Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Costa Verde Express Mini-Cruise: 3 dages luksus på skinner

Oplev det fantastiske tog 'La Costa Verde Express' på en halv strækning - unik oplevelse for dig, der gerne vil opleve livet på et af verdens bedste luksustog

2023-11-28

La Costa Verde Express - Minicruise

La Costa Verde Express kører normalt en strækninger langs hele den spanske nordkyst, mellem Bilbao og Santiago de Compostela. 

Men på enkelte dage i løbet af året, er det muligt at opleve det samme fantastiske tog, på en kortere strækning.

Mini-cruise-turen er på 2 overnatninger/3 dage i Gran Clase Suite, ombord på det samme fantastiske luksustog, La Costa Verde Express, som normalt kører mellem Bilbao og Santiago de Compostela. På minicruiset er det muligt at vælge mellem to strækninger: Bilbao og Oviedo eller Bilbao og León:

 


Turen mellem Bilbao og Oviedo følger samme program og rute, langs den spanske nordkyst, Costa Verde, som den normalt ville gøre, blot ender turen i Oviedo i stedet for at fortsætte til Santiago de Compostela - se dagsprogram mellem Bilbao og Oviedo i dette link

Datoer i 2024 på denne rute er følgende: 1. maj, 26. juli, 4. september 18. oktober.

 


Turen mellem Bilbao og León følger programmet fra Expreso de la Robla-rejsen ind i det smukke og autentiske indland. Her køres ad den oprindelige smalsporede La Robla-jernbane, der snor sig gennem bjergene og via historiske landsbyer. Jernbanen blev tidligere brugt til at fragte kul fra La Robla-minerne til havnebyen Bilbao. I forhold til Expreso de la Robla-togrejsen, vil du opleve en opgradering af restauranterne samt større suiter på toget - bl.a. dobbeltseng i stedet for køjeseng og større badeværelser (se dagsprogram mellem Bilbao og León i dette link). 

Datoer i 2024 på denne rute er følgende: 9. maj.

 


 

Klik her og læs mere om det smukke Costa Verde tog

 

Som på de øvrige togrejser, tilbyder Spain is More at arrange turen med overnatninger, før og efter togrejsen, samt transport - entel lokal transport med tog eller egen chauffør, samt flyrejse efter ønske. 

Prisen på selve togrejsen inkl. henpension, underholdning, samtlige besøg og meget andet jf. programmet; 2.300 €/person. Enkeltværelsetillæg er 1.800 €.

(Spain is More tager forbehold for prisændringer, ledige afgange og øvrige ændringer).

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Blog om luksus togrejserne i Spanien

Tilbage