Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

PRIVATE POLICY


Dine personoplysninger


Spain is More 2010 S.L respekterer privatlivets fred for vores kunder og besøgende på vores hjemmeside, og vores mål med denne politik er på en klar og gennemskuelig måde at beskrive for dig, hvordan vi indsamler, viser, overfører og gemmer dine oplysninger, så du føler dig sikker på, at dine personoplysninger er lagret sikkert. Spain is More udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med den persondataloven (PDL) og de nye EU-regler for behandling af personoplysninger GDPR.


Dataansvarlig


Spain is More er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger på denne og andre hjemmesider, der drives af Spain is More 2010 S.L.


Kontaktoplysninger


Du kan kontakte os via mail på info@spainismore.com eller pr. post til Spain is More, Calle Ancha 23, 24003 León, Spanien. Du kan også kontakte os via spainismore.dk.


Spain is More' juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger


Spain is More behandler dine personoplysninger i henhold til loven. Det kan ske, at den samme personoplysning behandles både i forbindelse med udførelsen af rejseaftalen, specifikt pga. et samtykke, og fordi oplysningen er nødvendig for at opfylde andre juridiske forpligtelser. Det betyder, at selvom du trækker dit samtykke tilbage, og den behandling, som baseres på samtykket, udløber, kan personoplysningen alligevel findes hos os til andre formål. Hovedsageligt behandler vi dine oplysninger for at opfylde en aftale, som du er en part i, såsom rejsevilkår.
Spain is More kan desuden behandle oplysninger, der er nødvendige for, at Spain is More kan forfølge en legitim interesse, medmindre den registreredes interesser går forud for dette. De legitime interesser Spain is More forfølger er blandt andet statistik og markedsføring.


Dine rettigheder


Persondatabehandling, der er nødvendig for at vi skal opfylde en aftale med dig, eller for at vi skal opfylde en juridisk forpligtelse, er tilladt uden samtykke. Hvis vi skal indsamle og håndtere dine personoplysninger til et andet formål kræves derimod, at du accepterer behandlingen. Du giver dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, når du benytter vores ydelser på Spain is More.dk.


Tilbagekaldelse af samtykke


Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os via de kontaktoplysninger, som du finder ovenfor under afsnittet ”Kontakt”. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil vi slette personoplysningerne og afbryde den behandling, der blev omfattet af dit samtykke.
Det kan ske, at samme personoplysninger behandles både på baggrund af samtykket og fordi oplysningen er nødvendig, eller på grund af andre regler. Det betyder, at selvom du trækker dit samtykke tilbage og den behandling, som er baseret på samtykket, ophører, kan personoplysningerne stadig opbevares hos os til andre formål.


Ret til at få information om de personoplysninger, vi har gemt om dig

Hvis du vil have information om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, kan du sende en ansøgning om dette til den adresse, som du finder ovenfor under afsnittet ”Kontaktoplysninger”. Registerudtrækket leveres efter anmodning og er gratis. Retten til indsigt er beskrevet i § 31 i PDL.


Ret til kontrol over dine personoplysninger


Du har ret til at anmode om, at oplysningerne om dig skal slettes, suppleres eller korrigeres. Du har også ret til at anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger er begrænset til bestemte formål og f.eks. ikke kan bruges til direkte reklame eller såkaldt profilering.


JURIDISKE BESTEMMELSER


SPAIN IS MORE 2010, S.L. garanterer privatlivets fred og at de personlige oplysninger, der leveres, behandles ifølge persondataloven.

Besøget på denne hjemmeside betyder ikke, at brugeren er forpligtet til at give nogen oplysninger om sig selv, men under besøget er det muligt, at man bliver anmodet om at afgive personoplysninger via en formular.

Disse data vil blive brugt til at besvare anmodninge, som regel om at sende et ønsket tilbud. Oplysningerne vil også blive brugt til at sende oplysninger til vores virksomhed og servicevirksomheder gennem ethver kommunikationsform, ved at sende denne formular, du udtrykkeligt accepteret modtagelse af.

Hvis du ikke ønsker at dine persondata deles med samarbejdspartnere med tilknytning til din rejse, bedes du informere os på info@spainismore.com. Hertil vil dine personlige data blive slettet.

Persondataansvarlig: SPAIN IS MORE 2010, S. L., CALLE ANCHA 23 LEON. (C.P.24003) León. Du kan til enhver tid bedre om aktindsigt, berigtigelse, annullering ved at skrive til ovenstående adresse, herunder en kopi af ID eller tilsvarende identifikationsdokument.

Afslaget på at fremlægge data vil antage den manglende bestemmelse eller umuligheden for at få adgang til den tjeneste, som de blev anmodet om. Du har ret til at modtage et svar på ethvert spørgsmål, forespørgsel eller præcisering, der måtte opstå fra denne formular. I tilfælde af at du giver dine oplysninger via en

e-mail-besked, vil det være en del af den samme fil, hvis formål er at styre den anmodning eller kommentar, der er fremsat til os, idet den anvendes i resten af ​​de ender, der er angivet i det foregående afsnit. Alle dine data bliver definitivt fjernet fra vores database af følgende

Årsager: 1. - på din anmodning. 2. - når de ikke længere er nødvendige til de formål, der førte til deres indsamling.

Parterne indsender efter eget skøn beslutning om konflikter og afkald på enhver anden jurisdiktion til domstole i hjemstedets ejer.


Brug af personoplysninger


Personoplysninger er al slags information, som direkte eller indirekte kan relateres til en fysisk person, der er i live. Det gælder f.eks. navn, personnummer, adresse, mailadresse og telefonnummer. Det gælder f.eks. også billetnumre, krypterede data og forskellige typer af elektroniske identiteter som IP-numre, hvis de kan knyttes til fysiske personer.


Ret til kontrol over dine personoplysninger


Hvordan vi indsamler personoplysninger, og hvilke oplysninger vi indsamler

Spain is More indsamler personoplysninger på flere måder, men først og fremmest direkte fra dig.


Oplysninger, som indsamles i forbindelse med bestilling og rejsen


Når du bestiller en rejse på Spain is More.dk, indsamler vi personoplysninger fra dig for at kunne gennemføre din bestilling. Det er oplysninger om navn, fødselsdato, alder og køn for alle rejsende, som er omfattet af bestillingen samt adresse og kontaktoplysninger for den hovedrejsende.

Hvis bestillingen omfatter børn, indsamler vi de samme oplysninger som ovenfor vedrørende barnet.
Når du gennemfører en rejse med os, indsamler vi også oplysninger om din rejse. Udover ovenstående oplysninger er det f.eks. billetnummer, destination, rejsevarighed og andre eventuelle tjenesteydelser, som du har valgt at benytte i løbet af rejsen.

Oplysninger, som indsamles ved personlig kontakt

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du kontakter os, f.eks. via ‘Mit Spain is More’, mail, telefon eller på andre måder. Primært indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige for at besvare dit spørgsmål eller behandle din sag. Det er oplysninger om navn og billetnummer. Afhængigt af hvordan du vælger at kontakte os, kan vi også indsamle kontaktoplysninger som mailadresse eller telefonnummer.

Ved personlig kontakt vil vi også indsamle andre personoplysninger, som du selv vælger at give til os. Det kan f.eks. være oplysninger om allergi, medicinsk tilstand eller andre oplysninger om dig eller andre på din rejse, som er omfattet af bestillingen.

Oplysninger, som indsamles via ‘Mit Spain is More’

Hvis du registrerer et bruger-id på Spain is More.dk (‘Mit Spain is More’), gemmer vi din mailadresse for at oprette dit login. Vi gemmer også oplysninger om dit brugernavn. På ‘Mit Spain is More’ kan du derefter vælge at angive oplysninger om navn, fødselsdato, alder, køn, adresse og kontaktoplysninger.

Når du foretager en bestilling hos os, oprettes en brugerprofil på ‘Mit Spain is More’ for dig, hvis du ikke allerede har en. Brugerprofilen indeholder i disse tilfælde de samme personoplysninger, som du har givet os i forbindelse med din bestilling.

Oplysninger, som indsamles, når du abonnerer på vores nyhedsbrev

Hvis du vælger at abonnere på Spain is More' nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din mailadresse for at kunne sende nyhedsbrevet.

Oplysninger, som indsamles ved anvendelse af vores digitale ydelser:

Når du bruger en af vores hjemmesider, vores app eller andre digitale ydelser fra os, indsamler vi oplysninger om din brug af tjenesten. Nogle af disse oplysninger kan være personoplysninger, f.eks. dit IP-nummer. Vi indsamler også oplysninger om, hvordan du navigerer i tjenesten, hvilke søgninger du foretager og hvilke rejseprodukter, du er interesseret i. Hvis du er logget ind på ‘Mit Spain is More’ eller giver os data, der gør det muligt for os at identificere dig, vil vi forbinde data om dit brugsmønster med andre oplysninger, som vi har indsamlet om dig.

Oplysninger, som indsamles fra en anden end dig

Ved bestilling og kontakt med os i forskellige sammenhænge kan det ske, at en person giver personoplysninger om en eller flere medrejsende. Vores udgangspunkt er, at den, der giver os sådanne oplysninger, har indhentet alle de medrejsendes samtykke til at give sådanne personoplysninger til os. Hvis du ikke selv har foretaget en bestilling, og en anden har foretaget en bestilling, hvor du indgår, indsamler vi personoplysninger om dig fra den pågældende person. Det samme sker, hvis en anden har været i kontakt med os på dine vegne.

For at kunne holde dine oplysninger opdaterede og korrekte supplerer vi og opdaterer dine personoplysninger ved at indhente oplysninger fra private og offentlige registre. Det gælder f.eks. adresseoplysninger og fødselsdato.