Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

LA RIOJA: vin, pinchos og michelin-stjerner lige uden for døren...

Kort LA RIOJA: vin, pinchos og michelin-stjerner lige uden for døren...

(2-6 pers.) Bo midt i en af Riojas mest charmerende landsbyer hvor gastronomien aldrig skuffer.

Denne landsbyperle syder af liv det meste af året. Er det ikke sommergæsterne som kommer for at nyde de mange attraktive tilbud i regionen, er det vintergæsterne som nyder det nærtliggende skisprortssted. 
I denne lille by går man hverken tørstig eller sulten i seng. Byens goumetrestauranter tæller både en michelin-restaurant og flere aspiranter til de eftertragtede stjerner - og endda til fornuftige priser. Derudover langer mange vinbarer den ene lækre pinxcos over disken efter den anden. Som San Sebastian i en miniudgave.
Men udover at spise og drikke er mulighederne i omegnen mange for at opleve Riojas storslåede natur. En lang række vinslotte ligger inden for kort køreafstand og men også fantastiske klostre, kirker, borge mv. som er at finde på UNESCOS liste over verdenskulturarv. 

Lejligheden ligger i byens absolutte centrum, midt i den yderst velbevarede gamle bydel. Lejlighederne er alle smukt renoverede og stilfuldt indrettet med respekt for husets 200 år gamle historie. 

Et meget flinkt værtspar driver stedet, og i de små specialbutikker er det muligt at købe de lokale delikatesser, og selv forsøge sig med dem i køkkenet. 

Få hundrede meter fra fordøren ligger bjergene og meget naturskønne områder som er ideelle til vandreture og andre aktiviteter. En ferie i ren nydelse og forkælelse.

FAQ

Praktisk information om ferieboliger

Información

Region: La Rioja

Type: Ferielejlighed

Antal personer: 2

Min. ophold: 2

Antal værelser: 1-2

LA RIOJA: vin, pinchos og michelin-stjerner lige uden for døren...

fra
575 EUR/uge.
Modtag Tilbud

DEL DETTE LINK: compartir facebook compartir twiter

Kan du ikke finde din ideelle tur?

Kontakt Os

Andre lignende rejser

Se alle ferieboliger

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg