ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Virginia

Virginia

Medejer, Direktør for Administration samt engelsk- og spansktalende marked
Sprog: Spansk, engelsk, dansk.

Jeg hedder Virginia Fernandez de Vega og jeg er grundlægger og medejer af 'Spain is More'. Jeg er født og opvokset i León i Nordspanien og jeg kender derfor alt til Nordspanien. Vores kontor ligger i León’s gamle bydel.

Jeg har boet og arbejdet i Danmark i 6 år, taler flydende dansk og kender alt til danskernes høje kvalitetskrav. Jeg har arrangeret mange rejser til Nordspanien for folk, som har ønsket at besøge min hjemegn. Alle med et fantastisk resultat og med masser af glade hjemvendte gæster.

Denne, for udenlandske turister, ukendte del af Spanien, har en masse at byde på, og 'Spain is More' er til for at hjælpe folk, til at opleve dette fantastiske hjørne af Spanien.

Vi har et tæt samarbejde med de lokale turistorganisationer og andre involverede i den nordspanske turistbranche og vi har alle det samme mål, at give vores gæster en fantastisk oplevelse i Nordspanien.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i dette ukendte paradis.

Rasmus

Rasmus

Medejer, Salgs og Marketingsdirektør
Sprog: Dansk, engelsk, spansk.

Jeg har gennem de sidste 12 år besøgt Nordspanien utallige gange. Siden 2009 endda med bopæl i León, midt i det herlige Nordspanien. Jeg ynder at benytte enhver lejlighed til at besøge nye egne af området eller opnå større kendskab til allerede velkendte destinationer. På den måde kan vi til stadighed udbygge og specificere den efterhånden omfattende guidebog, som vores gæster modtager før deres ferie.

Nordspanien vil kunne tilfredsstille selv den mest krævende gæst da området er utroligt varieret. Netop det faktum gør også hverdagen sjovt, da søgning efter nye rejsemål omfatter alt fra besøg på lækre strande, høje bjerge, smukke slotte og historiske byer.

Variationen i de ferier vi tilbyder vokser år for år og det er altid interessant at opsøge og undersøge de bedste feriemuligheder for vores gæster uanset alder, antal, fysik og ønsker. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig således jeg kan sende dig et forslag til en helt særlig ferie i Nordspanien.

Sofia

Sofia

Ansvarlig for administration og bookinger
Sprog: Spansk og engelsk

Mit navn er Sofia, og jeg er ansvarlig for administration og bookinger hos Spain is More. Mit ansvar er at forberede alt for vores gæster og sørge for at reservationerne er korrekte og detaljerne er på plads.

Jeg nyder mit job, hvor jeg hver dag lærer noget nyt, og hvor jeg næsten dagligt modtager bemærkninger fra glade gæster, som giver det hele mening.

Jeg er født og opvokset i León. Under min uddannelse boede jeg et år i Budapest og et år i England. Jeg taler engelsk og selvfølgelig spansk.

Jeg elsker at rejse og at lærer nye kulturer at kender. Det nordlige Spanien er spektakulært, og det forbløffer mig stadigt, hvor smukt et område jeg bor i, når jeg besøger nye steder.

Jeg har vandret Camino de Santiago, hvilket var en meget berigende oplevelse både personligt og professionelt. At møde nye mennesker hver dag og lytte til deres oplevelser har været en af de bedste ting, som Caminoen har givet mig.

Louise

Louise

Happy Holiday Manager
Jeg kan rådgive dig på tysk, engelsk eller spansk

Hej! Mit navn er Louise. Mit hjerte bragte mig til León, men det var ikke kun min dejlige mand, der fik mig til at blive. Jeg lærte hurtigt at ethvert hjørne skjulte uopdagede skønheder i det naturlige og smukke Nordspanien, som jeg ikke kunne slippe.

Jeg har boet i Leon siden 2010 og nyder nye opdagelsesrejser igen og igen. Den forførende natur synes at være ubegrænset i dens åbenbaringer. Derfor ved jeg, hvordan jeg kan rådgive vores gæster med spændende individuelle ønsker.

Om du ønsker at rejse alene, som et par, med venner eller med børn, tænker jeg altid på et godt insider tip, der gør enhver tur til et personligt højdepunkt. Nordspanien kan begejstre enhver, og der er muligheder for alle. Ikke kun de yndefulde strande og vandrestier gennem bjergene overbeviser med deres uforstyrrende karisma, også de kulinariske oplevelser er en god for ganen.

Vores kontor

oficina

Vores kontor ligger i hjertet af det nordvestlige Spanien, mere specifikt i León ca. 300 km nord for Madrid og er et perfekt udgangspunkt for rejser til hele regionen.
Kontoret ligger på byens hovedstrøg i den fantastiske gamle bydel. Den geografiske placering er perfekt, da vi dels sikrer os nærhed til gæsterne under ferieopholdet, og dels at vi ikke er langt fra vores samarbejdspartnere. Dermed har vi altid føling med, hvad der rører sig i området således vi altid kan give vore gæster de bedste tilbud og de bedste oplevelser.

Selvom vi befinder os i Spanien, sikrer den moderne teknologi, at vi er let tilgængelige. Og selvom I fysisk ringer fra Danmark til Spanien, betales kun dansk fastnet telefontakst. Vi kan træffes via telefon og selvfølgelig altid fanges via e-mail.

Filosofi

Velkommen til Spain is More! Vejen til din ferie i Nordspanien.

Vi tilstræber altid, at din ferie i Nordspanien bliver noget ganske særligt og vores dybe kendskab til området gør, at vi kender såvel de gemte, de hemmelige og de mest seværdige steder, som 'almindelige' turister ikke nødvendigvis finder.
Vi lægger vægt på, at oplevelsen bliver autentisk, og at vores gæster oplever spaniernes helt eget Spanien, hvad enten du rejser med os på vores grupperejser eller på egen hånd i bil eller tog.

Vores grupperejser følges enten dansktalende rejseledere eller lokale flersprogede guider. På vores kør-selv rejser er du altid godt hjulpet med vores personligt tilpassede rejseguide på dansk, som udførligt beskriver og foreslår de bedste restauranter, strande, seværdigheder og udflugter samt kørselsvejledninger til de forudreserverede hoteller, aktiviteter mv.

Går turen til Nordspanien er alt muligt uanset alder. Fortæl os om dine behøv og ønsker, så designer vi din drømmeferie i Nordspanien. 

Rundrejser - Kør-selv - Golfrejser - Aktivferie - Wellnessophold - Togrejser - Sommerboliger – Grupperejser – Firmarejser

Mere information:

Medlemmer af rejsegarantiordningen

Rejseerfaringer fra vores gæster

Lær Nordspanien at kende

Nordspanien inviterer på natur-, kultur- og gastronomioplevelser i verdensklasse. Klik her og læs mere om rejsemål, traditioner og seværdigheder i Nordspanien.

Derfor Nordspanien!

Nordspanien gemmer på utallige seværdigheder, naturparker og fantastiske byer, som blot venter på at blive oplevet, smagt og set. Lad Spain is More være din guide til det ukendte Spanien. Klik her og læs hvorfor Nordspanien er dit næste rejsemål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker
Top
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal