Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Forplejning; hvad er mulighederne for at købe mad og måltider undervejs?

Lidt om morgenmad, frokost og aftensmad på Caminoen

Morgenmaden er altid inkluderet i prisen, som den fremgår af vores hjemmeside.

Serveringstidspunktet for morgenmad varierer for hvert overnatningssted.

Hvis du planlægger at starte din vandring eller cykeltur før morgenmaden serveres, kan nogle indkvarteringssteder tilbyde at pakke en sandwich eller lignende, som du kan tage med og nyde senere på din rute. I så fald bør du informere hotellet om dette ved ankomst dagen før.

Udvalget og stilen af morgenmaden kan variere betydeligt fra hotel til hotel. På nogle steder vil du finde en mere enkel morgenmad, mens andre steder tilbyder et luksuriøst buffetvalg.

Vi bestræber os på at samarbejde med hoteller, der også lægger vægt på en kvalitetsmorgenmad.

Til frokost vil du i dit guide materiale finde anbefalinger til udmærkede restauranter langs ruten. Særlige lokale specialiteter i området vil blive fremhævet i guiden, ofte akkompagneret af anbefalinger til specifikke restauranter.

Langs Caminoen er der adskillige fremragende restauranter, nogle steder oftere end andre. Hvis en bestemt etape mangler restauranter, er det noteret i guiden. I disse tilfælde kan det være en god idé at købe en madpakke på dit hotel, en lokal bager, eller et supermarked før afgang.

Aftensmad; vi synes det er synd at have aftensmaden forudbestilt. Dels er der stor sandsynlighed for, at du nogle dage får lyst til at prøve noget andet end den inkluderede menu - og muligheder er der rigeligt af. Dels møder du sikkert andre pilgrimme undervejs, som du ønsker at spise med nogle aftener. Eller måske er du ikke sulten til en 3-retters menu nogle dage, da du måske har spist en større frokost, på en hyggelig restaurant på vejen.

Tilbage