Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Barcelona og Pyrenæerne på Parador hoteller

Kort Barcelona og Pyrenæerne på Parador hoteller

3 dage i Barcelona og 3 dages kør-selv rundrejse til Pyrenæernes bedste Parador-hoteller

Oplev Barcelona og dets pragtfulde stemning, arkitekter, kultur, gastronomi, - på alle måder en vidunderlig by. Denne tur kombinerer 3 dage i storbyen Barcelona med 3 dage på skønne Parador-hoteller i egnen mellem Barcelona og Pyrenæer, hvor du endvidere kan nyde det skønne og historiske landskab. Pyrenæerne gemmer på nogle af de smukkeste national- og naturparker i Europa og de imponerende Parador-hoteller er strategisk placeret i forhold til at opleve området på bedt mulige vis.

En unik tur, der kombinerer storbyferie og naturoplevelser.

Køreafstande:

Barcelona - Seo de Urgel: 173 km. (2 timer og 20 minutter)

Seo de Urgel - Viella: 124 km. (2 timer og 10 minutter)

Vielha - Bielsa: 139 km. (2 timer og 10 minutter)

Bielsa - Barcelona: 338km. (3 timer og 30 minutter)

Inklusiv
  1. 6 overnatninger: 3 overnatninger i Barcelona og 3 overnatninger i Pyrenæerne
  2. 6 x morgenmad
  3. 4 dages biludlejning - Kategori: Ford Fiesta, Renault Clio eller lignende (inklusive ubegrænset antal kilometer, skatter og grundforsikring)
  4. Prisen inkluderer Spain is Mores digitale rejseguide
  5. 24/7 assistance og hjælp.
Ej inklusiv
  1. Korte Bus og Taxa ture imellem lufthavn og hotel.
  2. Tillæg for evt. returnering af køretøjet til et andet sted (afhentning i centrum og aflevering i lufthavnen) er ikke inkluderet i prisen. Tillægget skal betales ved afhentning. Der kan bestilles en ekstra chauffør, når bilen afhentes.
Muligt/Valgfrit
  1. Tilpas din rejse: Udvidet ophold. Spørg os, vi hjælper dig gerne.
  2. Forlængelse af ophold i Madrid eller andre steder kan arrangeres. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7% af den samlede pris (kan tilføjes ved bestilling).

Barcelona og Pyrenæerne på Parador hoteller

fra
7.400 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 1.800 DKK

Dagsprogram

Barcelona og Pyrenæerne på Parador hoteller

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1 -3: Barcelona

Barcelona er ikke uden grund blevet et at de mest besøgte turistmål i Spanien. Byens beliggenhed mellem havet og bjergene er den ideelle balance. Barcelona har en fod i det traditionelle og en fod i det moderne samfund, hvilket giver det ry for at være den mest kosmopolitiske, avantgarde og progressive by i Spanien. 

Barcelona er fuld af kunst, kultur og skønhed. Gaudís værker, museer, koncerter, FC Barcelona fodboldhold og utallige andre ting gør denne by speciel og unik.

Man kan slendre langs Ramblaen og nyde gademusikanterne, tage til toppen af ​​Tibidabo, hvorfra der er storslået udsigt over byen, gå ad Paseo de Gracia for at kigge på butikker. ​​se en solnedgang fra en strandbar på Barceloneta-stranden, for derefter at smæske sig i tapas og drinks til barer i Barrio Gotico.

I Barcelona er der altid noget at se: Moderne arkitektur, markeder for alle sanser, antikke romerske og midderladerlige skatte ... eller blot slappe af og nyde byens vidunderlige og kosmopolitiske atmosfære. Barcelona bliver man aldrig træt af.

Dag 4: Seo de Urgul

Seo de Urgel ligger i de catalanske Pyrenæer ved sammenløbet af floderne Valira og Segre og med den spektakulære bjergkæde Cadí mod sydøst.

Her finder du skove, floder, bjerge og landskaber, der vil fortsætte med at forføre og forbløffe dig.

Gå ikke glip af katedralen og gaden Cánones med sine arkader og butikker.

Du finder også den olympiske park Segre, hvor man kan øve kano og rafting.

Desuden tilbyder naturparken Cadí-Moixero naturoplevelser i verdensklasse, som er oplagte at besøge for vandrere.

Dag 5: Viella

På turen fra Seo til Viella findes nogle af Pyrenæernes skønneste bjergformationer.

På grund af sin privilegerede beliggenhed har Viella i generationer været centrum for turismen i Val d'Aran.

Dalens imponerende natur vil fryde enhver og Val d'Aran (Valle de Valles) er et yndet udflugtsmål for såvel livsnydere som vandrere, og hvis er til begge dele, er dette det oplagte opholdssted såvel sommer som vinter. Spaniens mest kendte og mest facionable skisportsted, Baquiera-Baret, ligger kun få km. herfra.

I Arán-dalen kan man grave sig dybt ned i historien som bl.a. vidner om områdets romerske fortid. Her kan man opleve de smukke nationalparker Aigüestortes og Estany de Sant Maurice.

Viella er af stor kulturel interesse, samt et komplet servicecenter, der ltilbyder den kræsne turist alle faciliteter.

Dag 6: Bielsa

Turen fortsætter til bjeglandsbyen Bielsa, ved porten til ​​Ordesa Nationalpark og Monte Perdido. Nationalparken er optaget på verdensarvsliste af UNESCO, og såvel sommer som efterår, vinter og forår tilbyde uforglemmelige øjeblikke, farver, aromaer, landskaber, som du sent vil glemme.

Bielsa er en rigtig smuk bjerglandsby. Dens landlige huse og historiske bygninger gør det historiske centrum til et charmerende sted. Det kan anbefales at besøge i Bielsa Ethnological Museum eller den nærliggende by Ainsa (Plaza Mayor, Castillo, Santa Marias kirke).

Naturen giver alle tænkelige muligheder for at dyrke sport. Floderne løber gennem stejle kløfter, hvilket er et paradis for canyoning-entusiaster og klatrere. MTB-ruter eller vandreture finder på alle niveauer. Spektakulære landskaber, såsom Cinca-vandfaldet og Marboré søen er et must.

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg