Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Hvorfor vælge en aktiv ferie?

Selvom ferie er forbundet med hvile, strand og behagelig inaktivitet, ender denne rutine ofte med at kede mange efter et par dage.

2018-05-07

Her får du fem årsager til hvorfor du bør overveje en aktiv ferie: 


AFSLAPNING:
Vi lever i en verden af ​​stress, hvor vores daglige liv, i manges tilfælde, reduceres til at arbejde, spise og sove. Stranddestionationer har tendens til at være overfyldte, hvilket betyder, at vores stressniveau ikke går ned. En ferie i naturen giver os mulighed for at slappe af ved at være meget mere isoleret.

RENSELSE:
De fleste mennesker lever i bykerner, langt fra naturen, hvor der er mere forurening såvel støj som i luften. Aktiv turisme foregår som regel i naturen, hvor der er masser af frisk luft til at rense kroppen. 

NYE STEDER:
At tage på aktiv ferie giver mulighed for at opdage nye steder, på en ny måde, som du ellers aldrig ville have oplevet. 

I KONTAKT MED NATUREN:
Som rejsende går man fra at være natur-observatør til at være en del af miljøet og naturen, gennem den sport eller aktivitet man udødver.

TAB VÆGT:
Alle tager et par kilo på i løbet af ferien. På ferier lægges fysiske aktiviteter oftest på hylden til fordel for lidt ekstra mad og afslapning. På en aktiv ferie kan du spise med god samvittighed og måske ender du med at kommer hjem i bedre form - og måske endda lidt lettere. 

SOCIALT:
En aktiv ferie er meget socialt for hele familien, med vennerne, kæresten, sine forældre mv. En unik chance for at opleve noget samme, og få masser af aktiv kvalitetstid.

Hvis disse grunde har overbevist dig, kan du her se hvad Spain is More kan tilbyde af aktive ferier i Nordspanien; Vi tilbyder alt fra aktive vandre og cykleferier på caminoen til helt anderledes 'camino-rejser' såsom Caminoen i Kajak.

Eller hvad med en muliti-adventure ferie langs den spanske nordkyst eller en fantasisk Mountainbike tur i nogle af Picos de Europas smukkeste og mest ukendte egne? Ønsker du dig bybt ind i en af Europas smukkeste nationalparker, har vi sammensat denne unikke vandretur i Picos de Europa, som du kan forkæle dig selv og dine venner eller familie med. 

Gå ikke glip af muligheden for en anderledes og aktiv ferie. 

Tilbage