Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Al Andalus****: 9 dages tog-eventyr i Andalusien

Al Andalus
Kort Al Andalus****: 9 dages tog-eventyr i Andalusien

En Luksustogrejse gennem Andalusiens Eventyrbyer; fra Sevilla til Malaga

Opdag smukke Andalusien's charmerende byer og storslåede landskab, ombord på dette eventyragtige luksustog, Al-Andalus

Turen starter i enten Sevilla eller Malaga - og slutter tilsvarende modsat. I det følgende beskrives ruten med start i Sevilla. Sevilla er en af Europas smukkeste byer, hvor du overnatter én nat før togrejsen. Togrejsen er inkl. helpension og inkl. overnatning i egen luksuskupé. Alle ekskursioner, entreer mv. er inkluderet. Togrejsen med Al Andalus går blandt andet gennem Córdoba, Granada, Ronda, Cádiz og Jerez inden toget efter 7 dage ender i Malaga. 

 

Togrejsen kan opleves i dokumentarserien om 'verdens smukkeste togrejser', som kan ses på DR.

 

Toget selv tilhører samme serie, der tidligere anvendtes til at transportere medlemmer af det britiske kongehus på ferie langs den franske riviera. Når du træder ind på perronen og bliver ført til din private luksuskabine, vil du straks bemærke togets Belle Époque detaljegrad og fornemmelsen af ægte luksus 

Dette er en rejse med stil i første klasse gennem Sydspanien. Toget tilbyder to kategorier af kabiner: 'Grand Class Room' og 'Deluxe Suite' (læs mere i linket nedenfor).

Spain is More fuldender din rejse og tilpasser turen efter dine ønsker. Prisen inkluderer en overnatning med morgenmad på et charmerende hotel i hhv. Sevilla og Malaga før og efter togrejsen.

Transport til eller fra Sevilla/Malaga kan arrangeres efter ønske.

LINK: Detaljeret information om kupéerne og toget generelt

BLOG: Klik her for inspiration til din rejse med Transcantabrico Gran Lujo og de andre luksustog i Spanien

Vis kalender
Inklusiv
 1. 8 x overnatninger:  1 x overnatninger på charmerende hotel i Sevilla, 1 x overnatning på godt centralt hotel i Malaga + 6 x overnatninger ombord på Al Andalus.
 2. 8 x morgenmad.
 3. 6 x middage og 6 x frokoster ombord på toget med typiske retter fra de forskellige regioner (herunder vin, kaffe og likør). 
 4. Fly fra København/Hamburg/Billund/Aalborg til Malaga/Madrid t/r  - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 5. Transport fra Malaga/Madrid til Sevilla med højhastigshedstog.
 6. Musik og underholdning i ”pub-vognen”. 
 7. Programfastsatte udflugter inklusive entré til museer, katedraler, klostre mv. 
 8. Luksusbus til ekskursioner (bussen ledsager toget under hele rejsen).
 9. Dagens aviser og blade.
 10. Permanent sikkerhedsservice/vagt. 
 11. Flersprogede guider under hele togturen. 
 12. 24/7 nødtelefonnummer.
 13. Skatter og afgifter.
 14. Ingen obligatoriske drikkepenge.

  **Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). 
Ej inklusiv
 1. Opgradering til luksussuite: 8.200 kr/person.
 2. Læs mer om Suite Deluxe og Gran Class Room
 3. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
 4. Pristillæg for ekstra opredning til person under 12 år: 8.800 kr.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv. Tilføj eventuelt ekstra overnatninger i Madrid, Sevilla, langs kysten eller andetsted.
 2. Opgrader til Suite Deluxe.
 3. Trykt guide. Hvis du foretrækker den trykte guide, kan den købes for 30 euro pr. eksemplar. (Du kan tilføje det, når du køber rejsen).
 4. Transport fra lufthavn til hotel på ankomstdagen.
 5. Transport fra hotel til lufthavn på afrejsedagen.
 6. Afbestillingsforsikring. Koster 7% af rejsens pris og kan tilføjes i forlængelse af evt. accept af tilbud. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Læs mere om afbestillingsforsikring her. 
 7. Rejseforsikring. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforskring, for vejledning omkring forsikringstype kontakt Gouda eller din salgskonsulent i Spain is Mores. Du kan klikke ind her og købe en rejseforsikring. Overvej evt. en års-rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring. 

Al Andalus****: 9 dages tog-eventyr i Andalusien

fra
47.200 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 32.000 DKK

Dagsprogram

Al Andalus****: 9 dages tog-eventyr i Andalusien

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Sevilla

Ankomst til denne historiske by, Sevilla, som er en af Spaniens smukkeste byer. Der er rigtig meget at se og opleve i Sevilla, og kommer du om efteråret, når temperaturen igen blive moderat, går du rundt i de smukke gader til duften fra de modne appelsiner, som hænger på træerne i den gamle bydel. Du overnatter på et lækkert hotel i centrum af byen.

Dag 2: Sevilla - Jerez

Togrejsen starter med en Passager reseption på Hotel Alfonso XIII i Sevilla kl. 10:00. Efterfølgende, mens besætningen fører din bagage til toget, besøges Andalusiens smukke hovedstad, som kan prale af, at være historisk centrum i Spanien. Her kan du blandt andet opleve den gotiske katedral med dens klokketårn opkaldt Giralda samt byens Alcázar. Efter frokost, nydes en panorama bustur i byen og en gåtur omkring på pladsen Plaza de España med de smukke kakkel udsmykninger. Herefter boardes Al Andalus toget. Velkomst med cocktail ombord, præsentation af besætningen og indkvartering i suiterne. Middag om bord, men toget kører til Jerez, hvor der overnattes.

Dag 3: Jerez - Cádiz - Jerez

Morgenen starter med en lækker morgenmadsbuffet på toget. Herefter vil vores bus kører os til Cadiz, populært kendt som "Det Lille Sølvbæger" og betragtes som en af de ældste byer i Europa. Her besøges byen og spises frokost inden vi om eftermiddagen vender tilbage til Jerez, byen som er kendt verden over for sin Jerez-vin. Middag på toget og overnating i Jerez. 

Dag 4: Jerez - Ronda

Efter morgenmaden får vi mulighed for at besøge en vingård og nyde showet "How Andalusian Horses Dance", en rideudstilling, hvor ryttere får mulighed for at demonstrere deres ekspertise, en autentisk rideballet. Frokost ombord på Al Andalus-toget, som nu ruller ind i den fantastiske by Ronda, hvor du vil spise middag og overnatte.

Dag 5: Ronda - Córdoba

Efter morgenmaden; rundtur i Ronda for den imponerende placering betragtes, på plateaut af den dybe kløft Tajo de Ronda, hvorigennem floden Guadalevín løber. Tilbage til toget hvor der er frokost ombord, medens turen går videre til Córdoba, tidligere hovedstad i Emiratet og det middelalderlige kalifat Al Andalus. Middag og nat i Cordoba.

Dag 6: Córdoba - Úbeda - Baeza - Granada

Efter morgenmaden får vi mulighed for at besøge den betagende Mezquita - Córdoba-katedralen, engang den største moske i verden med kapacitet op til 20.000 mennesker. Vi fortsætter med at besøge byen, inden vi går tilbage til toget. Frokost ombord, mens vi når Ubeda og Baeza, begge byer er blevet erklæret UNESCOs verdensarvssteder. Om aftenen ankommer vi til Granada, en smuk by beliggende ved foden af Sierra Nevada. Aftensmad og overnatning i Granada.

 

 

Dag 7: Granada

Formiddagen er dedikeret til en rundvisning i Alhambra, det mest besøgte monument i Spanien. Et rigt paladskompleks bygget af Nasrid-herskerne i Kongeriget Granada. Efter Frokost er der tid på egen hånd til at udforske byen. Om natten er hele byen pakket ind i en magisk trylleformular, som du helt sikkert vil nyde, mens du nyder en god middag. Overnatning i Granada.

 

 

Dag 8: Granada - Málaga

Efter at have nydt din sidste morgenmad ombord på Al Andalus, vil vi sige farvel til toget og dets besætning for at ankomme med bus til byen Malaga, ved Middelhavskysten, Pablo Picassos fødested.

Vi besøger byen inklusiv Alcazabaen, katedralen og dens gamle bydel. Som en sidste touch til turen i "Al Andalus", får vi mulighed for at opleve en af byens mest emblematiske bygninger, "Parador Castillo de Gibralfaro", hvor vi spiser frokost og afslutter turen cirka kl. 17:00.

Overnatning i Malaga.

Dag 9: Hjemrejse

Din rejse afsluttes i Malaga (eller Sevilla), medmindre du har valgt at inkludere hjemtransport med Spain is More. Husk, det er altid muligt at tilføje ekstra overnatninger efter rejsen efter dine ønsker.

Andre lignende rejser

Se alle Togrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg