ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Dagstur til Finisterre fra Santiago

Fecha: 2018-02-06

Oplev den smukke, mytiske og smukke kyststrækning på egen hånd, på denne unikke guidede tur til verdens ende, Finisterre.

Skæret ud for fyrtårnet i Finistere har koste mange skibe og besætningsmedlemmer livet. Blandt andet derfor kaldes kysten "dødens kyst" (Costa da Morte). En anden mere idylliske forklaring er, at man her hver dag ved solnedgang, kan se solen 'dø'. Kysten besidder en slags rå og naturlig skønhed, der skal opleves på stedet. Finisterre var det vestligste punkt i den kendte verden i romertiden og derfor kaldte romerne stedet for Fis-terre (verdens ende), i dag Finisterre. Spain is More's udflugt går med minibus med vores dygtige engelsktalende guide fra Santiago. En uforglemmelig dag fuld af oplevelser og nye indtryk, hvor du typisk er tilbage i Santiago de Compostela sidst på eftemiddagen.

Se video om turen her:

Muxía-Finisterre-Ézaro-Muros

Dagstur til Finisterre fra Santiago Muxia

Det første stop er Muxía med sin karakteristiske kirke 'Nosa Señora da Barca', som ligger så tæt på det mægtige Atlanterhav, at bølgerne undertiden skyller ind over kirken. Ifølge legenden åbenbarede Jomfruen A Barca sig her for apostlen Sankt Jakob.

Vi fortsætter sydpå til Finisterre, der i lang tid var slutningen af den kendte verden, og stedet blev af romerne kaldt verdens ende. I århundrede har pilgrimme forlænget deres rejse fra Santiago for at komme her.

Dagstur til Finisterre fra Santiago

Tidligere var det almindeligt at vende hjem med en muslingeskal fra kysten som bevis for at man havde nået Santiagos hellige grav og færdiggjort sin Caminovandring. På en halvø besøges Costa da Morte's fyrtårn, som gennem århundreder har ledet skibene væk fra de skarpe klipper på kysten. Her drikker vi en kop kaffe eller te og nyder atmosfæren. Man føler sig meget lille omgivet af det blå atlanterhav.

Ezaro vandfaldet - dagstur fra Finisterre

Så er det tid til et besøg i Ézaro for at se Xallas-floden. Det eneste sted i Europa, hvor et vandfald strømmer direkte ud i Atlanterhavet. Udflugten fortsætter til den hyggelige by Muros, som præges af den spændende galiciske kultur og byen har en smuk beliggenhed ved havet. 

Kap Finisterre udflugt fra Santiago Fistere

Oplev havnen, fiskekvarteret, seværdighederne og den vidunderlige atmosfære, der hersker. Der er en bred vifte af fiskerestauranter hvor du kan nyde havets lækkerier, som næppe findes friskere.

Kap Fisterre dagstur fra Santiago

Frokosten er på egen hånd (vi anbefaler nogle gode restauranter) før turen går tilbage til Santiago. 

Tilbage

Vores mest populære rejser i Nordspanien


Camino Francés Light (Sarria - Santiago)

Camino Francés Light (Sarria - Santiago)

fra 6.990 /pers.

Læs mere
Mountain-cykelferie i Picos de Europa - oplev det ukendte Nordspanien

Mountain-cykelferie i Picos de Europa - oplev det ukendte Nordspanien

fra 8.890 /pers.

Læs mere
Camino Portugues (Porto-Santiago)

Camino Portugues (Porto-Santiago)

fra 10.390 /pers.

Læs mere
Camino Portuguees - Kystruten

Camino Portuguees - Kystruten

fra 11.990 /pers.

Læs mere

Tilmeld dig Blog

Rejser af Camino de Santiago efter dine ønsker
Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal