Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

LEON NOTICIAS: Europas tinder på cykel

Spain is More, tilbyder et nyt MTB-eventyr i Picos de Europa Nationalparken -  fem etaper, fyldt med umådelig skøn natur og gastronomisk oplevelser

2018-05-30

Picos de Europa på mountainbike

Sport, gastronomi og natur kobles sammen når Spain is More tilbyder en mountainbike-oplevelse i den vilde og uberørte side af Picos de Europa-bjergene. Rejseforslaget fra det internationale rejsebureau 'Spain is More', koncenterrer sig om Leon-området i de Cantabriske Bjerge, som man har fundet ideelt til at udvikle sit produkt.

I samarbejde med lokale specialiserede folk lancerer de deres eget produkt, med hvilket deres gæster kan forvente en 'vild' oplevelse. Mountainbike er midlet til at opleve og nyde steder, som ellers er ukendte, selv for spanierne. Ifølge Spain is More er det en måde at 'åbne' denne nationalpark, der er kendt som en uovertruffen naturlig juvel i Spanien, for resten af ​​verden.

Etaperne er på cirka 45 kilometer i det vilde, overraskende og uberørte område. Man kan enten medbringe sin egn cyekel eller man kan leje en af selskabets mountainbikes. Transporten af både personer og bagage er der taget hånd om.  

Spain is More booket på herlige små bjeghoteller, således oplevelsen bliver så autentisk og natur-nærværende som mulig. Aftensmaden på selve cykelturen er inkluderet, hvor man vil prøve nogle af de rettet der har gjort området så kendt for dets gastronomi.

En tur gennem naturen, der kombineres med historie og kultur i regionshovedstaden i Leon, hvor turen starter og slutter. Her er der mulighed for at nyde de historiske monumenter, tapas, restauranterne og vinene.

Syv dage i alt fuld oplevelser: ankomst til León på den første dag, den næste dag starten på fem-dages rute og til sidste vendes tilbage til León for endnu en overnatning.

Læs mere om turen og BOOK her.

Tilbage