Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Hvorfor Mountainbike ferie i Nordspanien

MTB rejser til Spanien er blevet en populært som aldrig før, og det er ikke uden grund....

2018-05-23

Det fremragende spanske klima gør Spanien perfekt til mountainbike næsten hele året rundt. Variationen i landskabet er mange med alt fra kyster og bakker til høje bjergområder. Faktisk går mange af MTB-ruterne gennem beskyttede naturområder og naturparker. Vidste du, at Spanien har det næststørste antal biosfærereservater i verden og 15 nationalparker? Flere at disse nationalparker kan, med tilladelse, benyttes til Mountainbike. 

Nordspanien er et sandt mekke for mountainbikere. Mountainbike entusiaster fra Spanien har i årevis valfartet til Nordspanien for at køre mountainbike i uberørte og naturskønne omgivelser. Nationalparket Picos de Europa er kendt for sin smukke natur, og her findes mountainbikeruter på alle niveauer. Skønnest er det, at køre i de næsten uberørte områder, og netop sådan en tur har 'Spain is More' sammensat i samarbejde med vores dedikedere mountainbike-venner. De har kørt mountainbike på topniveau og i hele verden. Målet var at lave en rute i et område, hvor man fik noget helt specielt - og det gør man netop i Picos de Europa-bjergenes sydlige del. 

Adgangen hertil er sværere end nordfra, så strømmen af turister som besøger området, går normalt mod byerne Potes og Cangas de Onis. Denne tur er en rundttur i et nærmest ukendt - og i særdeleshed uberørt -område, som er ideelt til Mountainbike. 

Solen skinner meget mere på denne side af bjergene, der er meget lidt trafik og det er langt fra unormalt, at man kører en hel etape på cyklen uden at møde andre mennesker. Om aftenen overnattes i små idylliske bjerglandsbyer, hvor man prøver nogle af områdets specialiteter. 

Din MTB står klar til dig på hotellet - kvalitetet af cyklen er i top og undervejs er der 24/7 support såfremt det bliver nødvendigt. Din bagage fragtes fra hotel til hotel.

Turen har alt hvad en mointainbike tur i Spanien bør indeholde. Læs mere her.

Tilbage