Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Lav din helt egen Parador-rute med Spain is More

Der er frit valg på alle hylder blandt Spaniens fantastiske Parador hoteller. Sammensæt din helt egen rejse på de fortryllende og historiske Parador hoteller.

2023-12-06

Uanset om du ønsker at rejse mod nord, øst, syd eller vest - eller alt det spændende i midten af landet, findes der et historisk og charmerende Parador-hotel, der venter på at blive opdaget.

Spain is More tilbyder samtlige 97 Parador-hoteller i Spanien til fordelagtige priser. Spain is More har samarbejdet med Parador-hotellerne siden 2010, og vi tilbyde unikke muligheder og fleksibilitet for sammensætning af din helt egen Parador-rundrejse, til atraktive priser.

Minimum 5 Parador-overnatninger

For at kunne opnå den attraktive pris, skal du booke mindst 5 Parador-overnatninger. De kan gerne være fordelt på op til 5 forskellige Parador-hoteller, eller 5 overnatninger samme sted. 

Typisk opnår du en rabat på 5-10% i forhold til de officielle priser samt bookingportalernes, da Spain is More booker direkte hos 'Paradores'. Tilmed modtager du Spain is More's guidebog, med anbefalinger til spændende oplevelser undervejs, og gode råd til rejsen. Vi har også 24/ nødnummer, såfremt det skulle blive nødvendigt.

Hvordan planlægges din rundrejse på Parador-hotellerne?

Ring eller skriv til os med dine tanker, hvem og hvor mange I er, samt hvornår I ønsker at rejse.

Fortæl os også, om du ønsker, at Spain is More inkluderer flyrejser og eventuelt billeje, eller om du selv vil stå for det. Måske foretrækker du at rejse rundt i Spanien med tog, hvilket kan begrænse mulighederne for at besøge nogle Parador-hoteller, mens det er ganske gennemførligt for andre, der er placeret i byerne.

Derefter sender vi et tilbud, som du bekræfter, hvis alt ser godt ud. Ellers justerer vi det, indtil alle er tilfredse.

Hvor skal du rejse hen?

Generelt kan Parador-hotellerne opdeles i 3 kategorier; Parador Hoteller i Byer (blå), Parador Hoteller i Naturen 8grøn) og Historiske Parador Hoteller (orange). Mange vælger naturligvis en kombination af disse, men måske har du mere interesse i én bestemt type.

Parador Hoteller I Spanien - Kort

Parador hoteller i byerne

Mulighederne er rigtig mange. Parador hotellerne ligger ofte centralt placeret i byerne. Det gælder eksempelvis for Parador hotellerne i Gijón, Pontevedra, Segovia, Lleida og Salamnca. Nogle af de mest berømte Parador hoteller er placeret i byerne, men er på kortet herover betegnet som 'historiske'. Det er eksempelvis i byer som Leon, Santiago de Compostela, og Hondarribia.

Parador hoteller i naturen

Grundet Parador-historien, ligger mange af hotellerne smukt placeret midt i en række naturperler. Eksempvlis klostret Santo Estevo i Galicien (som også er historisk), de to smukke Parador hoteller på Costa da Morte-kysten og bjerg-hotellerne i både Picos de Europa og Pyrenæerne.

De Historiske Parador hoteller

Parador-hoteller kan både være placeret i gamle bygninger, såsom borge, slotte, klostre og andre gennemrenoverede monumenter, som naturligvis er yderst charmerende.

De historiske hoteller, er dem de fleste forbinder med Parador. Udover de allerede nævnte kan vi bl.a. fremhæve Ciudad Rodrigo, Toledo, Baiona og Olite. Der er mange smukke steder.

Kombiner Parador-rejsen

Ofte vil du opleve en kombination af nye og historiske Parador-hoteller, da oplevelserne omkring hotellerne selvfølgelig også spiller en vigtig rolle. Men måske ønsker du udelukkende at besøge de historiske Parador-hoteller. Eller måske er det ligegyldigt.

Kort sagt, mulighederne er mange. Så hvorfor dette åbne ruteforslag? Fordi der er så mange muligheder, så hvilken rute skal vi foreslå dig? Vi kender næsten alle Parador-hoteller i Nordspanien og lidt syd for. Så vi er overbeviste om, at vi kan finde den helt rigtige kombination for dig.

Hvilket region vil du rejse til?

Nordspanien er opdelt i geografiske og politiske regioner, som du kan læse meget mere om her. Har du selv en idé om, hvor turen skal gå hen?

I byer som Madrid, Bilbao og San Sebastian findes der INGEN Parador-hoteller, men vi kan sagtens arrangere overnatning for dig her, hvis dette ønskes.

Parador sommer- og badeferie

Hvad med en sommerferie på Parador-hotel? Altså, som en slags luksus charter ferie!

Parador har flere gode og familievenlige Paradors med pool og tæt på lækre strande og charmerende sommerbyer, at vælge mellem. Eksempelvis Aguasblavas, som genåbnede efter en større renovering i 2022. Også Benicarló på det attraktive strækning melle Barcelona og Valencia, El Saler syd for Valencia,  Jávea på Costa Blanca og flere steder omkring Málaga. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage