Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Al Andalus: Den Ultimative Luksustogrejse i Skønne Andalusien

Detaljeret information om rejserne med luksustoget Al-Andalus gennem Andalusien

2022-06-10

Livet ombord Al-Andalus-toget

Træd ind i en verden af uovertruffen luksus og 'gammeldags' glamour, når du stiger ombord på Al Andalus-toget i Sydspanien. Dette er ikke bare en rejse; det er en episk fortælling om elegance på skinner, en rejse, der vækker alle dine sanser og fylder din sjæl med uforglemmelige minder.

Al Andalus er mere end bare et tog; det er et flydende palads, hvor historie møder modernitet i den mest fortryllende forening. Tag en tur tilbage i tiden, når du træder ind i det overdådigt indrettede interiør, hvor antikke møbler og detaljerede udsmykninger bringer æren af de gyldne år med jernbanerejser tilbage til livet. Hvert værelse oser af charme og karakter, og du vil føle dig som adel i din private salon, der forvandler sig fra en luksuriøs dagligstue til et hyggeligt soveværelse om natten.

Togsuiterne, Superior og Standard, byder på et overflødighedshorn af komfort og bekvemmeligheder, der passer til den mest kræsne rejsende. Uanset om du vælger en rummelig Superior-suite med et stort badeværelse og en kingsize-seng eller en hyggelig Standard-suite med to enkeltsenge, vil du opleve den ultimative luksus og afslapning. Fra minibaren til den skræddersyede service vil intet blive savnet på din rejse.

Bestil din Al-Andalus rejse her

Men Al Andalus er ikke kun et sted at sove; det er en oplevelse. Dette tog tilbyder en skatkiste af aktiviteter, der vil fortrylle dig undervejs. Gå på opdagelse i de smukkeste hjørner af Sydspanien på de inkluderede udflugter, der fører dig til fascinerende steder og kulturelle perler. Udforsk lokale markeder, arkæologiske skatte og pittoreske landsbyer, alt sammen med kyndige guider, der vil bringe historien til live.

Når du vender tilbage til toget, er der stadig mere at opleve. Nyd gastronomiens vidunderlige verden, når du sætter dig til bords i togets overdådige spisevogne. Morgenmad, frokost og middag bliver ikke kun måltider, de bliver kunstværker tilberedt med de fineste lokale råvarer. Prøv traditionelle retter og internationale delikatesser ledsaget af de bedste vine, mens du deler smil og samtaler med dine medrejsende.

Aftener ombord på Al Andalus er magiske. Slap af i elegante lounge-områder, hvor du kan nyde et glas vin eller en cocktail og lade dagen synke ind. Levende musik, dans og underholdning vil bringe glæde til dine nætter, og du vil danse til de tidlige morgentimer.

Så træd ombord på Al Andalus og lad dig forføre af Sydspaniens skønhed og mystik. Dette er ikke kun en togrejse; det er en rejse tilbage i tiden, en rejse ind i hjertet af kulturen, historien og lidenskaben i denne betagende region. Det er en rejse, der vil berige din sjæl og give dig minder for livet.

Hvordan er værelserne på Al Andalus?

Suiterne på Al Andalus-toget er designet til gæsternes hvile og privatliv og har alle de bekvemmeligheder, som førsteklasses indkvartering tilbyder. Om dagen er værelset en komfortabel privat stue med en sofa, mens sengene om aftenen foldes ud og forvandler det til et velindrettet soveværelse.

Vi skelner mellem to typer suiter:

Kupéer/værelser 'Deluxe Suites'

Rummelig og elegant kuper, der kombinerer det 21. århundredes komfort med de originale funktioner i dette historiske tog. 

Det har en dobbeltseng, der om dagen kan omdannes til en sofa. Mulighed for at tilføje en lille ekstra seng til et barn. Sikkerhedsboks, minibar, garderobe, bagagestativ og justerbar aircondition. Rummeligt og komfortabelt privat badeværelse med bruser, hårtørrer og forskellige velkomst- og toiletartikler, med eksklusiv duft og toiletartikelpose.

Kupéer/værelser 'Grand Class Room'

Dette charmerende værelse bevarer størrelsen og Belle Époque-tiltrækningen fra de oprindelige kuper.

En charmerende suite med eget badeværelse, der bevarer dimensionerne og charmen fra de originale rum. Den har to enkeltsenge, der bliver til lænestole om dagen. Minibar, sikkerhedsboks, garderobe, bagagestativ og justerbar aircondition.

Funktionelt privat badeværelse med maksimal udnyttelse af pladsen, udstyret med bruser, hårtørrer og forskellige velkomst- og toiletartikler, med eksklusiv duft og toiletartikelpose.

Inkluderet i Al Andalus - Grand Class Room

 • A la carte og morgenbuffet hver dag.
 • Alle middage og frokoster, med det fineste køkken ombord på toget eller i toprestauranter (inklusive vin, vand, sodavand og kaffe).
 • Velkomstdrink og snack.
 • Afskedsmiddag – gallafest.
 • Rejsetoiletartikler udlånt af Renfe Viajeros (med bekvemmeligheder og hjemmesko).
 • Gratis mineralvand til rådighed i kabinens minibar.
 • Aktiviteter om bord: musik og liveoptrædener, fester i pubbilen, show-cooking og cocktails, dans mv.
 • Billetter til museer, attraktioner og shows.
 • Udflugter og planlagte ture.
 • Luksusbus, der ledsager toget undervejs.
 • Skatter og tjenester.
 • Dagblade og magasiner.
 • Sikkerhedstjeneste.
 • Flersproget guide under hele turen.
 • Fremragende besætning tilgængelig (ekspeditionsleder, guide, tjenere, kokke, teknikere osv.).

Al Andalus - Deluxe Suite

 • Alt inkluderet i Grand Class Room plus:
 • Indkvartering ombord i Deluxe Suite.
 • Mulighed for at nyde to private middage/frokoster i din kupé.
 • Alle ikke-alkoholiske drikkevarer er tilgængelige i kabinens minibar (gratis).
 • Besætningen kan pakke din bagage ud i garderoben ved ankomsten og pakke den tilbage på den sidste dag.

Gastronomien på Al-Andalus

Det lokale køkken vil påvirke hver ret, der serveres på de forskellige ruter, som dette palads tager på hjul. Den andalusiske gastronomi byder på verdensberømte produkter såsom olivenolie, sherry eller jabugo iberisk skinke, med retter som gazpacho og oksehale. En ny generation af kokke bringer nu et frisk pust til middelhavs- og andalusiske madlavningstraditioner. På andre ruter i hele Spanien vil rejsende nyde det fremragende køkken i Extremadura eller smage cocido (typisk gryderet) og stege, der har bragt berømmelse til Castilla-regionen.

Morgenmad serveres altid ombord gennem en personlig bordservice. Der er også en varieret buffet. Lokale specialiteter vil blive præsenteret under turen i form af slik, tortillas, tærter, oste, pålæg osv., og derved sikre, at hver dag er anderledes og original - også ved morgenbordet. Frokost og aftensmad vil blive serveret både i de elegante tog-spisevogne og på respekterede restauranter, der udgør vores udvalg af restauranter under rejsen.
Menuerne er fastsat på forhånd, og søger en balance mellem det traditionelle køkken i hvert område, kreativiteten hos vores fagfolk og den innovation, der har gjort spanske kokke berømte internationalt. Ikke desto mindre skal særlige fødevarekrav på grund af sundhed eller personlige valg tages op, uden at det berører kvaliteten af de tilbudte måltider. Det eneste, du skal gøre, er at give os besked - helst ved booking - for at sikre, at dine kulinariske behov bliver tilgodeset på rejsen.

Livet ombord på Al-Andalus

I hele rejsens varighed vil toget Al Andalus blive din stue, dit transportmiddel, dit socialiserede sted, din bar, dit soveværelse: et hotel på hjul, hvor du sover og vågner et andet sted hver dag. Landskabet, der går forbi vinduet i din suite eller loungen, hvor du drikker en kop kaffe, er aldrig det samme. Det simple faktum gør selve turen unik og ulig enhver anden oplevelse.

For at sikre passagererne en god nattesøvn vil toget forblive parkeret på en station om natten. Togloungerne er specielt designet til afslapning og uhindret nydelse af den stemningsfulde atmosfære, og giver også mulighed for at dele selskab med andre rejsende. Mange venskaber er blevet dannet over en drink ombord på Al Andalus.

Efter middagen en aften med underholdning. Hver aften er festaften med forskellige liveoptrædener under hele turen. I betragtning af togets længde vil disse ikke påvirke dem, der foretrækker at trække sig tilbage tidligere frem for privatlivets fred i deres suite. Du kan også vælge at få en stille drink på en af de andre salonbiler, eller gå en tur i hvilken by vi end overnatter. Toget forbliver parkeret på stationen til næste morgen.

Generelt anbefales behageligt tøj og sko til dagtimerne, når vi skal ud og rejse på vores udflugter, mens du om natten kan vælge mere formel påklædning, selvom der ikke kræves nogen særlig dresscode på noget tidspunkt.

Anden information om rejsen

DOKUMENTATION

Alle rejsende skal have dokumenter, der bekræfter deres identitet. For udlændinge er den dokumentation, der kræves for at rejse med tog, den samme som den, der kræves for at rejse ind i Spanien fra oprindelseslandet. Spanske statsborgere kan bruge deres nationale ID-kort eller pas.

VALUTA

Den lovlige valuta i Spanien er euro. Der er ingen pligt til at give drikkepenge.

MEDICIN OG SUNDHED

I Spanien købes medicin på apoteker. Rejsende fra EU-lande eller stater, der har indgået aftaler med Spanien, vil nyde godt af de samme farmaceutiske fordele som spanske statsborgere. Alle tog har en førstehjælpskasse ombord, og besætningen er blevet trænet i at bruge den. Desuden er vi i løbende kontakt med sundhedscentre placeret langs de forskellige ruter, hvis en rejsende har brug for særlig lægehjælp.

VACCINER

Ingen vaccination er nødvendig i Spanien; Ikke desto mindre er det, som overalt i verden, tilrådeligt at have fået et stivkrampestik for nylig og at have taget de officielle immuniseringsvacciner.

TOBAK

Rygning er forbudt i Spanien i alle lukkede offentlige rum (inklusive offentlige køretøjer og offentlig transport). Derfor skal rejsende undlade at ryge, mens de er om bord i henhold til den gældende lovgivning. Hver togrejsestrækning overstiger dog ikke 3-4 timer.

SECURITY

Samlet set er Spanien et af de sikreste lande i Europa for turister. Vores tog har sikkerhedsservice og pengeskab om bord, foruden sikkerhedsovervågning på alle stationer undervejs.

KOMMUNIKATION

Togene Costa Verde Express, Transcantábrico Gran Lujo, Al Ándalus og El Expreso de La Robla har WiFi-internet og en computer i deres sociale vogne, så rejsende kan få adgang til internettet, tjekke e-mail osv. Alle kahytter i El Transcantabrico Clásico og El Transcantábrico Gran Lujo har også WiFi-forbindelse (afhængig af dækning).

Hvis du vil ringe til udlandet fra Spanien, skal du taste 00 efterfulgt af landekode og telefonnummer. Hvis du ønsker at ringe til et nummer i Spanien fra udlandet, skal du taste +34 (landekoden for Spanien) og derefter det 9-cifrede telefonnummer.

Vi anbefaler, at udenlandske rejsende, der ønsker at bruge deres mobiltelefoner, kontakter deres operatør for at aktivere den internationale roaming-tjeneste og forhøre sig om omkostninger.

REJSEFORSIKRING

Rejsende på Luksusturisttogene er kun dækket af den obligatoriske passagerforsikring (SOV på spansk). Derfor er det tilrådeligt at tegne en specifik rejseforsikring til dækning af aflysning, uheld uden toget, sygdom eller lignende hændelser, som anbefalet af dit rejsebureau eller forsikringsselskab.

TILGÆNGELIGHED

Selvom alle vores luksusturisttog er renoveret og udstyret med den nyeste teknologi, er de stadig vintage stykker; deres interiør er indrettet på en måde, der gør det umuligt at bevæge sig rundt på kørestole eller rollatorer.

Alligevel vil det være muligt at rejse for en bevægelseshæmmet person, der er rimeligt selvforsynende eller rejser sammen med en anden passager, og som kun har brug for støtte fra en kørestol, når de er kommet ud af toget. I dette tilfælde, hvis det ønskes og med rimelig varsel ved reservation, kan en kørestol stilles til rådighed for kunden. Det er dog vigtigt, at sådanne personer ikke rejser uden hjælp, og at deres rejseledsager står til rådighed for at hjælpe på og af toget, skubbe kørestolen osv., da der ikke er dedikeret personale til rådighed til dette formål.

MINDREÅRIGE

Ved rejser med et barn vil der blive opkrævet et tillæg eller fastsat pris afhængigt af det valgte tog. Reservationscentret for turisttog vil være i stand til at informere dig om mulige overnatningsarrangementer og særlige priser i disse tilfælde.

Kun hytterne i El Transcantabrico Gran Lujo og toget Al Andalus' Deluxe Suites tilbyder plads nok til, at forældre kan placere deres egen rejseseng eller en ekstra seng.

KÆLEDYR

Ingen kæledyr er tilladt, bortset fra førerhunde, der ledsager deres ejer.

STRØMFORSYNING

Strømforsyningen i Spanien er 230V 50Hz, med Type F runde 2-benede stikkontakter.

Besætningen

Besætningen på vores luksusturisttog består af et team af fagfolk, der er uddannet og klar til at yde en perfekt og personlig opmærksomhed på forskellige sprog.

Holdet ledes af Trip Supervisor, som er ansvarlig for at bringe dette jernbanekrydstogt sikkert i havn. Denne person kan regne med hjælpen fra alt det andet mandskab: chaufføren, guiden, overtjeneren, kokke og tjenere, musik- og underholdningsarrangør, vedligeholdelsespersonale, buschauffør og sikkerhedspersonale, som alle vil sørge for, at passagererne ikke har noget at lave andet end at nyde deres rejse.

Rejselederen og guiden bliver uadskillelige ledsagere af gruppen, ledsager rejsende under hele rejsen og tilbyder enhver information og rådgivning, de måtte have brug for. Det varierede underholdningsprogram ombord vil til gengæld sikre en engagerende og fornøjelig tid, der tilskynder passagerernes aktive deltagelse.

Hele vores besætning, i koordination med Trip Supervisor, er til rådighed for rejsende 24/7, hvilket sikrer det samme høje niveau af kvalitet og personlig opmærksomhed i og uden for toget.

Besøg og udflugter

BESØG DET LOKALE TURISTKONTORS HJEMMESIDE

Bestil din Al-Andalus rejse her

Der tages forbeholdfor ændringer i program, udflugter og kupe-beskrivelser m.m.

Tilbage