Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

Camino Lebaniego: Oplev denne smukke og uudforskede Caminovandring

Camino Lebaniego er en pilgrimsrejse, som flere og flere får øjnene op for. Spain is More tilbyder som en af de få, denne helt nye rejse på denne uudforskede Camino, der går fra hav til bjerg i regionen Cantabria. Læs mere nedenfor og bliv inspireret af den smukke film.

2018-06-14

Oplev Camino Lebaniego - Caminoen for naturelskere.

Camino Lebaniego begynder i den kantabriske fiskerby San Vicente de la Barquera og slutter ved klosteret St. Toribio, hvor man kan se et stort stykke af Jesu kors - et af verdens vigtigste kristne relikvier. Umiddelbart efter San Vicentes sandstrande, kan du se spidserne i Nationalparken Picos de Europe og snedækkede toppe i horisonten - og du får en vidunderlig forsmag på hvad der venter. Caminio Lebeniego følger Nansa-floden sydpå, gennem grønne bakker og frodige skove. I løbet af vandredagene vil du passere en perlerække af fine små landsbyer, hvor du kan prøve lokale delikatesser.

Jo tættere på Picos de Europa du kommer, jo mere dramatisk bliver terrænet. Kløfter, dybe dale, skarpe klipper, krystalklare floder - altsammen noget, man kan betrgte fra de mange udsigtspunkter langs ruten.

Karta över Camino Lebaniego, Norra Spanien

Hvorfor er Camino Lebaniego ikke så populær som andre pilgrimsvandringer?

Det er ikke på grund af mangel på skønhed, denne pilgrimsrejse er ubeskriveligt smuk, vellnok den mest betagende på Spain is More's cmaino-program. Det skyldes snarere at der ikke findes mange muligheder for overnatning langs Camino Lebaniego, som man eksempelvis er vant til langs Camino del Norte (nordkysten) eller Camino Frances (den franske camino). Takket være Spain is More's gode kontakter og vores lokale viden kan vi tilbyde denne rute på charmerende hoteller inkl. morgrenmad. Med vores guidebog i hånden får pilgrimmene direkte adgang til vores lokale ekspertise og kan opleve alle små detaljer, der sætter prikken over i'et og gør din rejse unik.

En anden fordel ved Camino Lebaniego er, at den er meget tilpasningsbar - og man kan således styre sværhedsgraden for den enkelte. På 4 vandretdage kan man gå fra San Vicente til Potes, men det kan også anbefales at tilføje to vandreetaper mere og gå hele vejen til bunden af dalen, hvor man kan komme helt op i højderne med en kabelbane (fra Potes til Fuente Dé). Derudover kan man vælge at blive længere i fantastiske byer som Bilbao eller Santander, for at nyde Guggenheim Museum eller det herlige strandliv.

Lad dig inspirere af denne korte film:

Selv om denne korte (2 min) Youtube film er på spansk, viser den Camino Lebaniego skønhed og charme på en fremragende måde. Lad dig inspirere:

Oplev denne uudforskede Camino før alle andre får øjenen op for den! Klik her for at læse mere om Camino Lebaniego og se vores helt nye vandretur.

Tilbage