Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Baskerlandets smukkeste feriebolig

Kort Baskerlandets smukkeste feriebolig

Idyllisk og atmosfærefyldt feriebolig med pool. Baskerlandet når det er bedst.

(2-6 pers.) Pool, tæt på stand, kultur og masser af aktiviteter - midt i den herlige natur mellem Bilbao og San Sebastian. Fra 2-10 personer.

Dette fantastiske hus er beliggende i et af de smukkeste områder i Bizkaia provinsen, midt imellem Bilbao og San Sebastian. Stedet giver masser af muligheder for at nyde den storslåede natur og Baskerlandets spændende kultur.

Opvarmet pool, spa, sauna og mulighed for massage.

På grunden findes tre solitære huse, hver med plads til 2-4 personer. Tilknyttet de tre huse findes en over 1.000 m2 stor have, der giver rigeligt plads at boltre sig på uden at forstyrre andre. 

Bolig 1: (2 personer) er en unik bygning, hvorfra du kan nyde en enestående udsigt. Huset er et ”open space” på 35 kvadratmeter med soveværelset, køkken, badeværelse. Huset har, udover de 1.000 m2 have, en dejlig terrasse.

Det andet hus (2-4 personer) er en 95 m2 ”open space” bolig samt et ekstra soveværelse. Rummet har køkken, stue og pejs. Huset har også et komplet badeværelse. Ideelt til en børnefamilie med plads til masser af leg og spil.

Den sidste bolig er et dejligt hus på 170 kvadratmeter (4 personer). Her findes et 50 kvadratmeter køkken, pejs, 50 kvadratmeter stue, to soveværelser og et rummeligt badeværelse samt en kæmpe have med to pergolaer, ideelt sted at nyde de smukke solnedgange.

Bilbao og San Sebastian ligger ca. 45 km. herfra og i nærområdet er der mange muligheder for spændende sightseeing samt et stort udbud af aktiviteter. Inden for 3 km. findes en lang række lækre strande samt flere hyggeligt landsbyer.

(Pris afhænger af sæson - juli og august er højsæson).

FAQ

Praktisk information om ferieboliger

Inklusiv
  1. Parkering
  2. Bordtennisbord
  3. Grill
  4. Adgang til internet
  5. Opvarmet pool
  6. Terrasse
  7. Stor have
Oplevelser i området
  1. Når du booker hos Spain is More kan vi sørge for både flyrejse fra Danmark og billeje i Spanien. Du modtager endvidere vores udførlige digitale rejseguide med gode råd og tips til de bedste oplevelser, gode spisesteder rutebeskrivelser etc.
Información

Region: Baskerlandet

Type: Feriebolig

Antal personer: 2 - 5

Min. ophold: 5 dage

Antal værelser: 1+

Baskerlandets smukkeste feriebolig

fra
1.050 EUR/uge.
Modtag Tilbud

DEL DETTE LINK: compartir facebook compartir twiter

Kan du ikke finde din ideelle tur?

Kontakt Os

Andre lignende rejser

Se alle ferieboliger

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg