Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Hvorfor bør du rejse med Spain is More?

Det er der flere gode grunde til!

Der er flere gode grunde til at vælge Spain is More som rejsearrangør. 

 

Spain is More bør være dit oplagte valg, når du bestiller en rejse til Nordspanien. Dette fordi vi med vores lokalkenskab og kærlighed for Spanien, skræddersyr din rejse ud fra dine ønsker og behov. Sammen skaber vi dit næste rejseeventyr. 

Du kan blandt andet frit kan bestemme dato for din afrejse og hvor du ønsker at starte din rejse. Ligeledes kan du selv bestemme antallet af dage du ønsker at rejse. Alle vores rejser er individuelle og tilrettelægges for hver enkelt person. Du vil således ikke være en del af en gruppe, men du bestemmer selv hele vejen.

Vi lister her 7 gode grunde til at vælge Spain is More som rejsearrangør for din reje til Nordspanien: 


1. Afgange hver dag
Bestem selv, hvornår du vil rejse. Feriesæsonen i Nordspanien er primært fra april til og med oktober. 

2. 100% tilpasset
Hos os får du skræddersyet alt ud fra dine specifikke ønsker. Vi booker præcis så lidt eller så meget, som du beder os om.

3. Fuldstændig frihed
Hos Spain is More tilbyder vi individuelle rejser. Der er ikke tale om grupperejser eller ture med guide. Det betyder, at du har fuldstændig frihed til selv at bestemme, i hvilket tempo du vil vandre/rejse. Vi kan ikke lide stress. Ferier skal foregå i fred og ro, kort sagt! 

4. Personlig guidebog
Når du booker hos Spain is More, får du en tilpasset guidebog baseret på din personlige rejse. Guidebogen indeholder bykort, hotelinformation, information om dine destinationer, billetter, råd og vejledning, samt pilgrimspas, såfremt du har booket en pilgrimsrejse hos os.

5. 24/7 Nødtelefon
Vi bestræber os altid på, at du som kunde hos os altid får en så smidig og bekymringsfri oplevelse som muligt. Det skal være nemt at rejse med os. Men hvis der mod forventning skulle dukke en forhindring op under vejs på din rejse med os, er vi altid kun et telefonopkald væk.

6. Vi er på stedet
Spain is Mores' hovedkontor ligger i León i det nordlige Spanien, midt på pilgrimsruten i Castilla y León regionen. Hvis turen går forbi, så kom ind og sig hej!

7. Kvalitet frem for kvantitet
Vi er et nichebureau, og i modsætning til større rejsebureauer, der nogle gange kan have hele verden som destination, koncentrerer vi os kun om det nordlige Spanien. Det betyder, at vi kender vores destination, kender alle de små hemmelige steder og har masser af personlige tips og anbefalinger i vente. Ganske enkelt Kvalitet frem for kvantitet!

 

Book din drømmerejse hos Spain is More

Tilbage