Min ferie

ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com
sim

Camino Primitivo


sim

Camino Primitivo


sim

Camino Primitivo


Camino Primitivo

Camino Primitivo kaldes også den oprindelige Camino, Camino Original, da det er den ældste pilgrimsrute til Santiago. Udfordrende, få pilgrimme og smuk natur er de primære kendetegn. Caminoen starter i Oviedo og går gennem den gamle romerske by Lugo inden den ender i Santiago de Compostela.

Sektioner

¿Hvor ønsker du at starte din Camino Primitivo?

Vi har inddelt Caminoen i sektioner, hver med sine egne karakteristika, fordele og sværhedsgrader. Klik på hver sektion herunder for mere information.

Camino Primitivo

Oviedo - Santiago de Compostela

Niveau: 4.00

Afstand: 340.00 km

Antal vandreetaper: 13

Antal cykeletaper: 0

mere info

Camino Primitivo

Find din Camino Primitivo

 

Camino Primitivo (Oviedo - Santiago)

(Etape 1-14): 16 dage, 315 km's pilgrimsvandring ad en af de smukkeste og mindst befærdede caminoer.

fra 10.200 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse.

ruta andando

Sektioner :  

Camino Primitivo (Oviedo - Santiago)

Camino Primitivo .

  • Længde: 322 km. 
  • Start: Oviedo. 
  • Slut: Santiago de Compostela.

​Camino Primitivo betyder på spansk den oprindelige, eller den originale vej. Betegnelsen skyldes at det er den første pilgrimsrute, som har en historiske reference og betegnes dermed som den ældste pilgrimsrute til Santiago de Compostela. Kong Alfonso II af Asturien rejste i det 9. århundrede fra residensen i Oviedo til Santiago, for at besøge Sankt Jakobs grav, som var blevet opdaget nogle få år forinden. Kongens rute er veldokumenteret og følger stort set ruten som den former sig i dag. 

Camino Primitivo kobler sig til sidst på den franske rute i Melide, hvorfra man vandrer de sidste par etaper ad den franske rute til Santiago de Compestela.

Ruten er kendetegnende ved at være væsentlig mere kuperet end den franske rute, da man mellem Oviedo og Lugo, stort set konstant vil være på vej op- eller nedad. Samtidig er ruten naturmæssigt umådelig smuk og går gennem nogle af de tyndest befolkede områder af Spanien. 

"Primitivo" kan også betyde primitiv, hvilket ruten, i mange henseender, er. Som pilgrimsvandre skal man indstille sig på færre byer, færre restauranter og andre servicefaciliteter, end du måske kender og at vant til fra den franske rute.

Ligeså er antallet af gode hoteller begrænset, hvilket dog ikke har forhindret os i at lave en spændende rute med generelt gode og autentiske overnatningssteder. Ruten kan som oftest ikke forkortes eller justeres yderligere, som det kan lade sig gøre på den franske rute, da antallet af hoteller er begrænset. 

Et andet primitivt men yndefuldt kendetegn, er det begrænsede antal vandrere på ruten. Du vil således langt oftere høre mæh, muh og fuglekvidder end buen camino og hola. Blot omkring 3% af alle pilgrimme ankommer til Santiago via Camino Primitivo. 

Udover de mange naturoplevelser, byder turen også på et pift af storbyliv. Oviedo er en af Spaniens smukkeste større byer og en kulturel højborg. Her kan det bestemt anbefales at tilføje en ekstra overnatning. Byens gamle bydel er yderst charmerende og atmosfærefyldt. Senere på ruten vil du passere Lugo, som har verdens bedst bevarende romerske bymur. Til sidste ankommer du til Santiago de Compostela, som taler for sig selv, og hvis ikke, er der kun at sige, glæd dig!

Rejseerfaringer fra vores gæster

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker

Pilgrimsrejser på Caminoen - Grupperejser - Cykelrejser - Caminovandringer - De bedste Camino hoteller - Camino Inspiration
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal