ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie
sim
sim
sim
Caminoens hyggeligste hoteller og pensionater

Caminorejser uden stress


sim
Stort udbud af Caminorejser

Scroll ned og find din yndlings camino


Pilgrimsvandringer på Caminoen

Individuelle pilgrimsvandringer eller cykelrejser på Caminoen

Drømmer du om at gå eller cykle caminoen? Så få forventningerne indfriet med Spain is More. Vi er specialiseret i vandre- og cykelture langs den berømte pilgrimsrute Camino de Santiago. Vi tilbyder skræddersyede pilgrimsrejser for såvel enkeltpersoner som private grupper, med overnatning på de mest charmerende hoteller langs caminoen. Vælger du en Camino-rejse fra Spain is More, modtager du en omfattende og individuelt tilpasset guidebog, der hjælper dig til det fulde udbytte af din rejse. Her finder du beskrivelse af de enkelte etaper, kort med placering af samtlige hoteller, generelle tips og gode råd, forslag til pakkeliste og meget mere. Book allerede i dag og se frem til dit livs pilgrimsrejse.

Camino Francés

Camino Francés er den mest populære, mest traditionelle og internationalt mest hyldede pilgrimsrejse, både af pilgrimme samt i film og bøger. Camino Francés begynder i den franske landsby St Jean Pied de Port og krydser umiddelbart herefter grænsen til Spanien. Deraf navnet, 'Den Franske Camino'. Ideel både som caminovandring og cykelrejse. En Camino-oplevelse for livet.

Camino Francés

Camino Primitivo

Camino Primitivo kaldes også den oprindelige Camino, Camino Original, da det er den ældste pilgrimsrute til Santiago. Udfordrende, få pilgrimme og smuk natur er de primære kendetegn. Caminoen starter i Oviedo og går gennem den gamle romerske by Lugo inden den ender i Santiago de Compostela.

Camino Primitivo

Camino del Norte

Camino del Norte langs den spanske nordkyst er en malerisk oplevelse. Med havet på den ene side og bjergene på den anden, vil Camino del Norte opfylde ethvert behov hos naturelskere. Kystruten går gennem smukke byer som San Sebastian, Bilbao, Santander og Gijón samt en lang række idylliske kystbyer. Udover de smukke byer brydes klippekysten af nogle af Spaniens lækreste strande. En komplet oplevelse.

Camino del Norte

Camino Portugués

Camino Portugues' er en fantastisk caminorute, som starter i Portugal, deraf navnet, 'den portugisiske camino'. Den er ikke uden grund blevet manges favorit-camino. Smuk natur samt noget af det bedste mad og vin som Spanien og Portugal kan tilbyde. En fantastiske Caminorejse.

Camino Portugués

Camino de Finisterre

Turen til “verdens ende” ad Camino Finisterre, fra Santiago de Compostela via Finisterre til Muxia, er en enestående oplevelse. At se havet og den barske kyst, Costa da Morte, er berigende og naturmæssigt bliver det næppe smukkere. Ideel som forlængelse af andre caminoer, som ender i Santiago.

Camino de Finisterre

Camino Inglés

Camino Inglés blev oprindeligt benyttet af brittiske pilgrimme som ankom fra nordeuropa til Spanien ad søvejen. Deraf navnet, 'den engelske Camino'. Denne pilgrimsrute starter i Ferrol og ender i Santiago de Compostela. En smuk og autentisk rute med masser af historie og smukke naturoplevelser.

Camino Inglés

Alternative Camino-rejser

Klik og find spændende alternative ferier langs Caminoen. Find caminorejser i kajak, guidede grupperejser, caminoen med familie og børn, i bil, på motorcykel mv.

Alternative Camino-rejser

Tilmeld dig nyhedsbrev

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker

Pilgrimsrejser på Caminoen - Grupperejser - Cykelrejser - Caminovandringer - De bedste Camino hoteller - Camino Inspiration
Grupperejser i Nordspanien
Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker
Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker

Vores mest populære individuelle ferier i Nordspanien

Cykelferie langs Caminoen (León-Santiago)

Cykelferie langs Caminoen (León-Santiago)

fra 9.750 /pers.

Læs mere
Cykelferie langs Caminoen (León-Santiago)

Cykelferie langs Caminoen (León-Santiago)

fra 9.750 /pers.

Læs mere
Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

fra 8.495 /pers.

Læs mere
Camino Portuguees - Kystruten

Camino Portuguees - Kystruten

fra 11.990 /pers.

Læs mere

Rejseerfaringer fra vores gæster

Om Camino de Santiago

Få dine spørgsmål om Caminoen besvaret.

Historien om Camino de Santiago

De første beretninger om pilgrimme langs den legendariske Camino de Santiago stammer fra det 8. århundrede, hvor man mente at have fundet de jordiske rester af Apostlen Jakobs (Santiago, på spansk). Caminoen, vejen til Santiago - eller Jakobsvejen på dansk - betragtes som en af de vigtigste kristne pilgrimsruter, og gennem tiden har millioner besøgt apostlen Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela.

Caminoen følger ikke én bestemt rute, men nogle anses for mere betydningsfulde og historiske end andre, hvorfor disse tiltrækker et større antal pilgrimme. Den mest kendte og oftest benyttede er den 800 km. lange franske rute gennem Nordspanien. I middelalderen var turen til Sankt Jakobs grav meget populær, og for mange pilgrimme var det den eneste større rejse i deres liv. I det 16. og 17. århundrede forårsagede den protestantiske reformation og politiske uro en nedgang i antallet af pilgrimme i hele Europa.Byerne langs ruten tilbyder den rejsende nogle af de mest fængslende kulturelle og historiske monumenter i Spanien. Camino de Santiago blev i 1993, som den første vandrerute i verden, optaget på UNESCOs World Heritage Site liste.

For mange er det at omfagne apostlen Jakobs statue i Santiago de Compostela et symbol på renselse, befrielse og en ny start i livet. For andre er hensigten sportsligt og Santiago de Compostela er symbolet på veludført gerning. Motiverne er mange, men uagtet den oprindelige hensigt, giver Caminoen en åndelig indlevelse, som kun personer, der har oplevet turen kan snakke med om. Læs mere om historien her. Læs artikler i vores blog samt " nyttig guide til Camino de Santiago" for yderligere information.

Top
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal