Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Bid for bid gennem Nordspanien

Kort Bid for bid gennem Nordspanien

8 dages kør-selv ferie - oplev det bedste af Nordspanien langs 'Den Grønne Kyst' og Picos de Europa-bjergene

Nordspanien er enestående. På denne rejse byder på natur- og kulturoplevelser ad-libitum, suppleret med spændende aktiviteter i både bjerge og ved havet.

Vandreture i den betagende bjergkæde, Picos de Europa, vil begejstre selv den mest kræsne naturentusiast. Rejsen tager dig forbi nogle af Spaniens mest fortryllende strande, atmosfærefyldte fiskerlandsbyer og imponerende storbyer. Denne tur giver en helhedsoplevelse af Nordspaniens fineste facetter, som vil glæde både øjne, smagsløg og sjæl.

Vi har døbt rejsen "bid-for-bid", og med god grund. Selv over korte afstande vil du opleve en bemærkelsesværdig variation i regionale specialiteter. Fra Asturiens kendte ret, Fabada, til friskfanget fisk og skaldyr langs kysten, og ikke at forglemme San Sebastians berømte pinchos.

Naturmæssigt står Nordspanien i en klasse for sig, præget af frodige grønne landskaber. Om sommeren tiltrækker regionen mange spaniere på ferie. Især perioden fra 15. juli til 15. august er højsæson. Sensommermånederne, september og oktober, er ofte ideelle for et besøg, og turen kan udvides med ophold i Rioja-regionen, hvor vinhøsten er i fuld gang.

Rejsen begynder i Baskerlandets største by, Bilbao, berømt for det futuristiske Guggenheim-museum og byens bemærkelsesværdige transformation fra industriby til pulserende metropol. San Sebastian er kendt som en kulinarisk juvel i Europa. En pinchos-tur her vil utvivlsomt være et af turens højdepunkter, og hos Spain is More guider dig til den bedste oplevelse samt forklarer de lokale traditioner og skikke.

Sammenfattende tilbyder denne tur essensen af, hvad Nordspanien har at byde på.

Hvad end du ønsker mere tid i byen, mere tid i naturen, flere overnatninger eller noget helt andet, står Spain is More klar til at skræddersy din rejse. Vi kender regionens skjulte perler, de bedste strande, den lille omvej som du vil huske, de mest autentiske spisesteder og de mest spektakulære vandreruter i Picos de Europa. Alt dette, og mere til, vil vi dele med dig før din afrejse.

Se vores forslag til dagsprogram herunder, og kontakt os endelig for ønsker til ændringer. Vi vil være stolte over at vise Nordspanien frem for dig og dine medrejsende.

Inklusiv
 1. 7 x overnatning i dobbeltværelse på hoteller nøje udvalgte efter beliggenhed, kvalitet, service og autentisk charme.
 2. 7 x morgenmad.
 3. Fly København/ Billund/ Hamburg til Bilbao t/r - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.* (ønsker du ikke fly inkl. bedes du oplyse dette ved henvendelse til Spain is More)
 4. Billeje alle dage - kategori: Ford Fiesta el. lignende (inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og basisforsikring). Opgradering ved over 3 pers.
 5. Udførlig Spain is More digitale rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 6. Entre Guggenheim.
 7. 24/7 nødtelefonnummer.
 8. Skatter og afgifter.
 9. *Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). 
Ej inklusiv
 1. Sommer: 15. juli til 1. september er absolut højsæson hvorfor prisen vil være højere end angivet.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Billeje: Sig til såfremt du ønsker en anden bilkategori.
 3. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Bid for bid gennem Nordspanien

fra
11.900 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 2.500 DKK

Dagsprogram

Bid for bid gennem Nordspanien

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. Turen inkluderer adgang til Guggenheimmuseet, som der nærmest er obligatorisk at besøge. Dernæst kan Bilbaos gamle bydel, fyldt med pinxcos-barer (tapasbarer), og den smukke promenade langs floden opleves.

Dag 2: Bilbao

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum.

Dag 3 og 4: Llanes (Asturien)

⇒(Bilbao - Llanes, 180 km, 2t)

Overnatning: Charmerende hotel beliggende i hjertet af den idylliske fiskerby, Llanes.

Llanes er utvivlsomt en af de mest stemningsfulde fiskerbyer langs Spaniens nordkyst. Byens strande og den gamle bydel, der slynger sig omkring havnen, bidrager væsentligt til dens charme og popularitet. Et rigt udvalg af fremragende restauranter sikrer, at du kan fordybe dig i regionens kulinariske skatte.

På turen fra Bilbao i Baskerlandet til Llanes i Asturien langs Cantabriens kyst venter en verden af fascinerende seværdigheder. Heriblandt aristokratiske kystbyer prydet med arkitektoniske perler, inklusive værker fra den berømte Barcelona-arkitekt Gaudi. Undervejs vil du også støde på nogle af Spaniens smukkeste landsbyer med brostensbelagte gader, historiske bygninger, kirker og middelalderlige boliger. Forhistoriske hulemalerier, drypstenhuler og naturparker tilføjer endnu mere til denne allerede rige oplevelse. Og ønsker du at tage en pause, byder ruten på adskillige indbydende badestrande. Har du tiden, vil en ekstra overnatning undervejs bestemt være værd at overveje.

Er du til en zoo-safari byder turen også på en af Europas mest bemærkelsesværdige zoologiske haver, hvor dyr lever på store arealer omgivet af naturskønne landskaber, adskilt af klippeformationer. For dem, der søger lidt mere spænding, spænder mulighederne fra surfing til hulevandring og 'barrancos'.

I Spain is More's guidebog finder du dybdegående information om alle disse fascinerende udflugtsmål og tips til, hvordan du får mest muligt ud af dit besøg.

Dag 5 og 6: Picos de Europa (Cantabria)

(Llanes - Picos de Europa, 80 km, 1t,20m)

Overnatning: Smukt rustikt hotel i Liébana-dalen, midt i det skønne Picos de Europa.

Oplevelserne står i kø for at blive udforsket i Liébana-dalen i bjergkæden Picos de Europa. I de gemte bjerglandsbyer, synes tiden at stå stille og man føler sig hensat til en svunden tid. Her er rige muligheder for vandreture og andre aktiviteter i dalen eller på toppen af de smukke tinder. En kabelbane i Fuente Dé bringer dig 750 højdemeter op i en barsk, men utrolig smuk verden med bjergtoppe på over 2.600 m.

Den lille by Potes er områdets centrum. De små hyggelige restauranter serverer områdets specialiteter, der også kan købes i de mange små specialforretninger.

Områdets vigtigste kulturelle monument, er blandt de vigtigste katolske klostre i verden. Ved klostret og kirken ender en smukke pilgrimsvandrerute, Camino Lebaniego.

Slap af ved lyden af flodens dovne rislen, på et af dalens bedste hoteller, hvorom bjergene rejser sig. Hotellet er anerkendt for sin charme og ikke mindst sit køkken som servere de bedste af områdets specialiteter.

Dag 7: San Sebastian (Baskerlandet)

⇒(Picos de Europa - San Sebastian, 290 km, 3t,30m)

Overnatning: Charmerende hotel beliggende i hjertet af San Sebastians historiske gamle bydel.

San Sebastian er ikke blot en perle ved kysten, men også Nordspaniens gastronomiske og kosmopolitiske juvel. Med en skøn fusion af tradition og modernitet har byen fastslået sig som en global kulinarisk hotspot. Baskerlandet er kendt for sin bemærkelsesværdige koncentration af Michelin-stjernede restauranter, og i San Sebastian, er det netop det udsøgte køkken og den vibrerende atmosfære, der trækker rejsende til fra alle verdenshjørner. Byens fortryllende sandstrande og fascinerende attraktioner gør den til en favoritdestination for mange.

Men hvorfor nøjes med at besøge San Sebastian som enhver anden turist? Med Spain is More kan du dykke dybere ned i byens essens. Oplev San Sebastian 'bid for bid' på de autentiske tapas-barer, hvor hvert måltid er en rejse i sig selv og fortæller en historie om regionens rige kulturarv og passion for mad. Det er den ideelle kulmination på en uforglemmelig rejse.

Med Spain is More får du ikke blot en rejse – du får en dybdegående oplevelse, hvor hvert øjeblik, hver bid og hvert skridt giver en autentisk smag af San Sebastian og Baskerlandet. Hvorfor nøjes med overfladen, når du kan opdage byens sjæl?

Dag 8: Hjemrejse

Hjemrejse fra Bilbao.

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg