Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Asturien

Et naturliget paradis i Europa!

2022-11-10

 

"Kom til paradis, kom til Asturias"

 

Sådan lyder sloganet fra Asturiens turistkontor. Hos Spain Is More har vi ikke rigtig noget at tilføje. Udtrykket taler for sig selv. Bare rolig, vi vil vil dog gerne lige forklare dig her, hvad der gør "Asturias" så speciel.

Alt ! Alt hvad der er i regionen Asturien er specielt, der er utrolig smukt, alt er meget velsmagende, miljøet er usædvanligt rent, alt er meget autentisk og ægte.

Asturien giver dig chancen for at opleve uberørt natur i alle dens aspekter. Alle elementer som du behøver for virkelig at nyde en perfekt ferie, er lige her.


Pilgrimsvandring eller ferie? 

I Asturien kan du nyde masser af lækre lokale retter, såsom variationerne af Cachopos, de unikke "Cabrales" oste, Fabadas og Pote Asturiano og den berømte Sider, "Sidra".

Du kan rejse stille og roligt fra et sted til et andet, imellem kystlandsbyer eller koble helt af et par dage samme sted, for at genoprette forbindelsen til dig selv og glemme alt om resten af ​​verden, og ja, det er endda muligt helt uden internetforbindelse...

Er du den aktive type? Asturien tilbyder det hele, uanset om du er til bjergbestigning, vandreture, cykelture, kajaksejlads, ture gennem de berømte Picos de Europa, skiløb om vinteren eller surfing i det barske Cantabriske hav .... alt er muligt.

Se her for en af ​​de aktive ferierejser, Spain Is More kan arrangere for dig.

Sidra


Camino de Santaigo

Asturien er også en del af de berømte pilgrimsrejser i Nordspanien. Camino del Norte fra du har paseret Deva-floden og til du når Eo-floden ved Ribadeo. Camino Primitivo starter i Oviedo, ad den oprindelige rute til Camino de Santiago.

Direkte fly til Oviedo, er nu tilgængelige fra flere steder i Europa, så som Amsterdam, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Paris, Rom, Lissabon, Milano, London og Dublin.
Endnu ingen direkte forbindelse til Danmark, men ovennævnte giver lidt flere mulige forbindelser end tidligere og endnu en grund til at overveje Camino Primitivo som starter i Ovedo. 

Husk på, at netop det faktum at en mellemlanding ofte er en nødvendighed når vi rejser til Nordspanien, er med til at Asturien forbliver det fredeligt Paradis som det er, uden stress og for mange turister. 

Pilgrimsvandrere i Asturen

 

Du kan se udvalget af pilgrimsruter, som Spain Is More har til dig her.

Blev du inspireret?
Har du nogen spørgsmål?
Vil du have os til at planlægge en rejse?

Så kontakt os her!

Tilbage