Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

De bedste Paradores i det nordlige Spanien med swimmingpool

For en god dukkert smager bedre, når en seng med historie, lokalt køkken og postkort-perfekte landskaber venter dig bagefter

2023-12-06

Parador de Costa da Morte

Indlejret i konturerne af en galicisk bakke, står den bemærkelsesværdige Parador de Costa da Morte i harmoni med den frodige omgivelser. Det fungerer som et betagende udsigtspunkt med udsigt til verdens ende og er en af de nyeste tilføjelser til den prestigefyldte Paradores-netværk.

Beliggende ved bredden af Lourido Beach og kun en stenkast væk fra Cabo Fisterra, smelter Paradorens indre nahtløst sammen med det fængslende lokale landskab. Hvert værelsesindretning trækker inspiration fra de organiske former, der findes i Costa da Mortes naturskønhed. Disse tidløse og indbydende designs vækker ro og en følelse af velvære, samtidig med at de giver den perfekte baggrund for at nyde imponerende havudsigt.

Parador de Benavente

Halvvejs mellem León og Zamora, hersker over et historisk vejkryds, stiger Parador de Benavente op på resterne af den forsvundne Pimentel-fæstning. Den bevarer den intakte renæssance Snegletårn, som huser en storslået Mudéjar-loft og en periodebar.

Dets indretning med tæpper, smedejernslamper og håndværksmæssige materialer vil transportere dig til en anden tidsalder. Derudover gør La Mota-haverne, der omgiver det, og dets spektakulære udsigt over Tera- og Órbigo-dalene det til et ideelt hvilested, med perfekte hjørner til afslapning, som f.eks. poolen og unikke terrasser.

Parador de Toledo

Gør dit besøg i Toledo til en uforglemmelig oplevelse ved at bo på Parador de Toledo. Denne bygning med inspiration fra Mudéjar-stilen tilbyder de mest fantastiske panoramaudsigt over Tre Kulturers By fra dens terrasse, lounger og værelser. Her finder du en varm og indbydende atmosfære, perfekt til afslapning efter en lang dag med sightseeing, enten ved at tage en forfriskende dukkert i poolen eller nyde de kulinariske lækkerier fra Castiliansk køkken på terrassen. Alt imens du aldrig tager øjnene væk fra Toledos smukke skyline.

Parador de Baiona

Mod syd for Rías Baixas, omgivet af havet og med udsigt over den smukke Bugt Baiona, finder du Monterreal-halvøen. På denne enestående beliggenhed venter Parador de Baiona på dig, en historisk fæstning med en spektakulær panoramaudsigt over Atlanterhavet. Dette pragteksemplar, der ligger halvvejs mellem en middelalderborg og en galicisk herregård, byder på elegante værelser med en indretning, der vil transportere dig til en anden æra. Bemærkelsesværdige træk inkluderer den majestætiske stentrappe i lobbyen og den store have, der er udstyret med en rummelig pool, hvorfra du kan nyde en panoramisk udsigt over hele bugten.

Mange pilgrimme vælger denne Parador som deres hvilested efter en lang dags vandring.

Parador de Limpias

I denne fredelige omgivelse valgte Kong Alfonso XIII Eguilior Palace som sin sommerresidens, som nu er blevet omdannet til Parador de Limpias. Denne historiske bygning inviterer dig til at nyde afslapning og rolige gåture gennem sine velplejede omfattende haver. Den tilbyder komfortable og hyggelige værelser, den kulinariske fremragende, der er typisk for Paradores, sportsfaciliteter inklusive tennis- og paddle-tennisbaner, en sæsonbestemt swimmingpool og rummelige, veloplyste lounges.

Parador de Vic-Sau

Parador de Vic-Sau ligger i nærheden af Vic, i den charmerende region Osona, og er en ægte catalansk perle. Dette hyggelige hotel er indrettet i en smukt restaureret catalansk bondegård og tilbyder et miljø af uovertruffen naturlig skønhed. Omgivet af den majestætiske bjergkæde Les Guilleries og kun et stenkast fra det maleriske Sau-reservoir, fordyber Parador dig i naturens ro.

Stedet har rummelige og lyse værelser, nogle af dem med private terrasser, hvor man kan slappe af og nyde udsigten. Derudover har det en omhyggeligt vedligeholdt udsøgt have og en udendørs swimmingpool for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

Hvis du er til eventyr og udendørs sport, er dette den ideelle destination. Paradorens beliggenhed giver dig mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter i hjertet af naturen. Og det bedste af det hele er, at det ligger strategisk tæt på Barcelona, så du kan nyde lange dage med turisme i den kosmopolitiske "Ciudad Condal" og derefter vende tilbage til hotellet for at slappe af og lade op.

Oplev magien i Vic-Sau, og gør dit ophold til en uforglemmelig oplevelse på den parador, der ligger tættest på Barcelona.


Vi venter på at tilbyde dig en rejse fuld af charme og komfort! Her kan du se vores ture med paradorer.

Tilbage