Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

La Costa Verde Express****8 dages eventyr langs Spaniens smukke grønne nordkyst: Bilbao - Santiago

Costa Verde Express
Kort La Costa Verde Express**** 8 dages eventyr langs Spaniens smukke grønne nordkyst: Bilbao - Santiago

Oplev magien med Costa Verde Express - En rejse ind i en luksus verden på skinner

Velkommen til La Costa Verde Express

- `Den grønne kyst-expressen´- og velkommen til en fantastisk togrejse langs den smukke spanske nordkyst, mellem havet og bjergene. Togrejsen går mellem Bilbao og Santiago de Compostela, og vil give dig natur- og luksusoplevelser ad libitum.

Toger er anerkendt som et af verdens bedste, og det lever op til sit ry med en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. La Costa Verde Express, tidligere kendt som luksustoget 'El Transcantábrico', er ikke bare et tog, det er en innovativ rejseoplevelse, designet til at imødekomme ønskerne fra selv de mest kræsne rejsende. 

Denne 6-dage/5-nætters rejse passerer de fleste af Nordspaniens højdepunkter, lige fra de præhistoriske Altamira-huler og betagende strande til Guggenheim-museets moderne arkitektur.

Hvad kan du forvente? Pragtfuld natur, spændende kultur, museer, strande og bjerge i det nordlige Spanien. En rejse uden lige, der forbinder de bedste regionale køkkener med luksus service og spektakulære oplevelser.

Måltiderne er ikke blot måltider; de er en kulinarisk eksekvering af de ypperste regionalretter.

Suiterne har store vinduer med gardiner, der inviterer til at nyde det smukke scenarie udenfor. Hver suite (6m2) er en kombination af komfort og elegance med dobbeltseng, bagageplads, minibar, pengeskab, garderobe, skrivebord og aircondition. Det private badeværelse har alle forventelige faciliteter.

Gæsterne kan frit bevæge sig mellem de forskellige lounges og vogne. 

La Costa Verde Express kører i et mageligt tempo, hvilket giver dig god tid til at nyde de mange spændende oplevelser. Om natten stopper toget på små charmerende togstationer, hvorfra du på egen hånd kan udforske eller blot nyde togets faciliteter.

Før togrejsen overnatter du i startbyen, med mulighed for flere overnatninger, så du på egen hånd kan udforske enten Bilbao eller Santiago (afhængig af afgang). Efter togrejsen er der ingen grund til stress; vi sørger for endnu en overnatning på et dejligt hotel i slutbyen. Flere overnatninger eller et længere program er også muligt.

Vær opmærksom på, at turen kan være fra Bilbao til Santiago eller omvendt. Flyrejse, transport og overnatninger før og efter togrejsen arrangeres selvfølgelig herefter.

 

Læs praktisk info om togrejsen herCosta Verde Express Minicruise

Det er muligt at opleve dette fantastiske tog på et minicruise med to overnatninger, enten mellem Bilbao og Oviedo, eller mellem Bilbao og León. Læs mere her og se priser og datoer for 2024.


Rabat på Costa Verde Express

Togselskabet har som regel rabat i lavsæson, som typisk er juli og oktober. Forhør dig hos Spain is More for at høre nærmere. 

 

Læs vores blog om Luksustogrejserne i Spanien her

 

 

Vis kalender
Inklusiv
 1. 7 x overnatninger. 2 overnatninger på charmerende hotellet (Bilbao og Santiago) + 5 overnatninger ombord på 'La Costa Verde Express'.
 2. 7 x morgenmad.
 3. 5 x middage og 6 x frokoster ombord på toget med typiske retter fra de forskellige regioner (herunder vin, kaffe og likør).
 4. Fly t/r København/Billund/Hamburg til Bilbao - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.**
 5. Musik og underholdning i ”pub-vognen”.
 6. Programfastsatte udflugter inklusive entré til museer, katedraler, klostre mv.
 7. Luksusbus til ekskursioner (bussen ledsager toget under hele rejsen).
 8. Dagens aviser og blade.
 9. Permanent sikkerhedsservice/vagt.
 10. Flersprogede guider under hele togturen.
 11. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 12. 24/7 nødtelefonnummer.
 13. Skatter og afgifter.
 14. Ingen obligatoriske drikkepenge.
 15. *OBS: Dobbeltseng bredde: 120 cm.
 16. **Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.).
Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: tilføj ekstra overnatninger før eller efter togrejsen eller spændende autentiske oplevelser.
 2. Trykt guide. Hvis du foretrækker den trykte guide, kan den købes for 30 euro pr. eksemplar. (Du kan tilføje det, når du køber rejsen).
 3. Transport fra lufthavn til hotel på ankomstdagen.
 4. Transport fra hotel til lufthavn på afrejsedagen.
 5. Afbestillingsforsikring. Koster 7% af rejsens pris og kan tilføjes i forlængelse af evt. accept af tilbud. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Læs mere om afbestillingsforsikring her. 
 6. Rejseforsikring. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforskring, for vejledning omkring forsikringstype kontakt Gouda eller din salgskonsulent i Spain is Mores. Du kan klikke ind her og købe en rejseforsikring. Overvej evt. en års-rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring. 

La Costa Verde Express****

8 dages eventyr langs Spaniens smukke grønne nordkyst: Bilbao - Santiago

fra
37.000 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 26.000 DKK

Dagsprogram

La Costa Verde Express****
8 dages eventyr langs Spaniens smukke grønne nordkyst: Bilbao - Santiago

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. 

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum, som er en af byens højdepunkter. 

Læg dertil en hyggelig gammel bydel, kultur, masser af lækre tapas- og pinchosbarer, nogle af Spaniens bedste restauranter og en by i en rivende udviking. 

Dag 2: Bilbao-Santander

Modtagelsesreception på Concordia banegården i Bilbao kl 10.00 inkl. præsentation af besætningen og indkvartering ombord. Panoramatur i bus rundt i Bilbao, en dynamisk by der har formået at genopfinde sig selv efter nedgangen i den traditionelle tungindustri. Inkluderer adgangen til det berømte Guggenheim Museum, symbolet på denne nye Bilbao. Frokost ombord, mens toget kører til Santander. Om eftermiddagen er der en byrundtur i Santander, tid på egen hånd i byen og senere er der middag på en af ​​byens restauranter. De, der ønsker det, kan eventuelt besøge Casino del Sardinero. Nat i Santander.

Dag 3: Santander - Santillana - Llanes

Mens vi spiser morgenmad ombord på toget, ankommer vi til Cabezón de la Sal, hvor vores bus bringer os til den smukke middelalderby Santillana del Mar og neo-hulen Altamira. Frokost i Santillana del Mar. Efter frokost kører toget ind i Asturien hvor vi besøger Llanes hvor vi toget også opholder sig om natten. Middag om bord på toget.

Dag 4: Llanes-Picos de Europa-Oviedo

Efter morgenmaden afgår vi med vores bus til den første hovedstad i det asturiske kongerige, Cangas de Onís, som ligger i hjertet af bjergkæden Picos de Europa. Her oplever vi helligdommen i Covadonga og Enol-søen. Senere vender vi tilbage til toget, der kører til Oviedo, mens vi spiser frokost. Besøg i Avilés, nuværende hovedstad i Asturien, hvor der er tid på egen hånd inden middag og overnatning på toget. 

Dag 5: Oviedo-Gijón-Luarca

Efter morgenmaden starter vi dagen med et besøg i Gijón, den smukke dynamiske by ved havet. Tid på egen hånd. Om eftermiddagen ankommer vi med toget til den lille idylliske fiskeby Luarca, hvor vi har et besøg i byen, spiser aftensmad og overnatter.

Dag 6: Luarca-Ribadeo-Viveiro

Mens vi spiser morgenmad, ankommer vi til Ribadeo, den første galiciske enklave på vores rute. Besøg, tid på egen hånd og frokost i Ribadeo. Om eftermiddagen ankommer vi med toget til Viveiro. Besøg, middag og nat i Viveiro.

Dag 7: Viveiro-Santiago de Compostela

Sidste dag på togturen. Mens vi spiser morgenmad, ankommer vi til Ferrol, hvor vi siger farvel til besætningen. Herfra går turen i bus til Santiago de Compostela, endestationen for den berømte Camino de Santiago. Besøg i byen og frokost på Parador Reyes Católicos, hvorefter togrejsen officielt slutter omkring kl. 16:00.

Overnatning på hotel centralt i Santiago.

 

 

Dag 8: Hjemrejse

Hjemrejse fra Santiago eller Bilbao.

Andre lignende rejser

Se alle Togrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg