Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

Digital guidebog

Læs her om Spain is More's digitale guidebog

2023-03-28

Spain is More har gennem lang tid arbejdet på en markant forbering af vores roste rejsemateriale, som vores gæster i forvejen værdsætter så højt. 

Tiden og teknologien er moden til at gå digitalt. Efterspørgslen på løsninger der arbejder sammen med tilgængelige og almindelige systemer, har været kraftigt stigende de sidste par år. Er du slet ikke digital, så fortvivl ikke og læs sidste afsnit.

Ved at gøre rejsematerialet digitalt, opnår vores gæster en række unikke fordele; (1) et interaktivt rejsemateriale med præcise angivelser af ruter og etaper, hotel-placeringer og aktiviteter. (2) Hurtig opdatering af dokumenter og oplysninger (ex. flybilletter), såfremt det skulle blive nødvendigt, giver ro i maven. (3) færre misforståeler og fejlkommunikation, da man altid ved præcis hvor man er og hvor man skal hen.

"Selve guidebogen, med vores mange 

lokale anbefalinger, råd,

vejledninger og beskrivelser,

er blevet endnu bedre". 

 

Grøn profil og vægt-optimering

 

Vi har hvert år printet titusindevis af sider og brugt enorme ressourcer på at samle og sende. Dels er det dårligt for miljøet og dårligt for rejsens pris. Spain is More har formået at holde vores vanlige lave prisniveau, til trods for høje prisstigninger i hele markedet. Vi har i en lang årrække opfyldt vores mål om at være både bedst og billigst. Til den konstante målsætning bidrager de digitale guides.

Vægt er noget som særligt vores pilgrimsgæster går meget op i. Rigtig mange, har de seneste par år ytret ønske om at modtage materialet digitalt, i stedet for at slæbe rundt tungt materiale. 

Kør-selv gæster og andre rejseformer benytter i forvejen telefonen til at finde vej og søge diverse oplysninger. Nu kan de rejse søge meget mere specifikt på rejseinformation på netop deres rejse.

Nogle ting bliver ved det gamle

 

Vi går ikke helt væk fra det analoge: Lidt generelt rejseinformation, bykort over større byer, hotel-oversigt, eventuelt pilgrimspas og andre dokumenter, som vi vurderer er bedre i fysisk form, ligger i en kuvert til dig på dit første hotel. 

Print eller bestil print

 

Vi kan sagtens forstå, at nogle hellere vil have tekst-delen af guidebogen printet. Du kan enten selv printe materialet, når du modtagaer adgang til 'din-rejse', eller du kan købe en printet version af guideteksten, når du booker din rejse. I så fald du bestiller vores klassiske grønne guidebog, kan du stadig tilgå såvel tekst som billetter og andre oplysninger under 'min-rejse'.  

Du modtager adgang til dit online materiale ca. 3 uger før din rejse påbegyndes.

(Screenshort fra dit online etapekort via google maps):

Map digital guide spain is more

Tilbage