ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 3222/1098400
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

La Costa Verde Express****: 8 dages luksus langs Spaniens smukke grønne nordkyst.

'Den grønne kyst-ekspressen' betegner ganske præcist indholdet af denne fantastiske rejse ombord på et af verdens mest luksuriøse tog.

Beskrivelse

Luksustoget 'El Transcantábrico', har ændret navn til "La Costa Verde Express', da turen nu udelukkende snor sig i de bakkede landskaber mellem havet og bjergene, fra Bilbao til Gijón (eller modsat).

Toget betragtes som en af verdens bedste luksustog, så alt er klar til en oplevelse udover det sædvanlige.

På de 6 dage og 5 overnatninger ombord på toget vil du opleve nogle af Nordspaniens højdepunkter, lige fra de præhistoriske Altamira-huler og smukke strande til Guggenheim-museets moderne arkitektur.

Hvad du kan forvente: Pragtfuld natur, spændende kultur, museer, strande og bjerge i det nordlige Spanien. En rejse uden lige, som forbinder de bedste regionale køkkener med luksus service og spektakulære oplevelser.

Alle frokoster og middage nydes på forskellige restauranter, som alle er kendetegnende ved at servere de ypperste regionalretter. En unik måde at lære det nordspanske køkken at kende. Alle måltider inkl. drikkevare er inkluderet i prisen under togrejsen.

Hver suite har en dobbeltseng, bagageplads, mini bar, pengeskab, garderobe, skrivebord og aircondition. Det private badeværelse har alle forventelige faciliteter. Alle suiter har store vinduer med gardiner, hvor man kan nyde scenariet udenfor passere forbi. Gæsterne kan frit bevæge sig mellem de forskellige lounges og vogne i toget.

Toget kører i mageligt tempo, og der er god tid til at nyde de mange spændende oplevelser. Om nattes står toget stille på de små charmerende togstationer, hvorfra man på egen hånd sagtens kan slentre en tur eller blot nyde togets faciliteter.

Før togrejsen overnattes i startbyen (flere overnatninger kan tilvælges), hvor du på egen hånd vil have mulighed for at opleve enten Bilbao eller Gijón (alt efter afgang). Efter togrejsen er der ingen grund til at stresse til lufthavnen. Her sørger vi for endnu en overnatning på et dejligt hotel i slutbyen. Flere overnatninger eller et længere program er også muligt.

Herved får du tid til at opleve de to skønne byer på nærmeste hold, og med Spain is More's guidebog i hånden, guider vi dig til de bedste oplevelser i de to byer. Disse to dage er på egen hånd, med morgenmad inkluderet.

'En togrejse med La Costa Verde Express er en rejse med stil, magi og charme på én gang og med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder. En drøm af et krydstogt på skinner!'


Vær opmærksom på at turen både kan være fra Bilbao til Gijón eller omvendt. Flyrejse, transport samt overnatningerne før og efter togrejsen arrangeres selvfølgelig herefter.

Klik her og læs praktisk info vedr. rejsen med Transcantabrico.

Kontakt Spain is More, så vi sammen kan arrangere jeres drømmerejse i det fortryllende Nordspanien. 

Andre Rejser
ver calendario
 • Pris
  fra 23.650 DKK/pers.
 • Dage
  8 dage / 7 overnatninger
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. 

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum, som er en af byens højdepunkter. 

Læg dertil en hyggelig gammel bydel, kultur, masser af lækre tapas- og pinchosbarer, nogle af Spaniens bedste restauranter og en by i en rivende udviking. 

Dag 2: Bilbao-Marrón/Ampuero

Modtagelsesreception på Concordia banegården i Bilbao kl 12.00 inkl. præsentation af besætningen og indkvartering ombord. Frokost og besøg i Bilbao, en dynamisk by der har formået at genopfinde sig selv efter nedgangen i den traditionelle tungindustri. Inkluderer adgangen til det berømte Guggenheim Museum, symbolet på denne nye Bilbao og besøg i Portugalete hængende bro. Mens spiser middag ombord, alt imens toget kører til Marrón / Ampuero, hvor der overnattes.

Dag 3: Marrón/Ampuero-Santander

Efter morgenmaden ombord kører den medfølgende luksusbus os til at Santoña med sin spektakulære marks-område, hvor en traditionel ansjos- og tunfabrik besøges. Herfra krydser vi bugten i båd for at komme til Laredo, som er kendt for sin imponerende strand. Frokost på toget, alt imens toget kører til Santander, Kantabriens elegante hovedstad. Her tager bussen os på en tur rundt i den smukke by og her vil der også være tid på egen hånd, inden middagen på en af byens bedste restauranter. Efter middagen kan de, der ønsker, besøge El Gran Casino del Sardinero, med entréen inkluderet. Overnatning i Santander.

Dag 4: Santander-Arriondas

I løbet af morgenne ankommer vi til Cabezón de la Sal, hvorfra vi i bus kører til byen Santillana del Mar, med dets velbevarede middelalderlige historiske kvarter og Neocueva de Altamira, et museum og en autentisk gengivelse af den største eksponent for palæolitisk stenskunst. Efter frokost kører toget til Ribadesella i Asturien, som vi besøger. Aftensmad og overnatning i Arriondas.

Dag 5: Arriondas-Llanes

Morgenmad ombord i Arriondas, hvorfra vi nærmer os hjertet af Fyrstendømmet Asturien. Vi vil besøge den storslåede Nationalpark Picos de Europa, de symboldske søer i Covadonga samt områdets helligdom, hvor vi selvfølgelig hører om stedet symboldske og legendariske historie. Det var her Spanien, som vi kender det i dag, blev født. Cangas de Onís var den første hovedstad i kongeriget Asturien. Efter frokost på toget ankommer vi til Llanes, hvor det er muligt at opleve en af kystens hyggeligste fiskerbyer. Overnatning i Llanes.

Dag 6: Llanes-Candás

I løbet af morgenmaden ankommer vi i Oviedo, hovedstaden i Fyrstendømmet Asturien og eksponent for den asturiske pre-romansk stilart, med arkitektoniske perler som San Julián de los Prados. Besøg i byen og frokost. Der er lidt tid på egen hånd i Oviedo efter den guidede rundtur. Herefter kører vi med toget til Candas, hvorfra vi også besøger Avilés, den gamle by, der har bevaret sit værdifulde historiske centrum. Middag og nat i Candás.

Dag 7: Candás-Gijón

Efter morgenmaden pakkes bagagen og vi siger 'farvel' til toget. Bussen kører os til Gijón, som ligger smukt ved det cantabriske hav. Efter besøget spiser vi på Parador de Gijón, hvor togrejsen slutter kl. 16:00.

Herefter checkes ind på hotellet i Gijón, hvor eftenen er på egen hånd.

Dag 8: Hjemrejse

Hjemrejse fra Gijón eller Bilbao.

 
Pris information

fra 23.650 DKK/pers. Per person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse:11.700 DKK

Inklusiv
 1. 7 x overnatninger i tog egen suite-kupé/dobbeltværelse - 2 x overnatninger på charmerende hotellet (León og Santiago) + 5 x overnatninger ombord på 'La Costa Verde Express'.
 2. 7 x morgenmad.
 3. 5 x middage og 5 x frokoster ombord på toget med typiske retter fra de forskellige regioner (herunder vin, kaffe og likør).
 4. Fly t/r København/Billund/Hamburg til Bilbao - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.**
 5. Transport Bilbao - Gijón eller Gijón - Bilbao, alt afhængig af afgang og program.
 6. Musik og underholdning i ”pub-vognen”.
 7. Programfastsatte udflugter inklusive entré til museer, katedraler, klostre mv.
 8. Luksusbus til ekskursioner (bussen ledsager toget under hele rejsen).
 9. Dagens aviser og blade.
 10. Permanent sikkerhedsservice/vagt.
 11. Flersprogede guider under hele turen.
 12. Udførlig Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 13. 24/7 nødtelefonnummer.
 14. Skatter og afgifter.
 15. Ingen obligatoriske drikkepenge.
 16. *OBS: Dobbeltseng bredde: 120 cm.
 17. **Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.).
Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
 2. Pristillæg for ekstra opredning til person under 12 år: 12.800 kr.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: tilføj ekstra overnatninger før eller efter togrejsen eller spændende autentiske oplevelser.
 2. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 6 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Rejseerfaringer fra vores gæster

Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal