Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Transcantabrico Gran Lujo: 5-stjernet luksushotel på skinner

Detaljeret information om rejserne med Transcantábrico Gran Lujo-toget i Nordspanien.

2023-11-16

Transcantabrico Gran-Lujo Toget 

Ombord på El Transcantábrico Gran Lujo nyder man ikke kun det overraskende og rummelige interiør, men også en personlig opmærksomhed, førsteklasses tjenester og eksklusive aktiviteter, der vil gøre denne rejse til en virkelig dejlig oplevelse.

Her er tale om en rejse tilbage til 1920'erne, hvor de historiske Pullman-vogne (sovevogne), der i dag bruges til sine lounger, første gang blev betjent. Sammen med suiterne skaber de et autentisk femstjernet hotel på skinner, med faciliteter, der lever op til de mest krævende forventninger.

Kupéer/værelser 'Suite Gran Lujo'

Alle kuper er rummelige suiter indrettet i træ, fordelt i stue, soveværelse og bad, udstyret med eget badekar eller bruser og udsmykket med eksklusive detaljer.

Dens rummelighed giver dig mulighed for at nyde en komfortabel dobbeltseng (150 x 200 cm) eller to enkeltsenge (80 x 200 cm), garderobeskab, bagagerum, skrivebord, pengeskab og minibar samt den mest avancerede komfort med LED-skærme, radio, justerbart klimaanlæg, multimediecomputer med gratis internetforbindelse og indvendig telefon.

 

Bestil din Transcantabrico Gran Lujo her

 

Suiterne består også af en stue med sovesofa, der kan blive til en ekstra seng, store vinduer og badeværelset er udstyret med badekar eller bruser, rummelig og komfortabel, med hydromassage-bruser/dampsauna, hårtørrer og varieret sæt førsteklasses velkomstartikler.

Loungerne

Loungerne i El Transcantábrico Gran Lujo er originale Pullman-vogne (sovevogne) fra 1923, autentiske juveler fra den historiske jernbanearv, specielt dekoreret og omformet til dette tog, inklusive et glasrum med panoramaudsigt.

I disse fællesområder tilberedes á la carte-morgenmad og frokost eller aftensmad af vores kok og serveres dagligt. Baren er åben fra tidlig daggry og til over midnat, og en 24-timers kundeservice er tilgængelig. Tesalonen, panoramabilen, baren, restaurantloungerne, pubbilen, hvor der tilbydes fester, musik eller liveoptrædener hver aften, fuldender et fantastisk luksustilbud.

Turen inkluderer

 • Suite Gran Lujo (Grand Luxury Suite) værelse på toget
 • Velkomstdrink og snack.
 • Crew service til at hente din bagage.
 • Toilettaske med toiletartikler og hjemmesko.
 • Alle ikke-alkoholholdige drikkevarer i suiten er gratis.
 • Alle morgenmad med à la carte-retter og buffetprodukter.
 • Alle fine-dining frokoster og middage serveres enten ombord på toget eller i topkvalitetsrestauranter (inklusive vin, vand, sodavand og kaffe).
 • Aktiviteter ombord: levende musik og forestillinger, fester i baren, dans og meget mere.
 • Billetter til museer, monumenter og shows.
 • Udflugter og planlagte besøg.
 • Aftensmad – afslutningsfest.

Din rejse inkluderer også en luksusbus, som følger toget under hele turen, for at lette rejser på nogle ture og udflugter. Hver dag vil du have de vigtigste aviser og magasiner til din rådighed. Vores flersprogede guide vil blive en uadskillelig følgesvend under hele turen sammen med resten af teamet (ekspeditionschef, guide, tjenere, kokke og teknisk personale).

Om aftenen kan du hvile. Toget forbliver parkeret til tidligt om morgenen, så du kan hvile ordentligt. Desuden vil de stationer, hvor du stopper, være åbne og have en sikkerhedstjeneste.

Gastronomien

Både i spisevognene eller i de fornemme restauranter langs ruten er gastronomien ansvaret for de mest anerkendte køkkener og kokke i det nordlige Spanien, et område, der allerede er rangeret blandt de bedste i Europa for kvaliteten af både dets fagfolk og dets produkter.

Selve rejsen er en rundvisning i de gastronomiske identiteter i Galicien, Asturien, Cantabrien og Baskerlandet, hvor forskellige kulturer har beboet, og hver efterlader deres egen træk på de typiske smagsoplevelser i det nordlige Spanien. En kulinarisk tradition fornyet og omarbejdet af internationalt berømte kokke, som rejsende vil nyde langs ruten.

Den fine morgenbuffet suppleres af den personlige opmærksomhed fra vores tjenere. Lokale specialiteter vil blive præsenteret under turen i form af slik, tortillas, tærter, oste, pålæg osv., og derved sikre, at hver dag er anderledes og original - også ved morgenbordet.

Frokost og aftensmad vil blive serveret både i de elegante tog-spisevogne og på respekterede restauranter, der udgør vores udvalg af restauranter under rejsen. Det innovative køkken i det nordlige Spanien og de traditionelle opskrifter fra Castilla er centrum for denne kulinariske og kulturelle rejse. Retter som asturisk fabada (gryderet), bjergcocido, bagt fisk, desserter som frixuelos (lokale crepes) eller Mondoñedo-tærte, berømt galicisk fisk og skaldyr eller ansjoser fra Cantabria er blot et lille udsnit af de omfattende og læskende kulinariske tilbud ombord på El Transcantábrico Gran Lujo. Alt dette parret med de fineste vine fra forskellige vinområder i det nordlige Spanien.

Menuerne er fastsat på forhånd, og søger en balance mellem det traditionelle køkken i hvert område, kreativiteten hos vores fagfolk og den innovation, der har gjort spanske kokke berømte internationalt. Ikke desto mindre skal særlige fødevarekrav på grund af sundhed eller personlige valg tages op, uden at det berører kvaliteten af de tilbudte måltider. Det eneste, du skal gøre, er at give os besked - helst ved booking - for at sikre, at dine kulinariske behov bliver tilgodeset på rejsen.

Livet ombord på Transcantabrico

Transcantábrico Gran Lujo vil, i syv nætter og otte dage, blive din stue, dit transportmiddel, dit sociale sted, din bar, dit soveværelse: et hotel på hjul, hvor du sover og vågner et andet sted hver dag. Landskabet, der går forbi vinduet i din suite eller loungen, hvor du drikker en kop kaffe, er aldrig det samme. Det simple faktum gør selve turen unik og ulig enhver anden oplevelse.

For at sikre passagererne en god nattesøvn vil toget forblive parkeret ved en station om natten. Togloungerne er specielt designet til afslapning og uhindret nydelse af den stemningsfulde atmosfære, og giver også mulighed for at dele selskab med andre rejsende. Mange venskaber er blevet dannet over en drink ombord på El Transcantabrico.

Efter middagen en aften med underholdning. Hver aften er festaften med forskellige liveoptrædener under hele turen. I betragtning af togets længde vil disse ikke påvirke dem, der foretrækker at trække sig tilbage tidligere frem for privatlivets fred i deres suite. Du kan også vælge at få en stille drink på en af de andre salonbiler, eller gå en tur i hvilken by vi end overnatter. Toget forbliver parkeret på stationen til næste morgen.

Generelt anbefales behageligt tøj og sko til dagtimerne, når vi skal ud og rejse på vores udflugter, mens du om natten kan vælge mere formel påklædning, selvom der ikke kræves nogen særlig dresscode på noget tidspunkt. Den eneste undtagelse er for at få adgang til Casino de Santander på de ruter, der omfatter denne by, hvor der er krav om mere elegant kjole (jakkesæt og slips er ikke påkrævet, men shorts eller kondisko er for eksempel ikke tilladt).

Anden information om rejsen

DOKUMENTATION
Alle rejsende skal have dokumenter, der bekræfter deres identitet. For udlændinge er den dokumentation, der kræves for at rejse med tog, den samme som den, der kræves for at rejse ind i Spanien fra oprindelseslandet. Spanske statsborgere kan bruge deres nationale ID-kort eller pas.

VALUTA / PENGE
Den lovlige valuta i Spanien er euro. Der er ingen pligt til at give drikkepenge.

MEDICIN OG SUNDHED
I Spanien købes medicin på apoteker. Rejsende fra EU-lande eller stater, der har indgået aftaler med Spanien, vil nyde godt af de samme farmaceutiske fordele som spanske statsborgere. Alle tog har en førstehjælpskasse ombord, og besætningen er blevet trænet i at bruge den. Desuden er vi i løbende kontakt med sundhedscentre placeret langs de forskellige ruter, hvis en rejsende har brug for særlig lægehjælp.

VACCINER
Ingen vaccination er nødvendig i Spanien; Ikke desto mindre er det, som overalt i verden, tilrådeligt at have fået et stivkrampestik for nylig og at have taget de officielle immuniseringsvacciner.

TOBAK
Rygning er forbudt i Spanien i alle lukkede offentlige rum (inklusive offentlige køretøjer og offentlig transport). Derfor skal rejsende undlade at ryge, mens de er om bord i henhold til den gældende lovgivning. Hver togrejsestrækning overstiger dog ikke 3-4 timer.

SIKKERHED
Samlet set er Spanien et af de sikreste lande i Europa for turister. Vores tog har sikkerhedsservice og pengeskab om bord, foruden sikkerhedsovervågning på alle stationer undervejs.

INTERNET / WIFI
El Transcantábrico Clásico, El Transcantábrico Gran Lujo, Tren Al Ándalus og El Expreso de La Robla-togene har trådløst internet og en computer i deres sociale vogne, så rejsende kan få adgang til internettet, tjekke e-mail osv. Alle kahytter i El Transcantabrico Clásico og El Transcantábrico Gran Lujo har også WiFi-forbindelse (afhængig af dækning).

Hvis du vil ringe til udlandet fra Spanien, skal du taste 00 efterfulgt af landekode og telefonnummer. Hvis du ønsker at ringe til et nummer i Spanien fra udlandet, skal du taste +34 (landekoden for Spanien) og derefter det 9-cifrede telefonnummer.

Vi anbefaler, at udenlandske rejsende, der ønsker at bruge deres mobiltelefoner, kontakter deres operatør for at aktivere den internationale roaming-tjeneste og forhøre sig om omkostninger.

REJSEFORSIKRING
Rejsende på luksusturisttogene er kun dækket af den obligatoriske passagerforsikring (SOV på spansk). Derfor er det tilrådeligt at tegne en specifik rejseforsikring til dækning af aflysning, uheld uden for bord, sygdom eller lignende hændelser, som anbefalet af dit rejsebureau eller forsikringsselskab.

TILGÆNGELIGHED
Selvom alle vores luksusturisttog er renoveret og udstyret med den nyeste teknologi, er de stadig vintage stykker; deres interiør er indrettet på en måde, der gør det umuligt at bevæge sig rundt på kørestole eller rollatorer.

Alligevel vil det være muligt at rejse for en bevægelseshæmmet person, der er rimeligt selvforsynende eller rejser sammen med en anden passager, og som kun har brug for støtte fra en kørestol, når de er kommet ud af toget. I dette tilfælde, hvis det ønskes og med rimelig varsel ved reservation, kan en kørestol stilles til rådighed for kunden. Det er dog vigtigt, at sådanne personer ikke rejser uden hjælp, og at deres rejseledsager står til rådighed for at hjælpe på og af toget, skubbe kørestolen osv., da der ikke er dedikeret personale til rådighed til dette formål.

MINDREÅRIGE
Ved rejser med et barn vil der blive opkrævet et tillæg eller fastsat pris afhængigt af det valgte tog. Reservationscentret for turisttog vil være i stand til at informere dig om mulige overnatningsarrangementer og særlige priser i disse tilfælde.

Kun hytterne i El Transcantabrico Gran Lujo og Tren Al Andalus' Deluxe Suites tilbyder plads nok til, at forældre kan placere deres egen rejseseng eller en ekstra seng.

KÆLEDYR
Ingen kæledyr er tilladt, bortset fra førerhunde, der ledsager deres ejer.

STRØMFORSYNING
Strømforsyningen i Spanien er 230V 50Hz, med Type F runde 2-benede stikkontakter.

PERSONALE OMBORD
Besætningen på vores luksusturisttog består af et team af fagfolk, der er uddannet og klar til at yde en perfekt og personlig opmærksomhed på forskellige sprog.

Holdet ledes af Trip Supervisor, som er ansvarlig for at bringe dette jernbanekrydstogt sikkert i havn. Denne person kan regne med hjælpen fra alt det andet mandskab: chaufføren, guiden, overtjeneren, kokke og tjenere, musik- og underholdningsarrangør, vedligeholdelsespersonale, buschauffør og sikkerhedspersonale, som alle vil sørge for, at passagererne ikke har noget at lave andet end at nyde deres rejse.

Rejselederen og guiden bliver uadskillelige ledsagere af gruppen, ledsager rejsende under hele rejsen og tilbyder enhver information og rådgivning, de måtte have brug for. Det varierede underholdningsprogram ombord vil til gengæld sikre en engagerende og fornøjelig tid, der tilskynder passagerernes aktive deltagelse.

Hele besætningen, i koordination med Trip Supervisor, er til rådighed for rejsende 24/7, hvilket sikrer det samme høje niveau af kvalitet og personlig opmærksomhed i og uden for toget.

BESØG OG TURE

Under vores rejse vil vi besøge og udforske steder ved havet eller i bjergene, charmerende pladser og gader, museer, katedraler, vinkældre og havne; mange historier vil blive afsløret af vores flersprogede guider, som ledsager os på hver tur. Frokosten bliver dagens centrale begivenhed, og om eftermiddagen veksler vi flere udflugter med aktiviteter ombord på toget, eller bare nyder landskabet, der passerer for vores øjne.

BASKERLANDET
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

CASTILIEN OG LEÓN
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

 • Villasana de Mena

CANTABRIEN
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMESIDE

ASTURIEN
BESØG TURISTKONTORETS HJEMMMESIDE

GALICIEN
BESØG TURISTKONTORET HJEMMESIDE 

Bestil din Transcantabrico Gran Lujo her

Tilbage