Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Expreso de la Robla*** Bilbao - León eller León - Bilbao
Expreso de la Robla

3 charmerende dage ombord på Expreso de la Robla og 3 dage i Bilbao og León

Oplev dette fantastiske tog, bygget i Belle Epoque stil, men med alle moderne faciliteter. Togets kupéer er 'dobbeltværelser' med eget bad og toilet. En togrejse med stil og charme.

I egen kupe fragter dette fantastiske tog dig gennem nogle af Nordspaniens smukkeste egne. Toget har en lang række faciliteter, såsom bar og spisevogn, hvor der er hyggeligt at opholde sig i løbet af tiden på toget, og hvor det servicemindede personale vil sørge for at forkæle dig. Turen mellem Bilbao og León følger den gamle kul-jernbane, som snor sig gennem Nordspaniens gemte kulturelle, gastronomiske og naturmæssige perler. 

Expreso de la Robla følges af en luksusbus som, når det er nødvendigt, fragter dig til de mange seværdigheder og til de spændende restauranter, hvor regionens eminente køkken prøves hver middag og aften (helpension inkl. i prisen).

Toget kører enten fra Bilbao til León eller fra León til Bilbao og programmet 'vendes på hovedet' alt efter afgang. Vi kombinerer typisk togturen med to overnatning i Bilbao og én overnatning i León. 

I Bilbao kan du på egen hånd opleve Bilbao’s Guggenheim-museum, byens charme og gastronomi. Turen kan ideelt kombineres med et par overnatninger i San Sebastian eller Madrid.

En unik rejse for dig som vil opleve og forkæles på samme tid. 

Overnatning i køjesenge i privat kupé. Expreso de la Robla forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Klik her og læs artikel om Expreso de la Robla

Vis kalender
 • fra 13200 DKK/pers.
 • 6 dage / 5 overnatninger
Inklusiv

fra 13.200 DKK/pers.Per person i delt dobbeltvær./kupe

Tillæg for enkeltværelse: 5.850 DKK

Inklusiv
 1. 5 x overnatning i dobbeltværelse: 3 på hotel og 2 på Expreso de la Robla*. 
 2. Fly til København/Billund/Hamburg til Bilbao og retur fra Madrid - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 3. Helpension på togrejsen (inkl. vin og kaffe).
 4. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 5. Togtransport fra León til Madrid.
 6. Entre til Guggemheimmuseet.
 7. 24/7 nødtelefonnummer.
 8. Skatter og afgifter.
 9. Entre til diverse planlagte besøg.
 10. Bustransport til planlagte besøg på torejsen.
 11. Lokal flersproget guide på togrejsen.

*Sengene på Expreso de la Robla er køjesenge.


 

Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7% af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. Turen inkluderer adgang til Guggenheimmuseet, som der nærmest er obligatorisk at besøge. Dernæst kan Bilbaos gamle bydel, fyldt med pinxcos-barer (tapasbarer), og den smukke promenade langs floden opleves.

Dag 2: Bilbao

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum.

Dag 3: Bilbao-Espinosa de los Monteros

Indkvartering på Expreso de la Robla. 

Indsamling af bagage starter kl. 14:00 på togstationen Concordia i Bilbao, en unik modernistisk bygning, der går tilbage til 1902 og en af de mest sande kulturarv i Bilbao fra Belle Epoque.

Klokken 15:00, når alle er ombord, vil Robla Express tage kører til Espinosa de los Monteros, en smuk landsby i Las Merindades, Burgos. Herfra vil I, med den medfølgende bus, kører til byen Frias og vandfaldene i Tobera. Aftensmad og overnatning i Espinosa.

 

Dag 4: Espinosa de los Monteros-Cistierna

Mens den første morgenmad nydes om bord, kører toget til Mataporquera.
Senere kørers der i bus til de mest fascinerende steder for romansk kunst i Palencia, langs Camino de Santiago; Carrión de los Condes, Frómista og Saldaña. Her besøges byen, hvor der også er tid på egen hånd, før rejsen fortsættes, besøges Canal de Castilla og den romanske kirke San Martín. Tid på egen hånd og frokost. Om eftermiddagen fortsæter turen med en rejse tilbage i tiden, med et besøg i den romerske villa i La Olmeda og dens storslåede mosaiksamling. Tilbage på toget køres der ind i "La montaña Leonesa" (Leóns bjerge) med ankomst til Cistierna, hvor der spises middag og overnattes. 

Dag 5: Cistierna – León

Robla Express vil ankomme til San Feliz, lidt uden for León. Med bussen besøges byen León, for at opdage dens imponerende historiske centrum med San Isidoro og katedralen som de vigtigste eksponenter. Fritid og afslutning af turen cirka kl. 14.00.

Overnatning på hotel i León.

Dag 6: Hjemrejse fra León

Efter morgenmaden rejses med højhastighedstoget fra León til Madrid, hvor rejsen ender.

Såfremt du ønsker yderligere overnatninger i León, Madrid eller andre steder er vi gerne behjælpelige med booking heraf.