Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Om Spain is More

oficina

Vores kontor

Vores hovedkontor ligger i hjertet af det nordvestlige Spanien, mere specifikt i León ca. 300 km nord for Madrid og er et perfekt udgangspunkt for rejser til hele regionen.
Kontoret ligger på byens hovedstrøg i den fantastiske gamle bydel. Den geografiske placering er perfekt, da vi dels sikrer os nærhed til gæsterne under ferieopholdet, og dels at vi ikke er langt fra vores samarbejdspartnere. Dermed har vi altid føling med, hvad der rører sig i området således vi altid kan give vore gæster de bedste tilbud og de bedste oplevelser.

Selvom vi befinder os i Spanien, sikrer den moderne teknologi, at vi er let tilgængelige. Og selvom I fysisk ringer fra Danmark til Spanien, betales kun dansk fastnet telefontakst. Vi kan træffes via telefon inden for vores åbningstid og selvfølgelig altid fanges via e-mail.

Siden oktober 2021 er vi også repræsenteret med en salgs- og marketingafdeling i København, for at være tættere på et af vores danske kunder.
 

Filosofi

Velkommen til Spain is More! Vejen til din ferie i Nordspanien.

Vi tilstræber altid, at din ferie i Nordspanien bliver noget ganske særligt og vores dybe kendskab til området gør, at vi kender de hemmelige og gemte seværdigheder, som turister ikke nødvendigvis selv finder fremstil.
Vi lægger vægt på, at oplevelsen bliver autentisk, og at vores gæster oplever spaniernes helt eget Spanien. Det hvad enten du rejser med os på en grupperejse eller på egen hånd i bil, tog, cykel eller vandretur.

På vores kør-selv-rejser er du altid godt hjulpet med vores personligt tilpassede rejseguide på dansk, som udførligt beskriver og foreslår de bedste restauranter, strande, seværdigheder og udflugter samt kørselsvejledninger til de forud reserverede hoteller, aktiviteter mv. Går turen til Nordspanien er alt muligt, uanset alder. Fortæl os om dine behøv og ønsker, så designer vi din drømmeferie i Nordspanien. Vores Caminovandringer og cykelrejer kan skræddersyes, således at rejseperioden og længden på ferien tilpasses dine ønsker og mulighederne. Etapelængderne kan tilpasses i det omfang det er muligt og der er mulighed for bagageservice imellem hoteller på vandredage.
Fælles for vores individuelle rejser er, at du får en ekstra sikkerhed i form af 24/7 nødtelefonnummer under din rejse. Vores grupperejser ledsages af enten dansktalende rejseledere eller lokale flersprogede guider. Vi har bl.a. grupperejser som udbydes i samarbejde med et par danske rejsebureauer.

Går turen til Nordspanien er alt muligt uanset alder. Fortæl os om dine behøv og ønsker, så designer vi din drømmeferie i Nordspanien.
 

Rundrejser - Kør-selv - Golfrejser - Aktivferie - Wellnessophold - Togrejser - Sommerboliger – Grupperejser – Firmarejser


Mere information:

Virginia

Virginia

Medejer, Direktør for Administration samt engelsk- og spansktalende marked
Sprog: Spansk, engelsk, dansk.

Jeg hedder Virginia Fernandez de Vega og jeg er grundlægger og medejer af 'Spain is More'. Jeg er født og opvokset i León i Nordspanien og jeg kender derfor alt til Nordspanien. Vores kontor ligger i León’s gamle bydel.

Jeg har boet og arbejdet i Danmark i 6 år, taler flydende dansk og kender alt til danskernes høje kvalitetskrav. Jeg har arrangeret mange rejser til Nordspanien for folk, som har ønsket at besøge min hjemegn. Alle med et fantastisk resultat og med masser af glade hjemvendte gæster.

Denne, for udenlandske turister, ukendte del af Spanien, har en masse at byde på, og 'Spain is More' er til for at hjælpe folk, til at opleve dette fantastiske hjørne af Spanien.

Vi har et tæt samarbejde med de lokale turistorganisationer og andre involverede i den nordspanske turistbranche og vi har alle det samme mål, at give vores gæster en fantastisk oplevelse i Nordspanien.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i dette ukendte paradis.

Rasmus

Rasmus

Medejer, Salgs og Marketingsdirektør
Sprog: Dansk, engelsk, spansk.

Jeg har gennem de sidste 12 år besøgt Nordspanien utallige gange. Siden 2009 endda med bopæl i León, midt i det herlige Nordspanien. Jeg ynder at benytte enhver lejlighed til at besøge nye egne af området eller opnå større kendskab til allerede velkendte destinationer. På den måde kan vi til stadighed udbygge og specificere den efterhånden omfattende guidebog, som vores gæster modtager før deres ferie.

Nordspanien vil kunne tilfredsstille selv den mest krævende gæst da området er utroligt varieret. Netop det faktum gør også hverdagen sjovt, da søgning efter nye rejsemål omfatter alt fra besøg på lækre strande, høje bjerge, smukke slotte og historiske byer.

Variationen i de ferier vi tilbyder vokser år for år og det er altid interessant at opsøge og undersøge de bedste feriemuligheder for vores gæster uanset alder, antal, fysik og ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig således jeg kan sende dig et forslag til en helt særlig ferie i Nordspanien.

Irene

Irene

Markedschef, Danmark
Sprog: Dansk, spansk, engelsk

Mit navn er Irene Ladegaard Jakobsen og jeg har igennem de sidste 25 år arbejdet i og med Spanien. Landet som jeg betragter som mit andet hjemland og ikke mindste min foretrukne ferie destination.

Siden 2001 har jeg arbejdet med formidling af rejser til Spanien såvel som rejsekonsulent, producent af rejser og som rejseleder i Andalusien. Herudover har jeg arbejdet i mange år med rejseforsikringer, og hjælper gerne med gode råd til bestilling af den rette rejseforsikring.

Jeg har bl.a. arbejdet for Den spanske stats turistbureau i København. I den forbindelse har jeg gået og cyklet udpluk af Camino de Santiago og ikke mindst nydt den udsøgte gastronomiske oplevelse, der følger med at rejse i det grønne Nordspanien.
Overnatninger på et par af de fantastiske Parador hoteller er det også blevet til, i forbindelse med mine rejser i Spanien, og jeg har kørt en del kør-selvferier fra nord til syd og på kryds og tværs af landet.

Med bopæl i Danmark, er jeg ansat hos Spain is More som Markedschef for Danmark. Jeg glæder mig meget til at bringe Nordspanien nærmere vores danske kunder og samarbejdspartnere og være bindeled til vores hovedkontor i León

Louise

Louise

Markedschef, Tyskland
Sprog: Tysk, engelsk eller spansk

Hej! Mit navn er Louise. Mit hjerte bragte mig til León, men det var ikke kun min dejlige mand, der fik mig til at blive. Jeg lærte hurtigt at ethvert hjørne skjulte uopdagede skønheder i det naturlige og smukke Nordspanien, som jeg ikke kunne slippe.

Jeg har boet i Leon siden 2010 og nyder nye opdagelsesrejser igen og igen. Den forførende natur synes at være ubegrænset i dens åbenbaringer. Derfor ved jeg, hvordan jeg kan rådgive vores gæster med spændende individuelle ønsker.

Om du ønsker at rejse alene, som et par, med venner eller med børn, tænker jeg altid på et godt insider tip, der gør enhver tur til et personligt højdepunkt. Nordspanien kan begejstre enhver, og der er muligheder for alle. Ikke kun de yndefulde strande og vandrestier gennem bjergene overbeviser med deres uforstyrrende karisma, også de kulinariske oplevelser er en god for ganen.

Ziggy

Anna

Markedschef, Holland og Belgien
Sprog: Hollandsk, Engelsk og Spansk.

Mit navn er Ziggy og jeg er Hollænder. Efter at have boet på Ibiza I mange år, var tiden inde til at gøre fastlandet til min faste bopæl, nærmere min spanske mands familie og rødder. Jeg bor nu i Oviedo i Nordspanien.

Jeg er meget lykkelig over at bo her! Nordspanien er et sandt paradis! På hver tur vi tager på, opdager vi noget nyt og smukt. Vi nyder en uforglemmelig oplevelse hver gang, og jeg er meget glad for at kunne planlægge vores kunders rejser til Nordspanien og dermed give samme glæde og oplevelse videre.

Det er ikke kun skønheden ved de store bjerge som tiltaler mig ved Nordspanien. Det er også det turkisblå hav samt den grønne natur, og ikke mindst livsstilen og de utrolig venlige mennesker, som gør netop Oviedo i Asturien til et af mine yndlingssteder i Spanien.

Jeg er ekstrem begejstret for at kunne være med til at give de mennesker, som rejser med Spain Is More, den mest unikke rejseoplevelse nogensinde.

”No hay camino largo, si el destino vale la pena”
(Ingen rejse er for lang hvis destinationen er det hele værd).

Sofia

Sofia

Ansvarlig for administration og bookinger
Sprog: Spansk og engelsk

HI! Mit navn er Sofia, og jeg er ansvarlig for administration og bookinger hos Spain is More. Mit ansvar er at forberede alt for vores gæster og sørge for at reservationerne er korrekte og detaljerne er på plads.

Jeg nyder mit job, hvor jeg hver dag lærer noget nyt, og hvor jeg næsten dagligt modtager bemærkninger fra glade gæster, som giver det hele mening.

Jeg er født og opvokset i León. Under min uddannelse boede jeg et år i Budapest og et år i England. Jeg taler engelsk og selvfølgelig spansk.

Jeg elsker at rejse og at lærer nye kulturer at kender. Det nordlige Spanien er spektakulært, og det forbløffer mig stadigt, hvor smukt et område jeg bor i, når jeg besøger nye steder.

Jeg har vandret Camino de Santiago, hvilket var en meget berigende oplevelse både personligt og professionelt. At møde nye mennesker hver dag og lytte til deres oplevelser har været en af de bedste ting, som Caminoen har givet mig.

Álvaro

Álvaro

Ansvarlig for administration og bookinger
Sprog: Spansk, Engelsk og Portugisisk.

Hej! Mit navn er Álvaro. Jeg er født og opvokset i León, i Nordspanien. Efter endt universitetsuddannelse besluttede jeg mig for at rejse og fortsætte min personlige udvikling igennem arbejde i udlandet. Denne rejse har beriget mig med flere års arbejde i henholdsvis England, Irland og Italien. At tilbringe en hverdag i forskellige lande med forskellige kulturer, synspunkter og meninger, har udviklet mig til en mere tolerant person.

I min fritid benytter jeg en hver chance for at tage en tur op i bjergene. Lige som jeg nu er vendt tilbage til mine rødder i León, vender jeg igen og igen tilbage til Picos de Europa for en vandretur. Jeg er så heldig at det kun ligger et par timers kørsel fra Leon, hvor jeg bor og arbejder hos Spain is More på vores hovedkontor. En anden af mine favoritsportsgrene er skiløb I vinterhalvåret.

Det nordlige Spanien er ikke kun bjerge og kulde. Om sommeren nyder jeg at tage til den Asturiske og Galiciske kyst, hvor jeg imponeres af det helt utrolige landskab. Lige som jeg nyder variationen i naturen, nyder jeg den gode og forskelligartede gastronomi som hver Region har at byde på i Nordspanien.

Jeg opfordrer dig til at tage på opdagelse i et af de mest ukendte og smukkeste områder i Spanien. Jeg garanterer dig for, at det ikke vil være den rejse som du typisk er vant til.
Det bliver helt uforglemmeligt!

Medlemmer af rejsegarantiordningen