Min ferie

ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com

Virginia

Virginia

Medejer og medstifter
Spansk, engelsk, dansk.

Jeg hedder Virginia Fernandez de Vega og jeg er grundlægger og medejer af 'Spain is More'. Jeg er født og opvokset i León i Nordspanien og jeg kender derfor alt til Nordspanien. Vores kontor ligger i León’s gamle bydel.
Jeg har boet og arbejdet i Danmark i 6 år, taler flydende dansk og kender alt til danskernes høje kvalitetskrav. Jeg har arrangeret mange rejser til Nordspanien for folk, som har ønsket at besøge min hjemegn. Alle med et fantastisk resultat og med masser af glade hjemvendte gæster.
Denne, for udenlandske turister, ukendte del af Spanien, har en masse at byde på, og 'Spain is More' er til for at hjælpe folk, til at opleve dette fantastiske hjørne af Spanien.
Vi har et tæt samarbejde med de lokale turistorganisationer og andre involverede i den nordspanske turistbranche og vi har alle det samme mål, at give vores gæster en fantastisk oplevelse i Nordspanien.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i dette ukendte paradis.

 

Rasmus

Rasmus

Medejer og medstifter
Dansk, engelsk, spansk.

Jeg har gennem de sidste 12 år besøgt Nordspanien utallige gange. Siden 2009 endda med bopæl i León, midt i det herlige Nordspanien. Jeg ynder at benytte enhver lejlighed til at besøge nye egne af området eller opnå større kendskab til allerede velkendte destinationer. På den måde kan vi til stadighed udbygge og specificere den efterhånden omfattende guidebog, som vores gæster modtager før deres ferie.

Nordspanien vil kunne tilfredsstille selv den mest krævende gæst da området er utroligt varieret. Netop det faktum gør også hverdagen sjovt, da søgning efter nye rejsemål omfatter alt fra besøg på lækre strande, høje bjerge, smukke slotte og historiske byer.

Variationen i de ferier vi tilbyder vokser år for år og det er altid interessant at opsøge og undersøge de bedste feriemuligheder for vores gæster uanset alder, antal, fysik og ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig således jeg kan sende dig et forslag til en helt særlig ferie i Nordspanien.

 

Sofia Pardo de la Torre

Sofia

Vi kan slet ikke undvære Sofia på kontoret, og det kan vores gæster heller ikke. Det er hende som sørger for, at alt fungerer perfekt på din ferie. Hos Spain is More laver vi mange tusinde booking om året, og Sofia er den med det store overblik og med sans for detaljen. Sofia er født og opvokset i León, hvor hun også har læst på universitetet. I løbet af hendes uddannelse har hun boet og arbejdet i både Ungern og England. Hun taler engelsk og selvfølgelig spansk.

 

Jessica

Jessica

Jeg er ansvarlig for vores tyske gæster hos Spain is More, hvor jeg gør mit bedste, for at de kan nyde drømmeferie i det nordlige Spanien og langs Caminoen. Jeg har boet i Schwarzwald, Berlin og Barcelona, og jeg har boet og arbejdet i Spanien siden 2012.

Udover Camino de Santiago, den franske vej, har jeg besøgt mange andre steder i det nordlige Spanien, og jeg er især interesseret i den rige kunst, historie, kultur og traditioner i disse regioner. Jeg taler tysk, spansk og engelsk.

 

Sarah

Sarah

Hos Spain is More er jeg ansvarlig for kontakten med vores hollandske og belgiske gæster. Jeg sikrer at alle vores hollandsk og fransktalende gæster får en fantastisk ferie, når du oplever Camino de Santiago eller på anden vis rejser gennem det nordlige Spanien.

Jeg nyder en hverdag, hvor jeg er i kontakt med mine gæster og hvor jeg kan fortsætte med at udforske Spanien. At udforske forskellige kulturer og rejse tæt på naturen er min passion. Min mest uforglemmelige rejseoplevelse er en 2-dages vandretur i Grand Canyon, USA.

Jeg har salgserfaring inden for turisme, hvor jeg har arbejder som Thomas Cook-repræsentant på et 4-stjernet hotel i 2016. Jeg er flydende på hollandsk og engelsk og taler også fransk og tysk. Som jeg for nylig er flyttet til León, bliver jeg også bedre til spansk hver dag.

 

Jonathan

Jonathan

Jeg er en eventyrlysten svensker, som er flyttet til de sydlige breddegrader. Jeg elsker at rejse og opdage nye uudforskede steder. Jeg føler mig bedst tilpas, når jeg bruger tid i naturen, helst i bjergområder, i kombination med en aktiv ferie, og jeg nyder at teste spændende lokale retter - som ofte overrasker mig positivt.

Jeg opdagede Nordspanien, da jeg gik pilgrimsruten, Camino de Santiago, som blev starten på en dyb kærlighedshistorie. Siden da har jeg brændt for at dele mine erfaringer og mit kendskab til denne ukendte del af Spanien. Hos Spain is More tilbyder vi ægte, personlige og spændende rejser - med en bæredygtig tankegang. Jeg taler flydende svensk, engelsk og spansk.

 

Vores kontor

oficina

Vores kontor ligger i hjertet af det nordvestlige Spanien, mere specifikt i León ca. 300 km nord for Madrid og er et perfekt udgangspunkt for rejser til hele regionen.
Kontoret ligger på byens hovedstrøg i den fantastiske gamle bydel. Den geografiske placering er perfekt, da vi dels sikrer os nærhed til gæsterne under ferieopholdet, og dels at vi ikke er langt fra vores samarbejdspartnere. Dermed har vi altid føling med, hvad der rører sig i området således vi altid kan give vore gæster de bedste tilbud og de bedste oplevelser.

Selvom vi befinder os i Spanien, sikrer den moderne teknologi, at vi er let tilgængelige. Og selvom I fysisk ringer fra Danmark til Spanien, betales kun dansk fastnet telefontakst. Vi kan træffes via telefon og selvfølgelig altid fanges via e-mail.

Filosofi

Velkommen til Spain is More! Vejen til din ferie i Nordspanien.

Vi tilstræber altid, at din ferie i Nordspanien bliver noget ganske særligt og vores dybe kendskab til området gør, at vi kender såvel de gemte, de hemmelige og de mest seværdige steder, som 'almindelige' turister ikke nødvendigvis finder.
Vi lægger vægt på, at oplevelsen bliver autentisk, og at vores gæster oplever spaniernes helt eget Spanien, hvad enten du rejser med os på vores grupperejser eller på egen hånd i bil eller tog.

Vores grupperejser følges enten dansktalende rejseledere eller lokale flersprogede guider. På vores kør-selv rejser er du altid godt hjulpet med vores personligt tilpassede rejseguide på dansk, som udførligt beskriver og foreslår de bedste restauranter, strande, seværdigheder og udflugter samt kørselsvejledninger til de forudreserverede hoteller, aktiviteter mv.

Går turen til Nordspanien er alt muligt uanset alder. Fortæl os om dine behøv og ønsker, så designer vi din drømmeferie i Nordspanien. 

Rundrejser - Kør-selv - Golfrejser - Aktivferie - Wellnessophold - Togrejser - Sommerboliger – Grupperejser – Firmarejser

Mere information:

Medlemmer af rejsegarantiordningen

Rejseerfaringer fra vores gæster

Lær Nordspanien at kende

Nordspanien inviterer på natur-, kultur- og gastronomioplevelser i verdensklasse. Klik her og læs mere om rejsemål, traditioner og seværdigheder i Nordspanien.

Derfor Nordspanien!

Nordspanien gemmer på utallige seværdigheder, naturparker og fantastiske byer, som blot venter på at blive oplevet, smagt og set. Lad Spain is More være din guide til det ukendte Spanien. Klik her og læs hvorfor Nordspanien er dit næste rejsemål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker
Top
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal