Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

5 årsager til at vælge Camino Lebaniego

Kender du pilgrimsruten 'Camino Lebaniego', der går fra Biscayabugten til Picos de Europa Nationalparken i Cantabrien? Nej? Så er denne artikel til dig - vi giver dig 5 grunde til, at du bør gå tjekke den ud, før alle andre gør det.

2018-06-06

Smuk Natur

Camino Lebaniego er måske den smukkeste af alle caminoer - på denne vandretur ændres omgivelserne totalt karakter over relativt korte afstande. Udgangspunktet er ved de smukke sandstrande langs den spanske nordkyst. Herfra går du langs floder med små vandfald, over grønne bakker til de dramatiske bjerge. Klik her for at læse mere om naturen.

Mere end 'bare' en vandretur

Libanan i Fuente Dé, Nordspanien.Camino Lebaniego er perfekt til alle, der ønsker at gå på Caminoen, men samtidig ønsker at opleve noget helt andet. På denne tur vil du vandre langs denne smukke pilgrimssti og opleve Picos de Europa bjergene. Langs vejen kan du lave flere sjove aktiviteter, der ikke kan findes på andre Camino ruter. Nyd landsbyer som Lebeña, Potes, Mogrovejo osv. Og overnat i livlige byer som Bilbao og/eller Santander, hvor du kan besøge Guggenheim Museum og nyde smukke sandstrande.

En uopdaget og skjult camino

 

Camino Lebaniego i Norra Spanien.

Mens Camino Frances (den franske rute) er blevet mere og mere populær, især i sommermånederne, er Camino Lebaniego stadig næsten uudforsket. Her kan du gå en hel dag uden at møde en eneste pilgrim! De eneste lyde, der høres er fuglekvidder og lejlighedsvis en "Muuu" fra køerne.

Fleksibel og varieret rute med kort rejseperiod

Camino i Kantabrien, Norra Spanien.

Mange mennesker har ikke fri til en længere ferie og Camino Libeniego er perfekt til dem som har 1 uge til disposition. Camino Lebaniego tager 6 vandredage, og derefter kan du få yderligere to dage med vidunderlige oplevelser i Picos de Europa. Desuden er det nemt at blive et par ekstra overnatninger i Potes, Bilbao eller Santander. Perfekt til alle, der kun har en uge til rådighed for hans eller hendes Camino.

Usædvanligt god mad

Det er ingen hemmelighed, at cantabriske retter er blandt de bedste i Spanien. På Camino Lebaniego-ruten er der flere restauranter / barer, hvor man kan nyde lokale delikatesser. Klik her og læsmere om de retter, du ikke bør gå glip af.

Oplev Camino Lebaniegofør alle andre gør det. Klik her for at læse mere om vores Camino Lebaniego tur. Udfyld denne kontaktformular, og vi returnerer med et tilbud efter dine ønsker. ¡Buen Camino Lebaniego!

 

 

Tilbage