Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Genvejen til lykke: Digital Detox på Caminoen.

Alene på Jakobsvejen - den bedste måde at leve her og nu

2024-04-14

Bliv Pilgrim


Camino de Santaigo, også kendt som Jakobsvejen, er et ideelt eventyr for solo-rejsende, og tusindvis foretager rejsen alene hvert år. En rejse der giver tid til selvfordybelse og egne tanker, men det er også en mulighed for at møde en bred vifte af interessante mennesker og gøre evige venskaber undervejs.

Der er en ægte følelse af samvær på Caminoen, selvom du går alene. Det er ikke nødvendigvis let; væk fra hjemmet, væk fra distraktionerne i din hverdag, men du vil lære meget om dig selv. Du vil muligvis blive konfronteret med nogle sandheder om dig selv, når du går caminoen alene. Men værdsæt den tid du har for dig selv. At vandre caminoen alene betyder, at du har en chance for virkelig at opleve dine omgivelser, møde lokalbefolkningen og andre rejsende/pilgrimme undervejs. Alenetid er en værdifuld gave og noget som skal værdsættes.

Digital Detox. Tjek Spanien er mere, www.spainismore.com for tips om alenerejser på caminoen

Digital detox

En af mine venner annoncerede for nyligt "Jeg er kun tilgængelig mellem 8 og 9 om aftenen"!. Dette kan virke som en overdrivelse for dig, men ofte er det nok at slukke din telefon, for at føle en stor lettelse. Engang imellem har du brug for en pause fra teknologi, en ’digital detox’.

Nøglen til lykke er: Lev her og nu.

At gå på caminoen alene er den bedste måde at opleve dette på. En pause fra smartphones og tablets, som begge kan være utroligt vanedannende, fremmer mindfulness. Det er ret svært at ’være til stede ’ i nuet, når du forsøger at dele det øjeblik med verden via sociale medier 24/7. Du kan også sagtens leve her og nu, sammen med andre, en ven eller et familiemedlem. Dediker da tiden til Walk and Talk og lad smartphones og tablets blive i tasken. Mærk fordelen ved den Digitale Detox og lev i nuet. 
 

Nye venner fra nær og fjern

Vær tilfreds med at være alene, men selvsikker nok til at introducere dig selv til folk. På den med sikre du dig venner eller gå kammerater på ingen tid, mens du går på Caminoen. Spaniens "Tapas-bar-kultur" gør det særligt nemt at blande sig med fremmede. Den sociale atmosfære på Tapas barerne åben og nye venner kommer let. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at starte en samtale! Husk at alle er på deres egen rejse, og alle har en unik historie, især dem der går på Caminoen.

Camino venner langt væk. Tjek Spanien er mere, www.spainismore.dk for tips om at gå caminoen alene.

At krydse veje med mennesker, der deler den samme fantastiske oplevelse - uden for deres ’comfortzone’- vandring på Caminoen alene - binder dig straks sammen med dem. Euforien om at nå Santiago de Compostela efter flere dage eller uger med intens vandring er en oplevelse, der vil forbinde dig for livet med dine medrejsende, selv når du vender tilbage til 'virkeligheden'. Desuden vil du finde ud af, at det er næsten umuligt at forklare den betagende oplevelse, at gå Caminoen til en ikke-rejsende ven. Mange fortæller, at de aldrig har knyttet sig til folk fra deres egen kultur, på samme måde som de gør med andre rejsende/pilgrimme, de mødes undervejs.

Når alt går galt

Enhver erfaringer har værdi. Sommetider går det let, nogle gange går det galt. Uanset hvad, så har enhver oplevelse en læringsværdi. En erfaring kan tilføje praktisk viden, som gør rejsen lettere og den kan endda påvirke dit perspektiv på livet, eller blot være en fantastisk historie at dele. Du skal vide at alle erfaringer du får, når du rejser, er værdifulde. Når du går alene, er der ingen at argumentere med, du vil klare situationen alene og lære af dine fejl. At vandre caminoen handler om at blive din egen bedste ven.

Vandring på Caminoen. Book din Caminovandring i dag med Spain is More og se frem til dit livs pilgrimsrejse.


Book en livsskiftende oplevelsesrejse

Drømmer du om at gå på caminoen - så opfyld dine drømme med Spain is More. Vi har gjort vores egne erfaringer, vi har lært af dem, og vi giver dem videre til dig. Vi er altid på telefonen såfremt du får brug for et godt råd, eller lidt hjælp. Og så er vi altid lige i nærheden, i León, hvor Caminoen går lige forbi kontorets hoveddør.

På Spain is More’s rejser langs Caminoen har du typisk dine overnatninger inkluderet på hyggelige og autentiske hoteller og pensionater, du har os og vores guidebog ved hånden som indeholder alle dine personlige praktiske informationer, din transport af evt. fly og lokal transport er der taget hånd om. Vi gør det let for dig, at vandre caminoen alene. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Book din rejse i dag
Og se frem til dit livs pilgrimsrejse igennem Spain is More

Læs mere på vores Camino-blog.

 

Tilbage