Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

Kort Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

Inkl. flybillet og billeje: Kør-selvferie fra Bilbao til Santiago de Compostela langs Camino de Santiago

Oplev magien langs Nordspaniens berømte pilgrimsrute og bo midt i kulturen på smukke og yderst autentiske hoteller. Områdets kulturelle oplevelser er opstået gennem århundreder og hører til de mest interessante kulturelle koncentrationer i verder. Ferien er dog andet end pilgrimme og smukke kirker og klostre. Turen går igennem nogle af spaniens bedste vinområder og smukkeste byer. Også kulinarisk er området blandt de mest interessante i Spanien.

Der findes mange for hvem en måneds vandring ad Pilgrimvejen til Santiago forbliver en idé, eller en drøm. Hvad enten du ikke har tiden eller lysten til at vandre ruten, eller blot en del af den, har du alligevel muligheden for at nyde de smukke landskaber samt de imponerende kulturskatte, som er opstået omkring ruten. 

Ruten går gennem noget af det mest autentiske Spanien man kan forestille sig og byder på et utal af spændende oplevelser. Vi har udplukket de bedste af dem og fortæller dig hvor og hvordan du bedst oplever kulturen, naturen og de smukke byer omkring Camino de Santiago på bedste vis.

På denne turen oplever du således ikke bare Caminoen, men du får et indblik i de nordspanske traditioner, som kan opleves alle steder på og ikke mindst omkring Caminoen.

Inklusiv
  1. 8 x overnatning i dobbeltværelse på hoteller nøje udvalgte efter beliggenhed, kvalitet, service og autentisk charme.
  2. 8 x morgenmad.
  3. Fly København til Bilbao, retur Santiago til København - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*/**
  4. Billeje alle dage - kategori: Ford Fiesta el. lignende (inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og basisforsikring). Opgradering ved over 3 pers.
  5. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
  6. 24/7 nødtelefonnummer.
  7. Skatter og afgifter.
  8. *Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). **fra Santiago kun til København og Hamburg. Spørg vedr. rejser fra andre lufthavne.
Ej inklusiv

City tax i Porto (2 euro/nat/person)

Muligt/Valgfrit
  1. Forlængelse af ophold i eksempelvis Bilbao, San Sebastian eller Santiago kan tilkøbes.
  2. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

fra
8.475 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 1.500 DKK

Dagsprogram

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Bilbao (Baskerlandet)

Sightseeing i Bilbao: Guggenheim musset og den gamle by.

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum. Et besøg i Bilbao er et besøg i en moderne spansk storby, kombineret med charmen af den gamle bys kringledes gamle gader. 

Dag 2 – 3: La Rioja (La Rioja)

Overnatning: ****Parador Hotel

På vejen fra Bilbao kommer du igennem noget af de bedste vinmarker i Rioja. Vest for La Rioja’s hovedstad Logroño støder du første gang på Pilgrimsruten. Herfra ligger de skønne byer som perler på en snor. Dagene i La Rioja kan bruges til at opleve de fantastiske vinbyer, de smukke gamle klostre og ikke mindst den fantastiske gastronomi, som i øvrigt kendetegner hele ruten. Hver region dog med sine specialiteter, som Spain is More guider dig kyndigt igennem.

Dag 4: Burgos (Castilla-León)

Overnatning: dejlig og autentisk hotel.

I Burgos historiske centrum findes en lang række spændende monumenter. Kronen er den smukke og imponerende katedral samt den gamle bydel som omgiver den. Byen er et af de vigtigste stop langs ruten, og dagen kan sagtens bruges på afslapning samt på at nyde stemningen i byen.

Dag 5: León (Castilla y León)

Overnatning på ***hyggeligt og meget central hotel

Den gamle romerske hovedby er en af de vigtigste byer på Pilgrimsturen. León byder på en række fantastiske monumenter såsom den imponerende katedral. Fra León findes en række spændende udflugtsmål som både kan relatere sig til Pilgrimsruten eller til de nærtliggende bjerge. Trænger I til en pause, som mange Pilgrimme gør, når de kommer til byen, bugner León af tapasbarer og hyggelige pladser, hvorfra man kan beskue ”de rigtige pilgrimme” vandre forbi med ømme fødder.

Dag 6: Klassisk pilgrimsby

Overnatning: Autentisk familieejet hotel

Fra León fortsættes af pilgrimsruten langs landevejen. På denne strækning vil du passere nogle af de vigtigste monumenter langs hele ruten og du vil opleve landskabet ændre sig drastisk fra flade sletter til bjerge.
Der overnattes i en af de smukkeste pilgrimsbyer på hele pilgrimsruten. Her kan den særlige stemning som præger disse mindre pilgrimsbyer opleves på nærmeste hold.

Dag 7 - 8: Santiago de Compostela (Galicien)

Overnatning på meget central og dejligt hotel

Endestationen for pilgrimsruten ”Camino de Santiago” er et sandt overflødighedshorn af oplevelser og er et af verdens vigtigste kulturelle centret. Byen emmer af charme og har et utal af hyggeligt gader, hvor der er rig mulighed for at prøve de mange lokale specialiteter.

Byens gamle bydel er svært at matche. Omkring domkirken findes byens historiske centrum, der er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Byens monumenter er virkelige kunstperler i forskellige arkitektoniske stilarter.

Fra Santiago findes en lang række spændende udflugtsmål såsom det sagnomspundne ”Costa de la Muerte” (dødens kyst), hvor skæret ud for kysten er fuld af skibsvrag og historier om legender, der blev fanget i den rå og naturlige skønhed. Mellem klipperne findes de idylliske fiskerbyer og en solnedgang ved ”verdens ende” findes efter sigende ikke smukkere.

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg