Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Camino Inglés(Ferrol - Santiago)

Kort Camino Inglés: Ferrol - Santiago

Pilgrimsvandring på 112 km ad den Engelske Camino fra Ferrol

Den Engelske Caminorute - Camino Inglés - er det smukke alternativ til de mere populære camino-ruter til Santiago. Denne camino starter i Ferrol i det nordlige Galicien og bevæger sig mod syd gennem det smukke landskab mod Santiago de Compostela. 

Rejsen begynder i den historiske by Ferrol, hvor pilgrimmene dykker ned i de brostensbelagte gyder og den middelalderlige atmosfære. Herfra snor stien sig gennem frodige grønne landskaber, gamle skove og charmerende landsbyer indtil Santiago, hvilket tilbyder pilgrimmen en dyb forbindelse med naturen og den rige historie af Caminoen.

Klik på ´Anmod om tilbud!´ (i den højre kolonne) og modtag et personligt tilbud uden forpligtelse for din rejse.
 

Spain is More tilyder: 

✔ Næsten daglige afgang fra april til oktober.

Nøje udvalgte hoteller, altid med private badeværelser. 

✔ En personlig digital guide fra Spain is More med praktiske oplysninger om ruten samt anbefalinger.

✔ Tilpasning af etaper: Nogle gange.

 

Gå ikke glip af ...

✔ Den berømte tortilla fra Betanzos

✔ Ferrols fæstningsværk og naturlige havn

 

Få mere information om Camino Ingles,
afstande, terræn, vejr mm.

 

Inklusiv
 1. 7 overnatning i dobbeltværelse – altid inkl. eget bad/toilet.
 2. 7 x morgenmad.
 3. Fly København/Hamburg - A Coruña / Santiago - København/Hamburg - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*/**
 4. Transport fra A Coruña lufthavn til Ferrol. 
 5. Spain is Mores digitale guidebog 
 6. Pilgrimspas.
 7. Guided tur til Finisterre.
 8. 24/7 nødtelefonnummer.
 9. Skatter og afgifter.

  *Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). **La Coruña/Santiago kun fra København og Hamburg.
Ej inklusiv
 1. Transport fra hotel i Santiago til Santiago lufthavn (taxi ca. 20€ - bus ca. 5€). Bustider og placering af busstop fremgår af guidematerialet.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din Camino personlig: Udvid opholdet, opdel etaper, tilføj spændende oplevelser mv.
 2. Bagageservice kan tilkøbes. Hvis du tilkøber bagageservice bliver din taske/kuffert fragtet fra hotel til hotel på programsatte vandredage. Pris 450 kr./enhed af max 15 kg.
 3. Forlængelse af ophold i Ferrol, A Coruña eller Santiago de Compostela..
 4. Fysisk Guidebog. Hvis du foretrækker den trykte guidebog, kan den købes for 30 euro pr. eksemplar. (Du kan tilføje det, når du køber rejsen).
 5. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Camino Inglés

(Ferrol - Santiago)

fra
8.100 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 2.500 DKK

Dagsprogram

Ferrol - Santiago

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1.- Ankomst til Ferrol

Ferrol har historiske set altid været en vigtig kystby i Galicien på grund af sin havn. Havnens strategiske militære placering har gjort byen til centrum for utallige søslag gennem århundreder. Ferrol har en hyggelig og livlig bymidte med gode restauranter.  

Dag 2.- Ferrol - Pontedeume 29 Km

Ferrol's havn kan dateres tilbage til den 9. århundrede, og herfra begynder caminoen ud af byen i retning mod klosteret San Martino de Xubio fra det 8. århundrede. Først går ruten langs den smukke bugt indtil klosteret, hvorfra der Camino Inglés fortsætter til Eume-flodens udmunding.

Etapen er relativ lang, men kan let forkortes med ca. 10 km. ved at krydse broen efter Ferrol. Alternativt kan den deles op med en overnatning cirka midtvejs.

Der er flere restauranter undervejs så det er en fin etape at starte sin Camino Inglés på. Pontedeume har en smuk bro og har en autentisk galicisk landsbycharme.

Afstand: 29 Km

HØJDEPROFILm
PontedeumeFerrol
Dag 3.- Pontedeume - Betanzos 20 Km

Etapen er kort og behagelig uden svære passager, uden at det bliver flat. Den akkumulerede stigning er på ca. 450 højdemeter. Ruten går gennem landlige omgivelser med få byer og dermed få service-muligheder.

I en kulturel henseende er Betanzos, den mest interessante. Det er en af de mest interessante byer i Galicien med et fantastisk middelalderligt centrum. Betanzos var hovedstad i en af de syv provinser, der udgjorde det gamle kongerige Galicien, og har derfor masser af monumenter og steder at besøge.

Det er muligt at dele etapen op cirka midtvejs.

Afstand: 20 Km

HØJDEPROFILm
BetanzosPontedeume
Dag 4.- Betanzos – Bruma 29 Km

Etapen går gennem idylliske landdistrikter - væk fra kysten og dets mange tilbud. Udover en enkelt større stigning, er der ikke de store vanskeligheder. Camino Inglés forlader således det maritime landskab og trænger ind i baglandets fortryllende natur og små landsbyer. 

Etapen er lang men kan opdeles i to etaper af cirka 10 og 19 km. Hotellet vil i så fald ikke ligge på selve ruten (3 km.), men transport kan arrangeres til og fra caminoen. 

Afstand: 29 Km

HØJDEPROFILm
BrumaBetanzos
Dag 5.- Bruma - Sigüeiro 24 Km

Etapen er relativ flad og fortsætter gennem små landsbyer, hvor faciliteterne er begrænsede.

Etapen kan opdeles i to med en overnatning cirka midtvejs.

Afstand: 24 Km

HØJDEPROFILm
SigüeiroBruma
Dag 6.- Sigueiro – Santiago 16 Km

En kort etape uden de store vanskeligheder, hvilket er herligt, da man hurtigt når til Santiago for at nyde den smukke by. De første to tredjedele af etapen passerer gennem hyggelige landlige og skovklædte områder. Den sidste tredjedel går gennem Santiago's industri- og forstadsområde.

Etapens kulturelle højdepunkt er selvfølgelig den monumentale by Santiago de Compostela, der erklæret et verdenskulturby, med den vidunderlige symbolske katedral i midten.

Afstand: 16 Km

HØJDEPROFILm
SantiagoSigueiro
Dag 7.- Santiago de Compostela og Finisterre

At afsluttte sin pilgrimsrejse i Finisterre sætter det helt rigtige punktum på din pilgrimstur. Turen går i minibus med engelsksproget guide fra Santiago til Finisterre om formiddagen og er tilbage i Santiago midt på eftermiddagen. 

På den smukke, barske og sagnomspundne kyst ”Costa de la Muerte” (dødens kyst), er skæret fyldt med skibsvrag og historier om legender, der blev fanget i den rå og naturlige skønhed. På kystens vestligste punkt findes Finisterre, verdens ende, som romerne kaldte stedet, da det var det vestligste punkt i den kendte verden på den tid. Stedet er for mange pilgrimme et symbolsk sted at afslutte sin pilgrimsvandring – og ikke mindst er det stedet, hvis man gider bevæge sig ned fra de høje klipper, at finde en muslingeskal, som den ideelle souvenir på endt pilgrimsfærd.  

Aftenen nydes i Santiago de Compostela.

Dag 8.- Hjemrejse fra Santiago

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg