Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Spansk nicherejsebureau rykker ind i Danmark

Det danskejede spanske rejse- og incomingbureau Spain is More har åbnet i Danmark med fokus på vandre- og cykelture, togrejser og kørselv-ferier for individuelle rejsende og grupper. Spain is More har eksisteret i Spanien siden 2010

2021-11-11

Af: Henrik Baumgarten i Turisme i udlandet 20. oktober 2021 Senest opdateret: 21. oktober 2021 kl. 15:47  

Det danskejede spanske rejse- og incomingbureau Spain is More har netop åbnet i Danmark med fokus på vandre- og cykelture, togrejser og kørselv-ferier for individuelle rejsende og grupper. Spain is More har eksisteret i Spanien siden 2010, og åbner nu afdeling i Danmark for at bringe navnlig Nordspanien tættere på Danmark. Rejsebureauet, der ejes af danske Rasmus Pedersen, der normalt bor i Spanien, åbnede 1 oktober afdeling i København for at komme tættere på det danske marked og sine danske kunder.

Faktisk var det planen at åbne kontor i Danmark sidste år, men det satte coronakrisen en midlertidig stopper for. Som markedschef i Danmark har Spain is More ansat Irene Ladegaard Jakobsen. Hun har over 20 års erfaring fra rejsebranchen, blandt andet hos Den Spanske Stats Turistbureau i København, senere har hun været sælger hos Gouda Rejseforsikring samt rejsekonsulent og producent af rejser til Spanien hos Kulturrejser Europa.

Spain is More sælger pakkerejser med vandre- og cykelture ad blandt andet den berømte pilgrimsrute Camino de Santiago, luksuriøse togrejser i Nordspanien, ophold på femstjernede Parador-hoteller og kør-selvferie med overnatning på hotelperler, oplyses det. 

Fra kontoret i nordspanske León har Rasmus Pedersen og hans spanske hustru, Virginia, arrangeret skræddersyede rejser i ti år. Spain is More er i øvrigt blandt udstillerne ved den kommende weekends rejsemesse for kvalitetsrejser i Bella Center. Fred i hovedet Irene Ladegaard Jakobsen siger til STANDBY.DK om Spain is More: ”Vi er et rejsebureau, der tidligere mest har arrangeret incoming i Spanien, også for danske rejsebureauer. Rasmus Pedersen kontaktede mig sidste år med deres planer om at åbne i Danmark, blandt andet fordi han kunne se et stort og stigende marked for danskere på vandrerejser til Spanien.

Danskere begyndte jo under coronakrisen at vandre Danmark tyndt, og har dermed fået appetit på også at vandre i udlandet, for eksempel Spanien. Spain is More skræddersyr både vandreture for individuelle rejsende, FIT, og samarbejder også med danske rejsebureauer, der arrangerer grupperejser til Spanien.

Så de har både godt fat i B2B-markedet og FIT-området, hvor gæsterne for eksempel vil gå på caminoen og få fred i hovedet,” siger Irene Ladegaard Jakobsen. Mange vandrere på caminoen overnatter på ydmyge herberger langs ruten. Spain is More har i sit camino-produkt mulighed for at tilbyde lidt bedre overnatninger på hostels.

Samtidig kan rejsebureauet sørge for transport af gæsternes bagage mellem overnatningsstederne på caminoen. Der er flere versioner af camino-ruten, som Spain is More også har på menuen. Foruden vandreture sælger Spain is More også cykelrejser i Spanien og luksuriøse kørselv-ferier. Her bos der på fire- og femstjernede Parador-hoteller eller på gamle slotte og borge, der ombygget til hoteller. Hertil kommer en række mere luksuriøse togture i blandt andet Nordspanien samt i sydspanske Andalusien.

https://standby.dk/spansk-nicherejsebureau-rykker-ind-i-danmark/ 

Tekst og billede standby.dk

Tilbage