Min ferie

ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE:(+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE : (+47) 239 607 02
E : info@spainismore.com
sim

Camino Finisterre


sim

Camino Finisterre


sim

Camino Finisterre


Camino Finisterre

Turen til “verdens ende” ad Camino Finisterre, fra Santiago de Compostela via Finisterre til Muxia, er en enestående oplevelse. At se havet og den barske kyst, Costa da Morte, er berigende og naturmæssigt bliver det næppe smukkere. Ideel som forlængelse af andre caminoer, som ender i Santiago.

Sektioner

¿Hvor ønsker du at starte din Camino Finisterre?

Vi har inddelt Caminoen i sektioner, hver med sine egne karakteristika, fordele og sværhedsgrader. Klik på hver sektion herunder for mere information.

Camino Finisterre

Santiago - Muxia

Niveau: 2.00

Afstand: 117.00 km

Antal vandreetaper: 5

Antal cykeletaper: 0

mere info

Camino Finisterre

Find din Camino Finisterre

 

Camino Finisterre (Santiago via Finisterre til Muxia)

8 dage, 117 km. Fuldend Caminoen med en smuk vandring til Finisterre og Muxia

fra 6.250 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse.

ruta andando

Sektioner :  

Camino Finisterre (Santiago via Finisterre til Muxia)

Camino Finisterre .

  • Længde: 88 /117 km. 
  • Start: Santiago de Compostela. 
  • Slut: Finisterre / Muxia.

Indtil Columbus beviste det modsatte, var Finisterre (Fisterra på galicisk) den vestlige ende af ​​den kendte verden. Deraf navnet, Finisterrae, ‘enden af ​​verden’, som romerne kaldte det. I århundreder har stedet været en symbolsk ende for mange pilgrimme efter deres rejse til Santiago.

I løbet af den næsten 90 km lange Camino fra Santiago til Finisterre, er der flere pilgrims seværdigheder og en enorm smuk natur. Især hvis du har vandret i dagevis, eller endda i ugevis, er det en åbenbaring at se havet, de smukke fjorde og de hvide sandstrande.

Fyrtårnet i Finisterre, som ligger på toppen af ​​en stejl klippe, højt over havets overflade, er omgivet af et åndeløst smukt landskab, med udsigt over den forrevne og berømte kyststrækning, hvor utallige skibe har lidt en forfærdelig skæbne på de skjulte rev ud for klippekysten.

Man passerer flere små landsbyer undervejs til ’verdens ende’. Især fiskerlandsbyer langs kysten, hvor du kan spise frisk fisk og skaldyr på restauranter i små idylliske havne.

Ruten har en variant, hvis du har tid og energi. Den mest populære rute er den 88,9 km Camino fra Santiago til Finisterre. Efter den sidste nat i Finisterre, tages bussen tilbage til Santiago, hvor du igen overnatter inden hjemrejsen.

Hvis du har tid, kan det anbefales at gå det sidste stykke langs kysten til Muxia og den berømte og unikt beliggende kirke, Santuario de Nosa Señora da Barca. Dette kræver en ekstra nat og en das vandring.

Den kyststrækning, mellem Finisterre og Muxia, er en af ​​de smukkeste i Spanien, med masser af hvide sandstrande, klitter og maleriske landsbyer.

Finisterre er den perfekte psykologiske, religiøse og historiske afslutning på turen. Her kan du finde mange interessante kirker, Pazos, cruceiros (pilgrim kors) og, selvfølgelig, utallige Horreos (typiske galiciske tørrehuse). Det er en stille sti, da de fleste pilgrimme vælger at afslutte deres Camino i Santiago de Compostela.

Det regner ofte i denne del af Galicien og morgenerne er ofte disede, men turen til Finisterre, især hvis du vælger at fortsætte til Muxia, giver dig mulighed for at opleve ægte Galicien, som på mange måder er unik.

Buen Camino!

Rejseerfaringer fra vores gæster

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker

Pilgrimsrejser på Caminoen - Grupperejser - Cykelrejser - Caminovandringer - De bedste Camino hoteller - Camino Inspiration
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal