Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Camino de Santiago Inglés

Svar på alt hvad du behøver at vide, inden du begiver dig ud på din rejse

2023-11-23

Den Engelske Vej består af to hovedruter: Ruta Ferrolana (112 km) og Ruta Coruñesa. Begge ruter har forskellige startpunkter, men de konvergerer begge i byen Santiago de Compostela. Spain is More arbejder kun med Ruta Ferrolana, da denne rute vil give dig mulighed for at opnå La compostela, når du ankommer til Santiago, hvilket Ruta Coruñesa ikke gør.

Kast dig ud i en pilgrimsrejse ad den Engelske St. Jakobsvej. Vores omfattende turbeskrivelser, guidemateriale og ekspertrådgivning, forbereder dig til en mindeværdig rejse, der dækker den samlede afstand og sværhedsgraden af denne rute som du hos Spain is More finder under navnet Camino de Santiago Inglés.

 

Afstand og sværhedsgrad på den engelske Camino de Santiago

Den engelske Camino de Santiago strækker sig over 120 km fra Ferrol til Santiago de Compostela og rangerer en sværhedsgrad på 3 ud af 5. Den primære årsag til denne vurdering er logistikken ved at opdele etaperne, på grund af den begrænsede tilgængelighed af overnatningssteder. Vi har taget os af denne detalje og tilbyder indkvartering valgt med omhu. Så selvom terrænet ikke er så udfordrende i form af eks. meget stejle etaper, så er der tale om en øget sværhedsgard grundet de de lidt længere afstande, end hvad det kan være tilfældet på de mere besøgte camino ruter. 

 

Naturskønhed på den engelske rute til Santiago

Pilgrimmene oplever en fantastisk natur, igennem det meget varierende landskab på den engelske rute til Santiago. Fra betagende kystudsigter til frodige bakker og historiske byer, tilbyder denne rute en berigende visuel og kulturel oplevelse.

 

Faciliteterne på den engelske St. Jakobsvej

Planlæg din pilgrimsrejse med forståelse for de begrænsede faciliteter, der er tilgængelige på den engelske St. Jakobsvej. Udbuddet af indkøbsmuligheder og beværtninger er begrænsede langs caminoen. Sørg for at medbringe tilstrækkeligt med vand og mad, især når du krydser de mindre befolkede etaper på din vej.

 

Vejrforhold på den engelske rute fra Ferrol til Santiago

Forbered dig på det tempererede, men omskiftelige klima på den engelske St. Jakobsvej. Forvent solrige dage med lejlighedsvise regnbyger, hvor detaljerede klimaoplysninger er afgørende for planlægningen af hver etape på din rejse fra Ferrol til Santiago de Compostela.

 

Etappeplanlægning på den engelske Camino.

Planlægningen af etapperne er afgørende for en tilfredsstillende oplevelse. Det er muligt at dele nogle etapper for at tilpasse dem til dine behov og kapacitet. Du vil kunne se detaljerede oplysninger om etapperne i 'Detaljeret rejseplan' her

 

Find din rejse langs den engelske Camino

Tilbage