Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Oplev Game of Thrones i virkeligheden

Gå ikke glip af denne spektakulære kulisse fra Game of Throne. Gaztelugatxe.

2017-10-09

Den spektakulære baskiske halvø San Juan de Gaztelugatxe, har i lang tid været på listen over ting man ikke bør gå glip af under et besøg i Nordspanien. Nu er den dukket op i søgelyset for et bredere publikum, da den holder Daenerys Targaryens Dragonstone i den 7. sæson af Game of Thrones.

Det er let at forstå, hvorfor de valgte San Juan de Gaztelugatxe som optagelsesscene til Game of Thrones. Udover en fortryllende skønhed rummer stedet noget mystisk, et magisk glimt, der føles hentet fra eventyrets verden.

 

Når du ser Jon Snow og Daenerys Targaryen - med dragerne svævende omkring dem - gå op ad den stejle, smalle og zigzaggende stentrappe, der forbinder øen med fastlandet, indser du straks: dette vil være en af ​​de bedste "must-see"- steder i de kommende år. Og så skete det. Dette års besøgsrekorder er allerede blevet slået, og turister og GoT-fans fortsætter med at finde vej til dette naturlige vidunder og Baskerlandet

 

På toppen af ​​halvøen ser en eremitage fra det 10. århundrede ud over Biscayabugten. Selvom mange i dag har gået den udmattende trappe hele vejen op, er mange uenige om, hvor mange trin den egentlig indeholder. Vi fik det til 241 (temmelig svedige...) skridt – næste gang er det din tur til at tælle.

I det øjeblik du når det højeste punkt vil du blive budt velkommen af ​​en frisk brise, fredelig atmosfære og en fantastisk udsigt. Når du ser tilbage, vil du se - og høre - bølgerne slå ind i klipperne på den frodige kystlinje. Det er endnu smukkere end i det populære tv-program. Når man står der med vinden i håret og kigger ud over omgivelserne, er det faktisk ikke så svært at se sig selv som en erobrer af Westeros.

Tag chancen for at opleve Game of Thrones i det virkelige liv, kontakt os her, eller se vores ture i Baskerlandet!

Tilbage