Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Medlemmer af rejsegarantiordningen

"Spain is More" er et fuldt autoriseret spansk rejsebureau med licens fra den spanske stat (se link herunder). Ethvert rejseselskab i EU er pligtig medlem af en rejsegarantiordning og da reglerne herfor er EU-fastsatte er de stort set ens i alle EU-lande, herunder den danske rejsegarantifond.

Spain is More"s finansielle og forsikringsmæssige forpligtelser er således i overensstemmelse med spansk og europæisk lovgivning.

Selskabskravene og reglerne for erstatning såfremt rejseselskabet svigter sine forpligtelser, svarer til den danske rejsegarantifonds regler og forsikringen dækker blandt andet hjemrejsesikring samt fuld refundering af beløb indbetalt til rejsebureauet.

Spain is More har også kontor i Danmark, men skal og kan ikke være medlemmer af den danske rejsegarantifond, idet hovedkontoret ligger i Spanien. Desuden sælger Spain is More rejser til folk fra hele verden og et medlemskab i hvert enkelt land ville være en umulighed. Men vores gæster er ikke dårligere stillet af den grund.

I Spanien varetages rejsegarantien af forsikringsselskaberne og Spain is More er forsikret gennem Spaniens største forsikringsselskabet MAPFRE (www.mapfre.com). MAPFRE har kontorer i det meste af verden og hvor de ikke er direkte repræsenteret har selskabet en lang række samarbejdsselskaber. Forsikringen hos MAPFRE garanterer vores professionelle produktansvar og sikrer dig en professionel behandling.

Forsikrede og anerkendte rejsebureauer i Castilla-León provinces offentliggøres hvert år på nedstående hjemmeside (klik på link). Listen fornys hvert år, når den indsendte forsikringspolice er godkendt.

www.turismocastillayleon.com

Spain is More har indgået en række samarbejder med nogle af Nordspaniens største udbydere og kæder inden for turistbranchen, såsom Transcantabrico (Lukstustogrejserne) og Parador-hotellerne. Såfremt vi ikke havde vores papirer 100% i orden ville sådanne samarbejder være umulige.

Spain is More 2010 S.L.
Calle Ancha 23, 24003 León.
Licensnummer er CICL.24-72.
CIF nr. (CVR-nummer) B24635476

Herudover er alle rejsebureauer i Spanien forpligtet til at tegne og vedligeholde en ansvars- og ulykkesforsikring, som sikrer opfyldelse af Spain is More"s normale aktiviteter og ansvar. Størrelsen på ansvarsforsikringen skal til enhver tid tilsvare den potentielle risiko.

Denne forsikring dækker Spain is More"s produktansvar. Herunder materiel- og personskade samt økonomisk erstatning for uheld forsaget direkte af Spain is More.

Du er altid velkommen til at kontakte os for uddybende svar