Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Kort Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

10 dages oplevelser i Nordspanien inkl. 4 dages enestående vandretur

Sammen med lokale bjergentusiaster, der kender bjergkæden Picos de Europa som deres egen bukselomme, har Spain is More sammensat denne unikke vandretur, gennem en af de smukkest og mest dramatiske bjergkæder i Europa. 

Deres og egne anbefalinger, advarsler og erfaringer er alle sammenfattet i den medfølgende guidebog, som både giver dig den nødvendige sikkerhed og rutevejledning, samt generelt sikrer, at du oplever området på den helt rigtige måde.

 

"Oplev en kombination af enestående natur, kultur og autentisk Nordspansk gastronomi"
 

 

Det er en uforglemmelig oplevelse at prøve kræfter med de mest øde egne af Picos de Europa-bjergene, og i løbet af fire dages vandring krydses bjergkæden ikke mindre end to gange. Hver nat tilbringes på forskellige hyggelige bjerghoteller, hvor egnsretter og autentiske oplevelser står i kø, når stilheden sænker sig, efter at dagsturisterne er taget hjem. Hver dag vandres mellem 4 og 8 timer, i op til 2 km's højde. 

En herlig tur for naturelskere, der elsker god mad samt små finurlige specialiteter, såsom ostemajerier og andre lokale micro-producenter, som man har mulighed for at komme helt tæt på. Desuden byder turen på en nærhed med den lokale kultur og dagligdag, som kun få turister oplever, idet overnatningsbyerne er fuldt fungerende bondesamfund, som endnu ikke har underkastet sig turismeøkonomien, og som til daglig fungerer som de stort set altid har gjort.

De 4 dages vandretur kombineres med overnatninger i, Baskerlandets største by, Bilbao, og i en af kystens mest charmerende badebyer, langs den smukke grønne spanske nordkystst.

Hvis du har andre eller særlige præferecer før og/eller efter vandreturen, tilpasser vi gerne rejsen, så den opfylder dine ønsker.

Bilbao giver en smag på spansk charme, lækre pinchos (tapas) og det berømte Guggenheim-museum. Lidt storby, inden de næste dages unikke naturoplevelser.

Efter vandreturen venter Llanes. Den idylliske fiskerby ligger smukt på den spanske nordkyst. Caminoen krydser gennem byen, og har du stadig friske ben, kan du vandre en af Camino del Norte's smukkeste etaper herfra. Llanes ligger perfekt til en lang række lokale oplevelser, som du kan læse meget mere om i den medfølgende guidebog. Fantastiske strande, restauranter, køreture og meget andet venter i Llanes. 

Picos de Europa betyder Europas tinder og navnet stammer fra de fiskere og, i mere eksotiske variationer af historien, fra opdagelsesrejsende, da de sneklædte tinder var det første man så af kysten, når man kom sejlende. 

Området er en velbevaret hemmelighed som spanierne nænsomt våger over, for at bevare dets autentiske charme og kvalitet. Det er der ikke noget at sige til, for områdets enorme skønhed er ikke bare ideel til en aktiv ferie, men er også et gastronomisk skatkammer, hvor de lækre lokale retter gør det nødvendigt med aktiviteter mellem måltiderne. 

Læs praktisk information om vandreturen i Picos de Europa i FAQ-sektionen til højre.

Læs inspirations-artikler om rejsen til Picos de Europa her og  her.

Inklusiv
 1. 9 x overnatning i dobbeltværelse på dejlige hoteller udvalgt efter beliggenhed, kvalitet, service og autentisk charme.
 2. 9 x morgenmad.
 3. Fly København/Billund/Hamburg til Bilbao t/r - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 4. Billeje alle dage - kategori: Ford Fiesta el. lignende (inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og basisforsikring). Opgradering ved over 3 pers.
 5. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 6. GPS-koordinater til din telefon. Har du ikke en smartphone, kan du låne en Garmin Tracking GPS af Spain is More.
 7. Entré til Guggenheim-museet.
 8. Teleférico Fuente Dé - (kun turen op).
 9. 24/7 nødtelefonnummer.
 10. Skatter og afgifter.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Billeje: Sig til såfremt du ønsker en anden bilkategori.
 3. Forlængelse af ophold i eks. Bilbao, Picos de Europa eller langs den grønne kyst kan arrangeres.
 4. Trykt guide. Hvis du foretrækker den trykte guide, kan den købes for 30 euro pr. eksemplar. (Du kan tilføje det, når du køber rejsen).
 5. Transport fra hotel til lufthavn på afrejsedagen.
 6. Afbestillingsforsikring. Koster 7% af rejsens pris og kan tilføjes i forlængelse af evt. accept af tilbud. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Læs mere om afbestillingsforsikring her. 
 7. Rejseforsikring. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforskring, for vejledning omkring forsikringstype kontakt Gouda eller din salgskonsulent i Spain is Mores. Du kan klikke ind her og købe en rejseforsikring. Overvej evt. en års-rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring.

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

fra
9.800 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 1.800 DKK

Dagsprogram

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. Bilbao er en fantastisk by, med masser af oplevelser. Turen inkluderer adgang til Guggenheimmuseet, et obligatorisk besøg i Bilbao. Dernæst kan Bilbaos gamle bydel, fyldt med pinxcos-barer (tapasbarer), og den smukke promenade langs floden opleves. Altsammen beskrives nøje i det medfølgende guidemateriale, som modtages før afrejse. 

Dag 3: Picos de Europa

Mellem Bilbao og bjergene findes en række spændende stop såsom idylliske landsbyer, fantastiske strande samt smukt beliggende kirker og klostre. Altsammen står beskrevet i den medfølgende guidebog.

I Picos de Europa findes masser af bjerghygge og inden vandredagens strabadser, er der tid til at nyde poolen, den gode mad, samt til at proviantere  en smule til de næste fire dages vandring. 

Dag 4: Vandring fra Fuente Dé til Sotres

(13 km let vandring) Bagagen kan stilles på hotellet, som du kommer tilbage til efter vandreturen - du har kun brug for at medbring ganske få ejendele til vandringen. Vandre-GPS'en modtages på hotellet og afleveres samme sted, når vandreturen er slut.

Fra hotellet køres til bunden af Valle de Leibena-dalen, til Fuente Dé. Bilen parkeres ved kabelbanen, som bringer dig op i 1.800 meters højde, hvorfra vandreturen begynder. Denne etape går ad grusstier gennem betagende bjergmasiver og dale. Dagens endestation er den hyggelige bjerglandsby Sotres, hvor der ligger flere gode restauranter, til lidt forkælelse efter dagens strabadser. 

Perfil:

Dag 5: Vandring fra Sotres til Bulnes

(9 km, middel-svær med kraftig nedstigning*) Etapen er ganske kort, ca. 10 km. men med en stejl nedstigning. Der findes dog lettere alternativer, som beskrives i tur-guiden. Overnatning i den lille bjerglandsby Bulnes, som ligger afsondret fra omverden i den forstand, at det ikke kan lade sig gøre at komme hertil i bil. 

Her kan man ikke andet end at nyde det lokale landkøkken samt de enorme bjergmassiver som omslutter landsbyen og skaber en idyl som kun få steder findes tilsvarende.

*Som alternativ kan man tage en taxi til Poncebos, hvorfra man kan tage tunnelbanen til Bulnes og vandre rundt i terrænet i det ønskede niveau.

Perfil:

Dag 6: Vandring ad Ruta del Cares

(23 km let vandring) Denne dag vandres via en af Spaniens mest kendte og smukkeste vandreruter, Ruta del Cares. Ruten går gennem en dyb kløft, hvor bjergmassiverne rejser sig tårnhøjt på begge sider af stien. Her føler man sig virkelig lille sammenlignet med de store dimensioner man er omgivet af.
Der overnattes i en lille bjerglandsby på et dejligt hotel hvor udsigten, naturen og den velfortjente middag blot skal nydes.

Etapen kan opdeles i hhv. 14 og 9 km. ved at tilføje en overnatning i Cain.

Dag 7: Vandring tilbage til Fuente Dé

(9-12 km. let til svær vandring alt afhængig af rute) Picos de Europa krydses igen tilbage mod udgangspunktet og fra morgenstunden er det vigtigt at lytte til sine ben, da dagens etape kan være alt fra let/middel (4 timer) til meget svær (8 timer) - og alt derimellem - alt afhængig af rute. Vælges den svære rute er udsigten fra toppen fænomenal (hvis vejret altså er godt) og efter den velfortjente bestigning bør den medbragte madpakke nyden i ro og mag, inden turen går tilbage mod dalen, som var udgangspunktet.
De lettere ruter bevæger sig i et lavere terræn gennem skove men stadig med en betagende udsigt over dalene.

Denne nat overnattes på samme hotel som den første overnatning i bjergene.

Perfil:

Dag 8-9: Den Grønne Kyst

Du kan enten vælge en ekstra overnatning i bjergene eller tage to overnatninger i dejlige omgivelser ved kysten. Den spanske nordkyst har en lang række spændende seværdigheder såsom smukke kystbyer, dejlige restauranter, fantastiske strande og en i øvrigt smuk natur, som giver uudtømmelige muligheder for spændende oplevelser. Du overnatter på et herligt hotel ved kysten, hvor du kan hvile ud og bearbejde dine indtryk fra vandreturen.

Dag 10: Hjemrejse fra Bilbao

Hjemrejse fra Bilbao

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg