Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

La Costa Verde Express****: 8 dages eventyr langs Spaniens smukke grønne nordkyst: Bilbao - Santiago
Costa Verde Express

'Den grønne kyst-ekspressen' betegner ganske præcist indholdet af denne fantastiske rejse ombord på et af verdens mest luksuriøse tog.

Luksustoget 'El Transcantábrico', har ændret navn til "La Costa Verde Express', da turen nu udelukkende snor sig i de bakkede landskaber mellem havet og bjergene, fra Bilbao til Santiago de Compostela (eller modsat).

Toget betragtes som en af verdens bedste luksustog, så alt er klar til en oplevelse udover det sædvanlige.

På de 6 dage og 5 overnatninger ombord på toget vil du opleve nogle af Nordspaniens højdepunkter, lige fra de præhistoriske Altamira-huler og smukke strande til Guggenheim-museets moderne arkitektur.

Se dokumentar på DR om ' Verdens mest naturskønne togrejser' - klik her

Hvad du kan forvente: Pragtfuld natur, spændende kultur, museer, strande og bjerge i det nordlige Spanien. En rejse uden lige, som forbinder de bedste regionale køkkener med luksus service og spektakulære oplevelser.

Alle frokoster og middage nydes på forskellige restauranter, som alle er kendetegnende ved at servere de ypperste regionalretter. En unik måde at lære det nordspanske køkken at kende. Alle måltider inkl. drikkevare er inkluderet i prisen under togrejsen.

Hver suite har en dobbeltseng, bagageplads, mini bar, pengeskab, garderobe, skrivebord og aircondition. Det private badeværelse har alle forventelige faciliteter. Alle suiter har store vinduer med gardiner, hvor man kan nyde scenariet udenfor passere forbi. Gæsterne kan frit bevæge sig mellem de forskellige lounges og vogne i toget.

Toget kører i mageligt tempo, og der er god tid til at nyde de mange spændende oplevelser. Om nattes står toget stille på de små charmerende togstationer, hvorfra man på egen hånd sagtens kan slentre en tur eller blot nyde togets faciliteter.

Før togrejsen overnattes i startbyen (flere overnatninger kan tilvælges), hvor du på egen hånd vil have mulighed for at opleve enten Bilbao eller Santiago (alt efter afgang). Efter togrejsen er der ingen grund til at stresse til lufthavnen. Her sørger vi for endnu en overnatning på et dejligt hotel i slutbyen. Flere overnatninger eller et længere program er også muligt.

Herved får du tid til at opleve de to skønne byer på nærmeste hold, og med Spain is More's guidebog i hånden, guider vi dig til de bedste oplevelser i de to byer. Disse to dage er på egen hånd, med morgenmad inkluderet.

'En togrejse med La Costa Verde Express er en rejse med stil, magi og charme på én gang og med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder. En drøm af et krydstogt på skinner!'


Vær opmærksom på at turen både kan være fra Bilbao til Santiago eller omvendt. Flyrejse, transport samt overnatningerne før og efter togrejsen arrangeres selvfølgelig herefter.

Klik her og læs praktisk info vedr. togrejsen

Kontakt Spain is More, så vi sammen kan arrangere jeres drømmerejse i det fortryllende Nordspanien. 

Vis kalender
 • fra 33500 DKK/pers.
 • 8 dage / 7 overnatninger
Inklusiv

fra 33.500 DKK/pers.Per person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse: 22.300 DKK

Inklusiv
 1. 7 x overnatninger. 2 overnatninger på charmerende hotellet (Bilbao og Santiago) + 5 overnatninger ombord på 'La Costa Verde Express'.
 2. 7 x morgenmad.
 3. 5 x middage og 6 x frokoster ombord på toget med typiske retter fra de forskellige regioner (herunder vin, kaffe og likør).
 4. Fly t/r København/Billund/Hamburg til Bilbao - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.**
 5. Musik og underholdning i ”pub-vognen”.
 6. Programfastsatte udflugter inklusive entré til museer, katedraler, klostre mv.
 7. Luksusbus til ekskursioner (bussen ledsager toget under hele rejsen).
 8. Dagens aviser og blade.
 9. Permanent sikkerhedsservice/vagt.
 10. Flersprogede guider under hele turen.
 11. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 12. 24/7 nødtelefonnummer.
 13. Skatter og afgifter.
 14. Ingen obligatoriske drikkepenge.
 15. *OBS: Dobbeltseng bredde: 120 cm.
 16. **Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.).
Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: tilføj ekstra overnatninger før eller efter togrejsen eller spændende autentiske oplevelser.
 2. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. 

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum, som er en af byens højdepunkter. 

Læg dertil en hyggelig gammel bydel, kultur, masser af lækre tapas- og pinchosbarer, nogle af Spaniens bedste restauranter og en by i en rivende udviking. 

Dag 2: Bilbao-Santander

Modtagelsesreception på Concordia banegården i Bilbao kl 10.00 inkl. præsentation af besætningen og indkvartering ombord. Panoramatur i bus rundt i Bilbao, en dynamisk by der har formået at genopfinde sig selv efter nedgangen i den traditionelle tungindustri. Inkluderer adgangen til det berømte Guggenheim Museum, symbolet på denne nye Bilbao. Frokost ombord, mens toget kører til Santander. Om eftermiddagen er der en byrundtur i Santander, tid på egen hånd i byen og senere er der middag på en af ​​byens restauranter. De, der ønsker det, kan eventuelt besøge Casino del Sardinero. Nat i Santander.

Dag 3: Santander - Santillana - Llanes

Mens vi spiser morgenmad ombord på toget, ankommer vi til Cabezón de la Sal, hvor vores bus bringer os til den smukke middelalderby Santillana del Mar og neo-hulen Altamira. Frokost i Santillana del Mar. Efter frokost kører toget ind i Asturien hvor vi besøger Llanes hvor vi toget også opholder sig om natten. Middag om bord på toget.

Dag 4: Llanes-Picos de Europa-Oviedo

Efter morgenmaden afgår vi med vores bus til den første hovedstad i det asturiske kongerige, Cangas de Onís, som ligger i hjertet af bjergkæden Picos de Europa. Her oplever vi helligdommen i Covadonga og Enol-søen. Senere vender vi tilbage til toget, der kører til Oviedo, mens vi spiser frokost. Besøg i Avilés, nuværende hovedstad i Asturien, hvor der er tid på egen hånd inden middag og overnatning på toget. 

Dag 5: Oviedo-Gijón-Luarca

Efter morgenmaden starter vi dagen med et besøg i Gijón, den smukke dynamiske by ved havet. Tid på egen hånd. Om eftermiddagen ankommer vi med toget til den lille idylliske fiskeby Luarca, hvor vi har et besøg i byen, spiser aftensmad og overnatter.

Dag 6: Luarca-Ribadeo-Viveiro

Mens vi spiser morgenmad, ankommer vi til Ribadeo, den første galiciske enklave på vores rute. Besøg, tid på egen hånd og frokost i Ribadeo. Om eftermiddagen ankommer vi med toget til Viveiro. Besøg, middag og nat i Viveiro.

Dag 7: Viveiro-Santiago de Compostela

Sidste dag på togturen. Mens vi spiser morgenmad, ankommer vi til Ferrol, hvor vi siger farvel til besætningen. Herfra går turen i bus til Santiago de Compostela, endestationen for den berømte Camino de Santiago. Besøg i byen og frokost på Parador Reyes Católicos, hvorefter togrejsen officielt slutter omkring kl. 16:00.

Overnatning på hotel centralt i Santiago.

 

 

Dag 8: Hjemrejse

Hjemrejse fra Santiago eller Bilbao.