det den eneste større rejse i deres liv. I det 16. og 17. århundrede forårsagede den protestantiske reformation og politiske uro en nedgang i antallet af pilgrimme i hele Europa.Byerne langs ruten tilbyder den rejsende nogle af de mest fængslende kulturelle og historiske monumenter i Spanien. Camino de Santiago blev i 1993, som den første vandrerute i verden, optaget på UNESCOs World Heritage Site liste.

For mange er det at omfagne apostlen Jakobs statue i Santiago de Compostela et symbol på renselse, befrielse og en ny start i livet. For andre er hensigten sportsligt og Santiago de Compostela er symbolet på veludført gerning. Motiverne er mange, men uagtet den oprindelige hensigt, giver Caminoen en åndelig indlevelse, som kun personer, der har oplevet turen kan snakke med om. Læs mere om historien her. Læs artikler i vores blog samt " nyttig guide til Camino de Santiago" for yderligere information.

Top