Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Kør-selv rejser

Kør-selv rejseforslag i Nordspanien - i dit eget tempo

Spain is More kan planlægge din helt egen kør-selv ferie i Nordspanien. Fortæl os om dine ønsker og interesser, så sammensætter vi din perfekte rundrejse i Nordspanien. Herunder kan du se en række rejseforslag, men alle rejser kan kombineres, ændres, forlænges eller forkortes efter ønske. Finder du ikke lige det du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os, og fortælle os om din drømmeferie.

Ønsker du at vandre, cykle, surfe, på hulevandring eller en af de mange andre aktiviteter vi kan tilbyde? Finde roen i bjergene eller på en afsides strand, langt væk fra de yndede turistmål? Skal der være fokus på kulturen, naturen eller gastronomien? Oplev de autentiske landsbyer, smukke storbyer og utallige UNESCO-fredede monumenter og naturområder. Er rejsen med familien, vennerne eller måske en romantisk get-away? En bjørnesafari eller en fisketur på havet, måske vinsmagning eller skal du lære at kreere de lækreste tapas. Måske en kombination af det hele.

Vi er stolte af vores håndplukkede autentiske, velplacerede og dejlige hoteller. Vi kender og finder de bedste steder, som passer præcis til netop din rejse.

Spain is More hjælper dig til at opleve det autentiske Spanien, det lokale køkken, traditionerne og den umådelige smukke natur. Mulighederne er uanede. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores ferieforslag i bil

Bid for bid gennem Nordspanien

Bid for bid gennem Nordspanien

8 dages kør-selv ferie - oplev det bedste af Nordspanien langs 'Den Grønne Kyst' og Picos de Europa-bjergene

  • 600 Km
  • 7 overnatninger
fra
11.900 DKK/pers.
Læs mere
Kort: Bid for bid gennem Nordspanien
Kort: Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa
Kort: Galicien: Spaniens hemmelige perle
Kort: Ultimativ Eventyrsrejse: Aktiv Ferie i Nordspanien
Kort: Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago
Kort: Gastronomi og oplevelsesrejse gennem Nordspanien
Kort: Fortryllende 12 dages rundrejse til Nordspaniens perler på historiske Parador-hoteller
Kort: Barcelona og Pyrenæerne på Parador hoteller
Kan du ikke finde din ideelle tur? Lav din egen rejse. Vælg antal dage, oplevelser, byer ...