Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Guide: Storbyferie i Madrid

Her får du skarp ammunition til kampen om at overbevise din kone eller kæreste om, at der er meget andet at opleve i den spanske hovedstad end fodbold.

2014-02-10

Problem: Du vil rigtig, rigtig, rigtig gerne opleve Cristiano Ronaldo og resten af Real Madrid-stjernene spille på hjemmebanen Santiago Bernabéu, men din kone eller kæreste synes ikke, at det er grund nok til at bruge jeres ferie-opsparing på en rejse til Madrid.

Løsning: Vis hende denne artikel, hvor BT Rejser giver fem gode grunde til, at I sammen skal tage en tur til den spanske hovedstad.

For mens Barcelona i mange år har hørt til vi danskeres favoritsteder, når det handler om storbyferier – og det af mange andre grunde end fodbold – så har Madrid nemlig været skammeligt overset.

Hvorfor er svært at forklare. Okay, Barcelona er en lækker by med godt natteliv, spændende arkitektur og egen strand, men Madrid er lige så skøn en by at besøge. Her er et fedt udeliv, super shopping, fantastisk mad og kunstoplevelser i international topklasse.

Måske – og sig det endelig ikke til madrilenerne; så bliver de kede af det – hænger det sammen med, at catalanerne har været mægtigt gode til at markedsføre deres hovedstad, Barcelona, som et super hipt sted, mens folk i det samlede Spaniens hovedstad, Madrid, nok har ment, at byen var så vigtig, at den solgte sig selv.

Hvorom alting er, så er Madrid absolut et besøg værd. Læs selv her hvorfor.

PS. Denne guide gælder også, hvis du hellere vil se Atlético Madrid på Vicente Calderón.

Uddrag fra artikel på Rejseliv.dk

Tilbage