Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Pilgrims of León: Lea fra Canada

(#POL) I dag historien om Lea, en pilgrim der undervurderede Caminoen før hun ankom.

2018-03-20

Hvordan er din Camino gået indtil nu?

Det har været godt de sidste 10 dage, men før det var det virkelig hårdt. Jeg havde mange skader og smerter i min krop. Jeg begyndte at gå i Saint-Jean-pied-de-Port den 20. februar. Der var 4 centimeter sne. Det var lidt hårdt.

Hvor meget forberedelse har du gjort før du tog afsted?

Jeg arbejde da jeg forberedte mig så jeg gik 7 eller 8 km om dagen.

Lytter du nogensinde til lydbøger eller podcasts mens du går?

Ja, jeg kan godt lide at lytte til podcasts, og de hjælper mig med at fortsætte i et godt tempo.

Hvornår kom ideen om at gå Camino i dine tanker?

En ven fortalte mig om turen for 4 eller 5 år siden. Det virkede ikke som den store udfordrig, da vi har meget stejlere stigninger i Canada hvor jeg bor. Her skal man pakke meget mere for at gå fra hytte til hytte. Men jeg undervurderede udfordringen på caminoen, fordi afstandene her er meget længere.

Hvad overraskede dig mest om Caminoen?

Jeg forventede ikke, at her ville være så smuk. Jeg læser en blog om, at der er steder hvor der ikke er så meget natur og grimme dele, men de landsbyer og bjerge jeg har været igennem har alle på sin måde være smukke. Jeg vidste heller ikke, at der ville være "seriøse" stier som for eksempel over Pyrenæerne fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Roncesvalles.

Hvordan er din oplevelse med det spanske folk på Caminoen?

Jeg har arbejdet med spaniere før, så jeg generelle kendte jeg til ting som spansk vin og siestas. Men jeg er meget overrasket over, hvor indbydende og hyggelige folk er her. Billister hilser på pilgrimene og i dag var der en fyr, der råbte 'buen camino' fra sin balkon! Jeg kan også en lille smule spansk til at bestille kaffe eller noget.

Hvordan har du pakket til din Camino?

Jeg har faktisk pakket for meget, jeg tog for eksempel sandaler og støvler, men jeg indså i Burgos, at jeg ikke havde brug for dem. Nu går jeg med tracking sko.

Vil denne oplevelse ændre dig?

Jeg er vant til vandreture. Jeg er altid forbløffet over min krops styrke, vi er fysisk i stand til at gøre utrolige ting.

Har du tips til andre pilgrimme?

Ja, giv tid til dig selv på Caminoen. Sightseeing er ok, du skal bare ikke skynde dig igennem det. Og pak let!

Vil du også implementere denne minimalistiske livsstil i dit daglige liv?

Ja, jeg vil gerne slippe af med en masse ting, når jeg kommer hjem.
 

Tilbage