Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Spain is More's Camino-cykler og udstyr

Spain is More benytter cykler af høj standart. Cyklerne er beregnet til camino-brug, med brede dæk, min. 27 gear mv.

Caminoen på cykel - udstyr og cykler

Hvis du bestiller en cykelferie langs Caminoen med Spain is More, sørger vi for, at din top moderne MBT står klar på dit første hotel når du ankommer. 

Vi sørger for at du får netop den størrelse cykel du har brug for, for at gøre caminoturen optimal. Vores Camino-Mountainbikes har stærke dæk, gode håndbremser, 3 frontkædehjul og 9 gear på bagsiden, i alt 27 gear. Det kan være nyttigt i det til tider kuperede terræn langs pilgrimsruten. Pedalerne er standard cykelpedaler men andre pedaltyper kan ønskes ved bestilling (evt. merpris).

Standart cykeludstyr er:

  • En styrtaske.
  • To cykeltasker. 
  • Reparationssæt til punkteringer.
  • Lås.
  • Cykelpumpe.
  • Flaskeholder samt ny flaske (som du må tage med hjem).

Den rummelige styrtaske har plads til 8,5 liter. Tasken er ideel til de ting, du oftest har brug for i løbet af dagen, såsom dit telefon/kamera, pung og måske en snack. Den er let at fjerne, så du kan tage den med dig når du stiller cyklen.

Begge cykeltasker bagpå har hver plads til 20 liter. Her kan du opbevare andre nødvendige ting såsom en regnfrakke eller en ekstra trøje, måske lidt badetøj og et håndklæde, hvis nu! Taskerne har reflekser for mere sikkerhed og er vandtætte. De er nemme at fjerne, og kan medbringes på værelset hver dag.

Reparationssætet:

I reparationsposen finder du værktøj som skruetrækker, lappegrej og andre nødvendige ting i tilfælde af punktering og andre småtekniske uheldigheder, som måtte opstå.

Tjek vores cykelferie langs Camino Frances og Camino del Norte.

Vores Camino-cykler er af mærket Megamo og den typiske model er: Megamo Natural 30.

Vi har Camino-cykler som passer dig:

S/15 (hvis din højde er 155 - 165cm).

M/17 (165 - 175 cm)

L/19 (175 - 185 cm)

XL/21 (185 - 195 cm)

XXL/23 (>195)

Ramme: aluminium.

Dækstørrrelse: 29 inch.

 

 


Caminoen på el-cykel? Læs her.


 

Tilbage