Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

Al Andalus****: 9 dages tog-eventyr i Andalusien
Al Andalus

En luksustogrejse gemmen Andalusiens eventyrbyer. Fra Sevilla til Malaga.

Opdag smukke Andalusien's charmerende byer og storslåede landskab, ombord på dette eventyragtige luksustog Al-Andalus. 

Turen starter i enten Sevilla eller Malaga - og slutter tilsvarende modsat. I det følgende beskrives ruten med start i Sevilla. Sevilla er en af Europas smukkeste byer, hvor du overnatter én nat før togrejsen. Togrejsen er inkl. helpension og inkl. overnatning i egen luksuskupé. Alle ekskursioner, entreer mv. er inkluderet. Togrejsen med Al Andalus går blandt andet gennem Córdoba, Granada, Ronda, Cádiz og Jerez inden toget efter 7 dage ender i Malaga. 

Selve toget er af samme serie, som tidligere bragte medlemmer af det britiske kongehus på ferie ved den franske riviera. Togets Belle Epoque detaljegrad og luksusfornemmelse springer straks i øjnene, når man træder ind på perronen, og bliver vist frem til sin private luksuskupé.  

Det er en rejse med stil, på første klasse Sydspanien. På toget findes to kupé kategorier, 'Grand Class Room' og 'Deluxe Suite'.

Spain is More fuldender rejsen, og arrangerer turen efter ønske. Prisen er inkl. en overnatning inkl. morgenmad, på et herligt hotel i Sevilla før og efter togrejsen.

Veltilrettelagt transport til og fra Sevilla kan arranges efter ønske, fra/til alle destinationer i verden.

Klik her og læs artikel om Al Andalus.

Vis kalender
 • fra 37900 DKK/pers.
 • 9 dage / 8 overnatning
Inklusiv

fra 37.900 DKK/pers.Per person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse: 24.500 DKK

Inklusiv
 1. 8 x overnatninger:  - 2 x overnatninger på charmerende hotel i Sevilla + 6 x overnatninger ombord på Al Andalus.
 2. 8 x morgenmad.
 3. 6 x middage og 6 x frokoster ombord på toget med typiske retter fra de forskellige regioner (herunder vin, kaffe og likør). 
 4. Fly fra København/Hamburg/Billund/Aalborg til Malaga/Madrid t/r  - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 5. Transport fra Malaga/Madrid - Sevilla (og retur) med højhastigshedstog.
 6. Musik og underholdning i ”pub-vognen”. 
 7. Programfastsatte udflugter inklusive entré til museer, katedraler, klostre mv. 
 8. Luksusbus til ekskursioner (bussen ledsager toget under hele rejsen).
 9. Dagens aviser og blade.
 10. Permanent sikkerhedsservice/vagt. 
 11. Flersprogede guider under hele turen. 
 12. 24/7 nødtelefonnummer.
 13. Skatter og afgifter.
 14. Ingen obligatoriske drikkepenge.
 15. **Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). 
Ej inklusiv
 1. Opgradering til luksussuite: 6.700 kr/person.
 2. Opgradering til Deluxe Suite.
 3. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
 4. Pristillæg for ekstra opredning til person under 12 år: 8.800 kr.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv. Tilføj eventuelt ekstra overnatninger i Madrid, Sevilla, langs kysten eller andetsted.
 2. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Sevilla

Ankomst til denne historiske by, Sevilla, som er en af Spaniens smukkeste byer. Der er rigtig meget at se og opleve i Sevilla, og kommer du om efteråret, når temperaturen igen blive moderat, går du rundt i de smukke gader til duften fra de modne appelsiner, som hænger på træerne i den gamle bydel. Du overnatter på et lækkert hotel i centrum af byen.

Dag 2: Sevilla - Jerez

Rendezvous på Hotel Alfonso XIII i Sevilla kl. 10:30. Mens besætningen fører din bagage til toget, besøges Andalusiens smukke hovedstad, som kan prale af, at være historisk centrum i Spanien. Her opleves den gotiske katedral, dens klokketårn opkaldt Giralda mv. Efter frokost på hotellet, nydes en sightseeingtur i byen før vi boarder Al Andalus toget. Velkomst cocktail ombord, præsentation af besætningen og indkvartering i suiterne. Middag om bord, men vi kører til Jerez, hvor der overnattes.

Dag 3: Jerez

Efter en lækker morgenmadsbuffet på toget besøges en vinkælder i Jerez. Før frokost vil vi nyde et show med de berømte andalusiske heste hvor rytteren danser balletagtigt til lyden af spansk musik. Frokost i Sanlúcar de Barrameda hvorfra der er en skøn udsigt over Guadalquivir-flodens udminding. Vi vil derefter gå rundt Sanlúcar de Barrameda, hvorfra vores luksus coach vil tage os tilbage til Jerez de la Frontera, en af de mest ikoniske byer i Andalusien. Tilbage på toget og middag ombord. Overnatning i Jerez.

Dag 4: Jerez - Cádiz - Ronda

Vores bus kører os til Cadiz, populært kendt som "Det Lille Sølvbæger" og betragtes som en af de ældste byer i Europa. Her vil der være tid på egen hånd til opleve den smukke by. Efter frokost går turen tilbage til Al Andalus hvor turen går videre mod Ronda, hvor der er middag og ovenatning. 

Dag 5: Ronda - Granada

Efter morgenmaden, rundtur i Ronda for den imponerende placering betragtes, på plateaut af den dybe kløft Tajo de Ronda, hvorigennem floden Guadalevín løber. Frtid før frokost. Herefter kører Al Andalus toget mod Granada, en by beliggende ved foden af Sierra Nevada. Middag og overnatning i Granada.

Dag 6: Granada

Formiddagen vil blive brugt på at opleve det mest besøgte monument i Spanien og et af de mest imponerende momumenter i verden, Alhambra. Det enorme palads-kompleks husede Nasrid familien i kongeriget Granada. Efter frokost er der tid på egen hånd til at opleve den smukke. Nat i Granada.

Dag 7: Granada-Linares / Baeza-Córdoba

Morgenrejse ombord på Al Andalus til stationen i Linares-Baeza, hvorfra bussen kører os til renæssancebyerne Úbeda og Baeza, begge erklæret World Heritage Sites af UNESCO. Efter frokost vendes tilbage til toget, hvor turen går mod Córdoba. Middag og overnatning i Córdoba.

Dag 8: Córdoba - Sevilla

Efter at have nydt den sidste morgenmad ombord, besøges den tidligere hovedstad i emiratet og den middelalderlige kalifat af Al Andalus, engang den største, best uddannede og mest overdådige by i Vesteuropa. Tilbage nydes en dejlig frokost, alt imens at Al Andalus kører den sidste stykke tilbage til Sevilla, hvor togrrejsen slutter.  

Overnatning på samme hotel i Sevilla som den første nat.

Dag 9: Hjemrejse

Turen går enten med fly fra Sevilla eller med højhastighedstog til Madrid, hvorfra der flyves tilbage til udgangspunktet.