Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Costa Verde Express: Luksus togrejse langs Spaniens Grønne Nordkyst

Detaljeret information om rejserne med Costa Verde Express i Nordspanien.

2023-10-11

Costa Verde Express-toget

Costa Verde Express-toget er en ægte juvel på skinner. Udstyret med den ultimative elegance fra guldalderen for jernbanerejser og komforten fra moderne tider, rejser du majestætisk langs de nordspanske skinner på en autentisk luksusrejse, hvor alle sanser kan nydes.

Dets førsteklasses besætning, eksklusiv opmærksomhed mod rejsende, udsøgt gastronomi og en rejserute designet til at dykke ned i det mest hjertevarme Baskerlandet, Cantabria, Asturien og Galicien, udgør grundlaget for, at Costa Verde Express er et luksusreferentpunkt for at udforske det nordlige Spanien.

De omhyggeligt ombyggede lounger og værelser på Costa Verde Express gør hver rejse til en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan hvile og nyde turen i komfort.

Hele toget, både værelser og fællesområder, er intern forbundet, hvilket tillader fri bevægelse for alle passagerer.

 

Bestil din Costa Verde Express her

 

Kupéer/Værelser 'Grand Class Room'

Hyggelige værelse/kupéer med træfinérpaneler, der skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Dobbeltseng (1,20 m x 1,85 m), skrivebord, garderobe, bagagerum, minibar og pengeskab. Værelset er klimatiseret med en separat regulering og har et fuldt privat toilet, udstyret med en hårtørrer og et sæt velkomstprodukter og toiletartikler.

Costa Verde Express - Suites

Costa Verde Express - Rooms

Costa Verde Express Interior

Loungesvogne - Costa Verde Express

Loungerne på Costa Verde Express er elegante og stemningsfulde rum, hvor der serveres morgenmad, frokost eller middag, eller hvor du kan nyde en drink eller snakke med dine medrejsende.

I disse fællesområder tilberedes morgenmad og frokost eller middag af vores kok og serveres dagligt. Bemærk, at baren er åben fra tidlig morgen til sent om natten. Der tilbydes live musik, forestillinger og fester i baren hver aften.

Togrejsernes indhold

 • Overnatning ombord i 'Suite Gran Clase'.
 • A la carte og buffet morgenmad hver dag.
 • Alle middage og frokoster med udsøgt mad, enten ombord på toget eller i top-restauranter (inkluderer vin, vand, sodavand og kaffe).
 • Velkomstdrink og snack.
 • Afskedsfest med gallamiddag.
 • Toilettaske fra Renfe Viajeros (med toiletartikler og tøfler).
 • Gratis mineralvand i minibaren i kupéen.
 • Aktiviteter ombord: musik og liveoptrædener, fester i pub-vognen, show cooking og cocktails, dans m.m.
 • Billetter til museer, seværdigheder og shows.
 • Udflugter og planlagte ture.
 • Luksusbus, der følger toget under hele turen.
 • Skatter og service.
 • Daglige aviser og magasiner.
 • Sikkerhedstjeneste.
 • Flersproget guide under hele turen.
 • Fremragende besætning (ekspeditionsleder, guide, tjenere, kokke, teknikere osv.).
 • Andre services mod ekstra betaling: Tøjvask og barservice.

Gastronomi på Togrejserne

 • Både i spisevognene og i de anerkendte restauranter langs ruten er gastronomien i hænderne på de mest berømte kokke i Nordspanien.
 • Rejsen er en tur gennem de gastronomiske identiteter i Galicien, Asturien, Cantabria, Baskerlandet og Castilla y León.
 • Morgenmaden suppleres med personlig betjening fra vores tjenere. Lokale specialiteter præsenteres i form af søde sager, tortillas, tærter, oste, kødpålæg osv.
 • Frokost og middag serveres både i de elegante spisevogne og i respekterede restauranter.

Livet ombord på Costa Verde Express:

I syv nætter og otte dage vil Costa Verde Express blive dit opholdsrum, dit transportmiddel, dit socialiseringssted, din bar, dit soveværelse: et hotel på hjul, hvor du sover og vågner op på et nyt sted hver dag. Landskabet, der passerer forbi vinduet i din suite eller i loungen, hvor du drikker kaffe, er aldrig det samme. Denne simple kendsgerning gør turen unik og ulig noget andet.

For at sikre passagererne en god nats søvn, vil toget forblive parkeret på en station om natten. Togsalonerne er særligt designet til afslapning og ubegrænset nydelse af den stemningsfulde atmosfære, og tilbyder også muligheden for at dele selskab med medrejsende. Mange venskaber er blevet dannet over en drink ombord på Costa Verde Expresso.

Efter middagen venter en aften med underholdning. Hver aften er festaften med forskellige liveoptrædener gennem hele turen. På grund af togens længde vil dette ikke påvirke dem, der foretrækker at trække sig tilbage tidligere til deres suite. Du kan også vælge at nyde en stille drink i en af de andre salonvogne eller tage en gåtur i den by, vi tilbringer natten i. Toget vil forblive parkeret på stationen indtil næste morgen.

Generelt anbefales komfortabelt tøj og sko om dagen, når vi er ude på vores udflugter, mens du om aftenen kan vælge mere formel påklædning, selvom der ikke kræves en bestemt dresscode. Den eneste undtagelse er for adgang til El Gran Casino de Santander på ruter, der inkluderer denne by, hvor der kræves mere elegant tøj (jakkesæt og slips er ikke nødvendigt, men f.eks. shorts eller træningssko er ikke tilladt).

Anden information om togrejserne:

PENGE

Den officielle valuta i Spanien er euro. Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge.

MEDICIN OG SUNDHEDSOMSORG

I Spanien købes medicin på apoteker. Rejsende fra EU-lande eller stater, der har aftaler med Spanien, vil nyde godt af de samme farmaceutiske fordele som spanske borgere. Alle tog har et førstehjælpskasse om bord, og personalet er trænet i at bruge det. Derudover er vi i løbende kontakt med sundhedscentre langs de forskellige ruter, hvis en rejsende har brug for særlig medicinsk opmærksomhed.

VACCINER

Ingen vaccination er nødvendig i Spanien; ikke desto mindre, som overalt i verden, er det tilrådeligt at have fået en nylig stivkrampevaccine og have gennemført de officielle immuniseringsvacciner.

TOBAK

Rygning er forbudt i Spanien i alle lukkede offentlige rum (herunder offentlige køretøjer og offentlig transport). Derfor skal rejsende om bord, ifølge den nuværende lovgivning, afholde sig fra at ryge. Dog varer hver togrejsestrækning ikke mere end 3-4 timer.

SIKKERHED

Generelt er Spanien et af de sikreste lande i Europa for turister. Vores tog har en sikkerhedstjeneste og et pengeskab om bord, ud over sikkerhedsovervågning på alle stationer langs ruten.

KOMMUNIKATION

El Costa Verde Express, El Transcantábrico Gran Lujo, Tren Al Ándalus og El Expreso de La Robla-toget tilbyder WiFi-internet og en computer i deres sociale vogne, så rejsende kan få adgang til internettet, tjekke e-mails osv. Alle kabiner på El Costa Verde Express og El Transcantábrico Gran Lujo har også WiFi-forbindelse (afhængig af dækning).

Hvis du ønsker at ringe til udlandet fra Spanien, skal du taste 00 efterfulgt af landekoden og telefonnummeret. Hvis du vil ringe til et nummer i Spanien fra udlandet, skal du taste +34 (landekoden for Spanien) og derefter det 9-cifrede telefonnummer.

Vi anbefaler, at udenlandske rejsende, der ønsker at bruge deres mobiltelefoner, kontakter deres operatør for at aktivere den internationale roamingtjeneste og spørger om priser.

I Spanien kan rejsende også købe et forudbetalt SIM-kort, hvilket er nyttigt for kortvarige ophold.

REJSEFORSIKRING

Rejsende på de Luksuriøse Turisttoge er kun dækket af den Obligatoriske Passagerforsikring (SOV på spansk). Derfor er det tilrådeligt at tegne specifik rejseforsikring for at dække aflysning, ulykker, sygdom eller lignende hændelser, som anbefalet af din rejseagent eller forsikringsselskab.

TILGÆNGELIGHED

Selvom alle vores luksustog til turister er renoveret og udstyret med den nyeste teknologi, er de stadig vintage-tog; deres interiør er indrettet på en måde, der gør det umuligt at bevæge sig rundt i kørestole eller med ganghjælpemidler.

Ikke desto mindre kan en person med nedsat mobilitet, der er rimeligt selvhjulpen eller rejser sammen med en anden passager og kun har brug for en kørestolsstøtte uden for toget, stadig rejse. I dette tilfælde, hvis det ønskes, og med rimelig varsel ved reservation, kan en kørestol stilles til rådighed for klienten. Det er dog vigtigt, at sådanne personer ikke rejser uden assistance, og at deres rejsefølgesvend er til rådighed for at hjælpe dem om bord på toget, skubbe kørestolen osv., da der ikke er dedikeret personale til dette formål.

MINDREÅRIGE

Når man rejser med et barn, vil der blive opkrævet et tillæg eller en fast pris, afhængigt af det valgte tog. Reservationssenteret for turisttog vil kunne informere dig om mulige indkvarteringsarrangementer og særlige priser i disse tilfælde.

Kun kabinerne i El Transcantabrico Gran Lujo og Tren Al Andalus' Deluxe-suiter tilbyder tilstrækkelig plads til, at forældre kan placere deres egen rejseseng eller have en ekstra seng.

KÆLEDYR

Ingen kæledyr er tilladt, undtagen førerhunde, der følger deres ejer.

STRØMFORSYNING

Strømforsyningen i Spanien er 230V 50Hz, med runde 2-polet stikkontakter af Type F.

BESÆTNING

Besætningen på vores luksustog til turister består af et hold professionelle, der er trænet og klar til at yde en perfekt og personlig service på forskellige sprog.

Holdet ledes af Trip Supervisor, som har ansvaret for at føre denne jernbanerejse sikkert til havn. Denne person kan regne med hjælp fra hele besætningen: chauffør, guide, hovedservitrice, kokke og tjenere, musik- og underholdningsarrangør, vedligeholdelsespersonale, buschauffør og sikkerhedspersonale, der alle vil sørge for, at passagererne ikke har andet at gøre end at nyde deres rejse.

Trip Supervisor og guiden vil blive uadskillelige ledsagere for gruppen og følge rejsende hele vejen, og de vil tilbyde al den information og rådgivning, de måtte have brug for. Det varierede underholdningsprogram om bord vil igen sikre en engagerende og fornøjelig tid og opfordre til passagerernes aktive deltagelse.

Hele vores besætning, i samarbejde med Trip Supervisor, står til rådighed for rejsende 24/7 og sikrer den samme høje kvalitet og personlig opmærksomhed både inde og uden for toget.

BESØG OG EKSKURSIONER

Under vores rejse vil vi besøge og udforske steder ved havet eller i bjergene, charmerende pladser og gader, museer, katedraler, vinkældre og havne; mange historier vil blive afsløret af vores flersprogede guider, der ledsager os på hver tur. Frokost vil være dagens centrale begivenhed, og om eftermiddagen vil vi skifte mellem flere udflugter og aktiviteter om bord på toget eller bare nyde landskabet, der passerer forbi vores øjne.

Relevante Links:

BASKERLANDET

BESØG TURISTKOTORETS HJEMMESDE

 • San Sebastián
 • Bilbao-Guggenheim-Museum

CASTILE AND LEÓN 

BESØG TURISTKOTORETS HJEMMESDE

BASQUE COUNTRY
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

Bilbao-Guggenheim Museum

CANTABRIA
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

ASTURIAS
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

GALICIA
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

Bestil din Costa Verde Express her

Tilbage