Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Kort Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

10 dages oplevelser i Nordspanien inkl. 4 dages enestående vandretur

Spain is More arbejder sammen med lokale folk, der kender bjergkæden Picos de Europa som deres egne bukselommer. Vi er derfor stolte over, at kunne tilbyde denne unikke vandretur gennem en af de smukkest og mest dramatiske bjergkæder i Europa. Deres og vore egne anbefalinger, advarsler og erfaringer er alle sammenfattet i den medfølgende guidebog, som sikrer dig en helt særlig oplevelse.

- Oplev en kombination af enestående natur, fantastiske museer og autentisk Nordspansk gastronomi -

Turen inkluderer leje af vandre-gps hvor ruten og alternative ruter er indtegnet. Ruten er fint afmærket, men gps er nødvendig i tilfælde af tåge, som hurtigt kan overraske i bjergene. 

Niveauet bestemmer du næsten selv. På de fleste etaper findes der flere veje mellem start og mål, og niveauet kan således være alt fra let/middel til svær. Altsammen beskrives i den medfølgende guidebog.

Denne rejse er tilgængelig fra juni til mitten af ​​september, da sne kan forekomme i de andre måneder.

At prøve kræfter med de mest øde egne af Picos de Europa-bjergene er en fantastisk oplevelse, og i løbet af de fire dages vandring krydses bjergkæden ikke mindre end to gange. Der overnattes hver nat på forskellige hyggelige bjerghoteller, hvor maden er typisk og autentisk og hvor stilheden sænker sig når dagsturisterne er taget hjem. Hver dag vandres der mellem 4 og 8 timer, hvorfor turen kræver at du forbereder dig lidt inden afrejsen træning, blandt foregår en del af ruten på et plateau i næsten 2 kilometers højde. 

Når dette er sagt, er turen en uforglemmelig oplevelse gennem nogle af bjergkædens smukkeste egne. 

Din vandreferie kombinerer vi typisk med to dage i Bilbao, hvor du blandt andet kan opleve det imponerende Guggenheim museum og spise dig mæt i lækre pinchos, samt to overnatninger ved den herlige grønne nordspanske kyst. Disse overnatninger kan planlægges efter ønske.

En herlig tur for naturelskere, der elsker god mad samt små finurlige specialiteter såsom ostemajerier og andre lokale små-produktioner, som man har mulighed for at komme helt tæt på. Desuden byder turen på en nærhed med den lokale kultur og dagligdag som kun få turister oplever, da overnatningsbyerne er fuldt fungerende bondesamfund, som endnu ikke har underkastet sig turismeøkonomien og som til daglig fungerer som de stort set altid har gjort.

Bagagetransport er dyrt på individuelle rejser (med undtagelse af Caminoen), men da du overnatter på det samme hotel i dalen før og efter vandreturen, er det kun nødvendigt med en let dagsrygsæk på vandredagene - resten kan efterlades på hotellet i dalen. På alle hotellerne kan man bestille en madpakke og alternativt findes der enkelte refugier, hvor man kan spise undervejs.

Picos de Europa betyder Europas tinder og navnet stammer fra de fiskere og, i mere eksotiske variationer af historien, fra opdagelsesrejsende, da de sneklædte tinder var det første man så af kysten, når man kom sejlende. 

Området er en velbevaret hemmelighed som spanierne nænsomt våger over, for at bevare dets autentiske charme og kvalitet. Det er der ikke noget at sige til, for områdets enorme skønhed er ikke bare ideel til en aktiv ferie, men er også et gastronomisk skatkammer, hvor de lækre lokale retter gør det nødvendigt med aktiviteter mellem måltiderne. På denne tur med Spain is More, overnatter du før og efter vandreturen på et af områdets bedste hoteller hvad angår autentisk charme, lokalt køkken og sublim service.

Du kommer dybt ind i bjergkæden og oplever områdets smukkeste og mest uberørte egne. Det er også en tur, hvor man skal have respekt for naturens kræfter og ikke begive sig af sted uden at være velforberedt. Spain is More sørger for, at du vil være velforberedt og beredt på de overraskelser som kan opstå. 
Du vil opleve dale, bjerge og dejlige bjerglandsbyer, samt følge en af Spaniens mest berømte og smukkeste officielle vandreruter, Ruta del Cares. 

Spain is More sørger for kortmateriale, hotelbookinger, billeje og andre praktiske detaljer, således du kan koncentrere dig om at nyde naturen og rejsen. 

En fantastisk tur hvor billeder siger mere end ord….(se billeder herover).

Læs artikel om turen her eller her.

Inklusiv
 1. 9 x overnatning i dobbeltværelse på dejlige hoteller udvalgt efter beliggenhed, kvalitet, service og autentisk charme.
 2. 9 x morgenmad.
 3. Fly København/Billund/Hamburg til Bilbao t/r - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 4. Billeje alle dage - kategori: Ford Fiesta el. lignende (inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og basisforsikring). Opgradering ved over 3 pers.
 5. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 6. Leje af Garmin Trekking GPS med typografiske kort over Picos de Europa samt rutemarkering.
 7. Entré til Guggenheim-museet.
 8. Teleférico Fuente Dé - (kun turen op).
 9. 24/7 nødtelefonnummer.
 10. Skatter og afgifter.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Billeje: Sig til såfremt du ønsker en anden bilkategori.
 3. Forlængelse af ophold i eks. Bilbao, Picos de Europa eller langs den grønne kyst kan arrangeres.
 4. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

fra
9.800 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 1.800 DKK

Dagsprogram

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. Turen inkluderer adgang til Guggenheimmuseet, som der nærmest er obligatorisk at besøge. Dernæst kan Bilbaos gamle bydel, fyldt med pinxcos-barer (tapasbarer), og den smukke promenade langs floden opleves.

Dag 3: Picos de Europa

Mellem Bilbao og bjergene findes en række spændende stop såsom idylliske landsbyer, fantastiske strande samt smukt beliggende kirker og klostre. Altsammen står beskrevet i den medfølgende guidebog.

I Picos de Europa findes masser af bjerghygge og inden vandredagens strabadser, er der tid til at nyde poolen, den gode mad, samt til at proviantere  en smule til de næste fire dages vandring. 

Dag 4: Vandring fra Fuente Dé til Sotres

(13 km let vandring) Bagagen kan stilles på hotellet, som du kommer tilbage til efter vandreturen - du har kun brug for at medbring ganske få ejendele til vandringen. Vandre-GPS'en modtages på hotellet og afleveres samme sted, når vandreturen er slut.

Fra hotellet køres til bunden af Valle de Leibena-dalen, til Fuente Dé. Bilen parkeres ved kabelbanen, som bringer dig op i 1.800 meters højde, hvorfra vandreturen begynder. Denne etape går ad grusstier gennem betagende bjergmasiver og dale. Dagens endestation er den hyggelige bjerglandsby Sotres, hvor der ligger flere gode restauranter, til lidt forkælelse efter dagens strabadser. 

Perfil:

Dag 5: Vandring fra Sotres til Bulnes

(9 km, middel-svær med kraftig nedstigning*) Etapen er ganske kort, ca. 10 km. men med en stejl nedstigning. Der findes dog lettere alternativer, som beskrives i tur-guiden. Overnatning i den lille bjerglandsby Bulnes, som ligger afsondret fra omverden i den forstand, at det ikke kan lade sig gøre at komme hertil i bil. 

Her kan man ikke andet end at nyde det lokale landkøkken samt de enorme bjergmassiver som omslutter landsbyen og skaber en idyl som kun få steder findes tilsvarende.

*Som alternativ kan man tage en taxi til Poncebos, hvorfra man kan tage tunnelbanen til Bulnes og vandre rundt i terrænet i det ønskede niveau.

Perfil:

Dag 6: Vandring ad Ruta del Cares

(23 km let vandring) Denne dag vandres via en af Spaniens mest kendte og smukkeste vandreruter, Ruta del Cares. Ruten går gennem en dyb kløft, hvor bjergmassiverne rejser sig tårnhøjt på begge sider af stien. Her føler man sig virkelig lille sammenlignet med de store dimensioner man er omgivet af.
Der overnattes i en lille bjerglandsby på et dejligt hotel hvor udsigten, naturen og den velfortjente middag blot skal nydes.

Etapen kan opdeles i hhv. 14 og 9 km. ved at tilføje en overnatning i Cain.

Dag 7: Vandring tilbage til Fuente Dé

(9-12 km. let til svær vandring alt afhængig af rute) Picos de Europa krydses igen tilbage mod udgangspunktet og fra morgenstunden er det vigtigt at lytte til sine ben, da dagens etape kan være alt fra let/middel (4 timer) til meget svær (8 timer) - og alt derimellem - alt afhængig af rute. Vælges den svære rute er udsigten fra toppen fænomenal (hvis vejret altså er godt) og efter den velfortjente bestigning bør den medbragte madpakke nyden i ro og mag, inden turen går tilbage mod dalen, som var udgangspunktet.
De lettere ruter bevæger sig i et lavere terræn gennem skove men stadig med en betagende udsigt over dalene.

Denne nat overnattes på samme hotel som den første overnatning i bjergene.

Perfil:

Dag 8-9: Den Grønne Kyst

Du kan enten vælge en ekstra overnatning i bjergene eller tage to overnatninger i dejlige omgivelser ved kysten. Den spanske nordkyst har en lang række spændende seværdigheder såsom smukke kystbyer, dejlige restauranter, fantastiske strande og en i øvrigt smuk natur, som giver uudtømmelige muligheder for spændende oplevelser. Du overnatter på et herligt hotel ved kysten, hvor du kan hvile ud og bearbejde dine indtryk fra vandreturen.

Dag 10: Hjemrejse fra Bilbao

Hjemrejse fra Bilbao

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg